Vil du have småkager?
15% rabat på alt personlig chokolade!

Guide: Det rigtige påskeæg til den rigtige person

Ikke nok med at du skal styrte rundt efter fine påskeæg til dit og din dat – nu skal alle åbenbart have et påskeæg, der passer lige netop til dem?! Fear not! Med Coolstuffs ultimative "Det rigtige påskeæg til den rigtige person"-guide bliver gaveangsten tryllet væk på ingen tid! Vi guider dig med sikker hånd (eller gule dun) til det rigtige påskeæg eller den rigtige påskegave til den rigtige person. 

easter

At finde det rigtige påskeæg er som at renovere hjemmet: spændende, kreativt og sjovt i tankerne. Total katastrofe i praksis. Det er ligesom julegavestress i december igen – men mere gult. De fleste af os har nok oplevet følelsen af at styrte rundt i tredive butikker dagen før påskemiddagen, ikke kunne bestemme os for et eneste æg og til slut begynde at græde i et hjørne af Netto (blandt tørvarerne). Og så har vi kastet os over påskeæggene i pap med nøjagtig samme motiv som de sidste 3 år. Eller er kommet hjem med et slikæg af plastik, hvis indhold sikkert har været ældre end de sure agurker i bunden af køleskabet. Nej, det er på høje tid at skippe æggedramaet og bare købe færdige, sjove og fine påskeæg med det samme! Færdigpakkede, smukke og spiselige og også allerede fyldt med lækkerier! Den perfekte gave til dig selv eller en anden. Kæresten (ham), nevøen/niecen eller kollegaen Vi hjælper dig med hvad - og til hvem!

Påske mad med chokoladeæg

Påskeæg til børn 

Hvad giver man børn i påskeægget?! Og hvilken slags slik kan de lide?! Som både legetøjs- og slikforhandlere af rang kender vi svaret: børn er ikke så vanskelige som deres ry! Det tager et par år, før gadget-bevidstheden sætter ind... Derfor gør du bedst i at holde det enkelt og sødt til de mindste. Når det drejer sig om slik, er de store favoritter farverig gelé og vingummi. Hvorfor? Svaret er enkelt: Det slik, som børn kan lide, er 100 % legevenligt! Chokolade og andet voksenslik smelter, klistrer og er lige så skrøbeligt som bedstemors fine porcelæn. Farverige vingummier, gourmetpopcorn, lakridskugler og mere kan både hoppe, rulle, snurre og kastes uden at miste hverken smag eller form. Eller blev det too much for din voksne hjerne? Her er yderligere tips, før du får kolde fødder og tømmer din indkøbskurv for slik:  

Bean Boozled Jelly Beans 6th Edition
  • Påskeæg til 1-årig: Forstår ikke det der med påske endnu, men kan godt lide at dreje og kaste med æggene. 
  • Påskeæg til 2-årig: Synes stadig, at flotte og farverige æg er sjovere end selve indholdet. Allermest glade er forældrene, der får en ekstra portion slik selv.
  • Påskeæg til 3-årig: Slik er nu en storfavorit i påskeægget i kombination med noget sjovt legetøj. For at sukkerchokket ikke skal blive totalt, kan en æggejagt eller æggerulning være redningen for påskegæsten med overskydende energi. Samt alle andre, der bare gerne vil spise deres slik i fred. 

Påskeæg til kæresten (ham)

Har du en kæreste, partner eller ven, der simpelthen ikke kan lide påsken? Som måske har haft mareridt om skræmmende påskeharer siden barndommen? Eller møder alle spørgsmålene om påskepynt og middage med det samme trætte, ligegyldige skuldertræk? At lide af højtidsudmattelse, eller at ville kaste håndklædet i ringen, så snart en bestemt højtid nærmer sig, er hverken mærkeligt eller usædvanligt. Og selvfølgelig er der grænser for, hvor meget slatten laks og forvirrede kyllinger, man forventes at stå model til. Men hvis du alligevel vil fejre - uden at fejre - og give noget til den bedste person i dit liv? Så er der INGEN regel, der siger, at det skal være et råddent æg?! (På den anden side har vi finere æg, der faktisk er ret ”upåskede”. For eksempel. lækre chokoladeæg uden hverken fjer eller pynt.) Et påskeæg til manden eller kæresten byttes nemt til en personlig og fin påskegave. Og det er jo alligevel det, der er selve sagen ved at være voksen – man kan faktisk vælge selv! Slut med at lime fjer på toiletruller i skolen og blive tvunget til at kalde det påskepynt! Påskeæg eller ej bestemmer du selv. Samt hvad der bliver årets påskegave.

Kvinde tænker på hvilken påskegave hun skal vælge

Påskegaver

Se alt
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
299,-
Made in Germany
Haupt Lakrids Svenskjävlar!
Haupt Lakrids Svenskjävlar!
79,-
Made in Sweden
Wally and Whiz Vingummi
Wally and Whiz Vingummi
Fra
59,-
Made in Denmark
Jelly Belly Gaveæske
Jelly Belly Gaveæske
Fra
69,-

Påskeæg til kæresten (hende)

Chokolade til påske er måske højtidens mest oplagte kombination. Lige så givet som regn til sankt hans og boliglån ved de 40, men sååå meget bedre. Den største udfordring er, hvordan man kan gemme chokoladen for sig selv eller sin kæreste, indtil det er tid til at åbne ægget. Som et megasikkert tip til påskeæg til voksne (eller hvem som helst) – eller en kakaogal kæreste – kommer chokoladen på en sikker førsteplads. Den er så populær, at vi nogle gange har mistanke om, at chokoladen kom før både hønen og ægget. De første kakaodrikke blev brygget på den mexicanske halvø allerede i 1900 f.Kr. Men det tog mere end 3.000 år, før opdagelsesrejsende europæere indså, at det var muligt at spise det. Kort efter erobrede chokoladen hele Europa, og resten er premium history. 

glad kvinde med chokolade

Påskeæg til medarbejdere

"Vi er voksne mennesker. Selvfølgelig kan vi undvære påskeæg i år!" siger kollegaen i pausen, og undgår øjenkontakt bag kaffekoppen. Føles den misfornøjede stemning bekendt? Når det drejer sig om påskeæg til ansatte og påskeæg til voksne, må man hellere gøre for meget end for lidt. Voksne er jo trods alt en klasse for sig. Lige så klynkende og besværlige som førskolebørn, så snart ingen ser på. En bekvem løsning er et finere æg med færdigt indhold. På den måde undgår du slidskader ved alene at skulle fylde 10-50 påskeæg som bevis på, at du er verdens bedste og venligste chef. En anden yderst værdsat løsning er at lade dine medarbejdere selv vælge deres påskeæg fra vores førsteklasses sortiment. Så de med 100 % garanti får et påskeæg, der passer til dem, deres partner eller en anden. En garanteret populær og personlig gave – uden at det bliver for personligt for dig.

easter eggs

En anden yderst værdsat løsning er at lade dine medarbejdere selv vælge deres påskeæg fra vores førsteklasses sortiment. Så de med 100 % garanti får et påskeæg, der passer til dem, deres partner eller en anden. En garanteret populær og personlig gave – uden at det bliver for personligt for dig.

Nyheder

Se alt
Escape Welt Cryptex
Nya prylar
Escape Welt Treasure Box
Nya prylar
Escape Welt Quest Tower
Nya prylar
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1090 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Michael E.
Verificeret kunde

Super god service som altid og hurtig levering

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

HENNING P.
Verificeret kunde

Hurtig levering perfekt service

Yesim J.
Verificeret kunde

Hurtig levering og god service

Hiilde P.
Verificeret kunde

Hurtig og sikker forsendelse👏

Stand with Ukraine Hashtag