Se Årets flotteste Julekalendere her

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Staycation

Staycation

Hvad betyder staycation?

"Staycation" eller "hjemmeferie", som det også kaldes, betyder, at du holder ferie hjemme – måske i din hjemby, dit nærområde eller inden for landets grænser. Begrebet anvendes som modsætning til udlandsrejse, ”Bliver det Mallorca i sommer? Nej, i år bliver det hjemmeferie. Vi har lejet et sommerhus!” Når du holder hjemmeferie, holder du dig helt enkelt på hjemmebane!

Hvorfra kommer staycation?

Ordet staycation dukkede op første gang i 2003 i USA, dengang i formen stay-cation. Ordet er en kombination af det engelske ”stay” og ”vacation” - en ferie hvor man bliver hjemme. Der skulle gå indtil 2008, før brugen af ordet tog fart, og da var det på grund af en tiltagende finanskrise og rekordhøje benzinpriser, som førte til, at folk hverken ville eller kunne spendere så mange penge på rejser.

Hjemmerferie-tips

Hvem vil ikke gerne have nogle hjemmeferie-tips i disse tider? Vi har masser af sommerprodukter, som vil være til nytte under en staycation i Danmark. Hvad med at grille i haven og satse på at blive kvarterets ukronede grillmester, der gør naboerne grønne af misundelse, når de mærker den dejlige duft af grill fra din have? Hos os finder du grilltilbehør, som klarer bøffen til sommer.

Stik af sted og bad i den nærliggende sø, i din pool eller måske ligefrem i havet! Badning og afslapning er lige hyggeligt, uanset om du plasker rundt i en sø eller ved en sandstrand, og det er ekstra sjovt med vores store, farverige bademadrasser og baderinge.
Hvis du skal på camping, er det vel en perfekt mulighed at gøre campingen lidt ekstra luksuriøs i år? Tjek vores glamping-sortiment som gør campingvognen, teltet eller sommerhuset lidt bedre og lidt sejere!

Få afløb for din legelyst eller sæt børnene i gang ved hjælp af udendørs legetøj og vandlegetøj. Du vil få det så sjovt, at du ikke engang mærker, at du oven i købet får motion – det kan man da kalde win-win!
Naturligvis skal du sørge for at tage dig af haven, når du nu alligevel er hjemme! At rode i haven er en meget dejlig og afslappende måde at tilbringe fridage på, uanset om du tilfældigvis er udstyret med grønne fingre eller ej. Vores haveprodukter hjælper dig med at ordne den hyggeligt frodige oase, du længes efter!
Sørg for dig selv ved at lave udflugter i naturen - sommetider er du nødt til at give slip på alle pligter og bare nyde! Vi har anderledes friluftsliv-produkter, som kan forbedre din staycation og dine udflugter i ferietider!

Ferie i Danmark

Har det nogensinde været mere passende at tilbringe sin ferie i Danmark? Nej, det tro vi ikke. Og ved du hvad, en ferie hjemme behøver virkelig overhovedet ikke at være dårligere! En ferie på hjemmebane kan være mindst lige så fantastisk og give præcis lige så megen feriefølelse som en uge ved Middelhavet - husk at vi bor i et land med masser af natur og seværdigheder, som du kan nyde! Find turisten frem i dig selv og gå på opdagelse i nærområdet. Indimellem er det ultimative feriested kun en travetur, en cykeltur eller en kort biltur væk! En gang imellem passer udtrykket ”ude godt, men hjemme bedst” jo virkelig - og du vil få en dejlig og afslappende ferie på hjemmebane!

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder alle fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet