Vil du have småkager?
Se de cooleste gaveidéer til Konfirmationen HER

Litter Kwitter

Art.nr 468

Litter Kwitter er et toilettræningssæt, som du bruger til at lære katten at bruge dit almindelige toilet i 8 uger. Dette gøres ved at du langsomt ændrer kattens adfærd trin for trin.

Varebeskrivelse

Du elsker din kat, men hader katteekskrementer. Og hidtil har man ikke kunnet få det ene, uden at det andet følger med (med mindre du kender nogen, som hader katte, men elsker katteekskrementer!) Litter Kwitter gør det muligt at beholde missekatten, men at slippe for ekskrementerne! Du kan altså både blæse og have mel i munden…eller hvad det nu er man siger.

Litter Kwitter er et toilettræningssæt, som du bruger til at lære katten at bruge dit almindelige toilet i 8 uger. Dette gøres ved at du langsomt ændrer kattens adfærd trin for trin, hvorefter den til sidst helt af sig selv skulle kunne gå på toilettet uden hjælpemidler!

Indlæringen består af tre trin; et rødt, et gult og et grønt. Symbolikken med en lyskurve er ikke til at tage fejl af! For hvert trin findes der en plade med et hul i midten af varierende størrelse, som skal placeres på toilettet ved hjælp af det medfølgende kattesæde. Instruktions-DVD samt manual medfølger!

Du begynder med den røde plade, som ikke har noget hul i midten. Den skal fra begyndelsen lægges på gulvet og fyldes med sand, som var det en almindelig kattebakke. Når katten, som ikke aner uråd, er begyndt at vænne sig til den, skal den placeres på toilettet, så katten skal hoppe op på toilettet og forrette sin nødtørft.

I det næste trin udskifter man den røde plade med en gul, der har et lille hul i midten. Katten begynder nu at vænne sig til at balancere på kanterne og accepterer, at der ikke er så meget sand.

Når dette er klaret, er det tid til at bruge den grønne ring, som har et stort hul i midten og meget lidt kattesand. Din kat vænner sig nu til at have afføring direkte ned i toilettet. I slutningen af den grønne periode fjerner du også kattesandet, og til sidst fjerner du ringen helt, hvorefter din optrænede kat kan bruge toilettet uden hjælpemidler!

I hele optræningsperioden kan du bruge toilettet, som du plejer. Du fjerner blot Litter Kwitter og sætter den tilbage, når du er færdig.

Litter Kwitter er udviklet i samarbejde med veterinærer og specialister i katteadfærd. Grunden til at katte skraber sand hen over deres afføring er, at de ønsker at skjule lugten. Da afføringen ikke lugter, når den ligger i toiletvandet, forsvinder kattens behov for at skrabe sand hen over den også.

Næsten alle katte, både yngre og ældre, kan lære at gå på toilettet med Litter Kwitter, men hvis din kat er mere end 5-6 år gammel, skal du regne med, at oplæringen tager lidt længere tid. Kattekillinger under 3 måneder skal ikke bruge Litter Kwitter.

Litter Kwitter passer i princippet til alle standardtoiletter. Klik dig igennem vores billeder her til højre for at se en tegning af, hvilken størrelse dit toilet bør have.

Litter Kwitter er opfundet i Australien af Jo Lapidge, som har vundet flere priser for sin innovation. Klik på billedet nedenfor for at se et nyhedsindslag om Litter Kwitter kattetoilet eller klik her for at lytte til en lydfil fra et indslag om produktet i svensk radio P4.

4

Sorter efter

 • C

  Caroline H.

  Verificeret kunde

  Katten förstod direkt att han

  Katten förstod direkt att han kunde använda den som låda. Så nu är det bara att öva och öva! Tilläggas är att det är en gammal herre på nio år, så det går att lära gamla katter att sitta, på toaletten i alla fall.

 • A

  Aina Ø.

  Verificeret kunde

  Genialt produkt!

  Katten min lærte seg å bruke vanlig toalett på under ei uke, og det var ikke nødvendig å følge steg for steg og gå sakte frem. Dette skulle jeg ha kjøpt for lenge siden!

 • A

  Adriana B.

  Verificeret kunde

  Lettvindt!👍

  Lettvindt!👍

 • M

  Mona

  Verificeret kunde

  Happy Black Cats

  Min to sorte vildkatte har været et par omveje fordi jeg havde et japansk toiletsæde (ikke plads nok på kummen). Det er nu udskiftet og begge benytter toilettet. Hunkatten vil ikke dele toilet til det store så nu køber jeg et ekstra og monterer på et stativ med en bøtte under så hun kan gå på potte

 • M

  Malin

  Verificeret kunde

  ;)

  Passet perfekt til doen vår!

Find lignende ting

Swipe til siden for at se flere relevante kategorier vi har udvalgt til dig.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1090 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Michael E.
Verificeret kunde

Super god service som altid og hurtig levering

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

HENNING P.
Verificeret kunde

Hurtig levering perfekt service

Yesim J.
Verificeret kunde

Hurtig levering og god service

Hiilde P.
Verificeret kunde

Hurtig og sikker forsendelse👏

Stand with Ukraine Hashtag