We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Top 3 Juledekorationer

Are you sleighing or slaying around the Christmas Tree?

Ånder der total julefred, eller ser julepynten ud som om, julenissen er gone rogue? Hvert år, når julepynten tages frem, er det det samme - et eneste filter af julelys, trætte nisser og knuste julekugler. Måske er det på tide at prøve noget andet i år, før du helt mister tålmodigheden og bliver skyld i en nissemassakre?

Crackers, crackers, crackers

Glem skrøbelige skabninger af silkepapir - i år gør knallerten for alvor comeback. og ikke kun som Nytårstilbehør! Trenden med Christmas Crackers til jul har spredt sig fra Storbritannien, og de festlige knallerter passer mindst lige godt som spiselig bordpynt, værtsgave eller juletræspynt. Traditionelt set skal de indeholde en lille overraskelse, en papirkrone til at tage på hovedet og en lap med snedige gåder og vitser, men det bliver jo lidt ensformigt, så vi har ledt efter knallerter, som blandt andet fyldes med chokolade, popcorn og badebomber. Ja, der er endda nogle med snusk i, hvis du er lidt ekstra uartig!

Køb Christmas Crackers her

Nu tændes der tusinde farveskiftende julelys

Ikke nok med at det er koldt om julen - det er også mørkt! Derfor tænder vi masser af lys, og at pynte juletræet med appstyrede julelys lyder måske futuristisk, men er i virkeligheden en genial måde at lyse decembermørket op på. Dit fremtidsjuletræ nøjes ikke med hvidt lys, men både lyser og blinker i alle regnbuens farver. Den tilhørende app kræver kun, at du tager et billede af træet. Derefter klarer den resten og sørger for, at farverne havner lige der, hvor du vil have dem. Er der nogen der sagde smart pære?

Køb din smarte juletræsbelysning her

Tøf, tøf, tøffende tog i juletræet

”Som et barn juleaften” siger man jo indimellem, når man er forventningsfuld og næsten ikke kan vente. Du har sikkert troet, at det er julegaverne, der lokker, men vi ved, at det i virkeligheden er juletræstoget, der får børnenes øjne til at tindre om kap med julelysene. Et tøffende juletog er både sjovt og hyggeligt og sætter julestemningen flere trin i vejret. Anbefales af 10/10 juleelskende børn, men kun af 1/10 lokoførere (da togets rute vurderes som lidt for ensformig).

Køb juletræstoget her

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet