Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Sportymom Karolines Ønskeliste

Som norsk country manager har Karoline 100% styr på vores markedsføring og de sociale medier i Norge, og når vi beder hende fortælle os noget, andre ikke ved om hende, er svaret soleklart: "Jens Stoltenberg følger mig på Twitter!" Fritiden foretrækker hun at bruge sammen med familien, og hendes mand følger gerne med fra sidelinjen, når der skal testes Coolstuff-produkter på vores sociale medier (Snug Rug-hoodien var et hit, mens børnepoolen med indbygget vandland blev lidt af en maveplasker...), men hun kigger også af og til forbi fitnesscenteret. 

Træning er, udover at låse dig inde på toilettet eller ugentlige indkøb, den eneste måde at få lidt alenetid fra din mand og to børn lige nu. (Det faktum, at du også bliver kaldt super sporty powermom af dine kollegaer af den grund er også en stor bonus)

Det er næsten lidt uventet - taget alle gains i betragtning - men når vi beder hende om at beskrive sig selv som et Coolstuff-produkt, falder valget på Jelly Beans! "Hård på ydersiden, men blød om end stadig en smule syrlig på indersiden" er begrundelsen for hendes valg.

Ninja slacker
Lyserød snug rug hoodie

Flere ting, som Karoline kunne tænke sig

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv