Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Festival

På festivaler lever man altid lidt mere primitivt end hjemme, men man behøver ikke gå ned på fornødenheder! Man kan vaske sit tøj, bade, spise med bestik, sidde komfortabelt, tjekke sin smartphone – alt sammen på festivalens campingplads! Hvis man vel at mærke har det rette udstyr med til festival! Alt hvad festival-campisten har brug for findes her!

Du skal på festival og det skal du jo med stil! Derfor har du i år besluttet at medbringe det helt rigtige festivaludstyr! Men du ved endnu ikke, hvilke festival gadgets du skal tage med. Lad os derfor hjælpe dig med et par festival tips herunder:

Hav altid et opsigtsvækkende tellt med, så du kan finde hjem igen sent på natten. Hav en bærbar højtaler med, så I hurtigt kan flytte festen over i nabolejren. Hav solcelleopladere med, så din smartphone med dit eneste kamera ikke dør. Hav badehåndklæde med indbygget oppusteligt ryglæn med, så du sidder godt på marken. Og sidste men ikke mindst: hav sjove kostumer og spil med, så hele livet bliver sjovere!

Produkter i Festival

Sorter og filtrer

35 produkter

35 produkter

Blinkende Partyglas
Fra
59,-
Viser 35 af 35
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv