Husk gaven til din far på Fars Dag!

coolstuff logo

We have
just the thing

3 opskrifter på luksusmad over åben ild

Vi tilbyder tre af vores yndlingsopskrifter til glamping eller udflugten! Som de naturstjerner, vi er, rykker vi grænserne for, hvilken mad du kan - og bør - spise i naturen! Vover afslå frysetørret mad! Og giver nogle tips til, hvordan du bedst forbereder dig til at få succes med opskrifterne. For ingen mad smager bedre end den, der tilberedes i et stormkøkken eller over åben ild ... Det er rent overlevelsesinstinkt!

Lyxig mat utomhus

Coolstuffs 3 yndlingsretter til stormkøkkener eller lejrbål

Forret - Vild gulerodssuppe med karry    

Nu mener vi ikke, at gulerødderne er vilde og vil angribe dig med et spyd! Men en god suppe er perfekt til udflugten eller vandreturen. ALT kan tilberedes hjemmefra og nemt opvarmes på stedet. Opbevar den i en praktisk termokande, mens du tager på eventyr. Et andet tip er at bruge kokosmælk, som er velsmagende og mindre varmefølsom end komælk. Bare hæld op, varm op og nyd. 

Opskrift - Vild suppe med gulerod, karry og kokos    

4 portioner

Ingredienser
4 store gulerødder
1 gult løg
1 spsk gul karry
1 rød chili
2 fed hvidløg
3 spsk revet ingefær
4 dl kokosmælk
3 dl vand
1 grøntsagsbouillonterning
1 spsk sød chilisauce
olie til stegning

Fremgangsmåde
1. Hak gulerødder, løg, chili og hvidløg. Riv ingefæren 
2. Steg gulerødder og løg sammen med karry og olie på en pande, til de har fået en flot farve
3. Tilsæt chili, hvidløg og ingefær og steg i et par minutter
4. Hæld kokosmælk, vand + bouillonterninger og sød chili i
5. Simrer lidt ved svag varme, stuvningen er klar når gulerødderne er bløde

Hovedret - Helt almindelig Biksemad 

En helt normal biksemad er uovertruffen mad at spise udendørs! Hak dine yndlingsingredienser kartofler, løg, kød eller vegetarisk m.m. Bland det hele i én og samme praktiske madopbevaring fra Coolstuff. Steg derefter i et stormkøkken eller på en stegepande over åben ild.

Opskrift - Helt almindelig biksemad 

4 portioner

Ingredienser
4 kartofler
2 gule løg
600 g stegt kød eller svampe til vegetarmad
100 g frisk spinat 
olie til stegning 
salt og sort peber
 
Fremgangsmåde
1. Hak kartofler og løg. Skær kødet i stykker, eller svampen, hvis du bruger en større en af slagsen
2. Steg kartofler og løg i olie til kartoflerne er bløde 
3. Hæld kødet eller svampene på og steg til de har fået fin farve
4. Drys med salt og peber
5. Server med syltede rødbeder, frisk persille eller spejlæg

Dessert - Vegetariske pandekager med friske bær og nutella

Udflugtsfavoritten, der har eksisteret siden folkeskolen, skuffer ikke! Lav mad hjemmefra og spis koldt eller opvarmet på stedet. Nyd med en kop luksusespresso fra din bærbare espressomaskine! Yndlingsslik hjemmefra, eller hvorfor ikke noget lækkert alkoholtilbehør

Opskrift - Veganske pandekager

4 portioner

Ingredienser
3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk sukker 
6 dl havremælk 
 
Gør sådan her
1. Hvad for noget, "gør sådan her"? Ved alle ikke, hvordan man blander pandekagedej? Ellers skal du bare blande alle ingredienserne og piske, indtil der ikke er klumper.
2. Lad dejen hvile i køleskabet i 10 minutter inden bagning
3. Bag pandekagerne
4. Gå ud i skoven
5. Server med friske bær og en stor bøtte nutella 

Camping & Friluftsliv

Se alt  
Trustpilot
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

ukraine

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv