Husk gaven til din far på Fars Dag!

coolstuff logo

We have
just the thing

Powerball Max

Art.nr 18184

Redskab til at træne håndled, arme, fingre og skuldre. Redskabet er desuden rigtig sjovt og har en afslappende virkning. Den fås med eller uden display.

299,-

 • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Varebeskrivelse

Powerball er en såkaldt gyrobold, som er udviklet til træning af primært håndledene, men også under- og overarmen, fingre og skuldre. Det gør den rigtig godt, og den er derfor meget populær som træningsredskab blandt golfspillere og flittige computerbrugere. Både til at optræne muskulaturen på forhånd og til genoptræning ved f.eks. en musearm.

Nu undrer du dig måske over, at vi sælger denne gadget? Hvad bliver det næste mon - skal vi så også til at begynde at sælge andre kedelige genoptræningsmaskiner? Svaret er nej, der er bare lige det, at Powerball er en utrolig sjov gadget med en afslappende virkning. Du tror vel ikke, at computerbrugerne anvender den blot for træningens skyld?

Når man starter Powerball, og den indvendige sektion er sat i bevægelse, holder man bolden i hånden og laver cirkelbevægelser med håndledet. På den måde opretholder og accelererer man rotationen. På grund af centrifugalkraften bliver det sværere og sværere at holde hastigheden, jo hurtigere den roterer.

Hos CoolStuff sælger vi tre varianter af Powerball. Nedenfor ser du forskellene mellem disse.

  • Powerball Basic
   Uden display og uden lysdioder
  • Powerball Display
   Med display, som viser din præstation, men uden lysdioder.
  • Powerball Max
   Med display, som viser din præstation, og med lysdioder, som lyser flot, når Powerball bruges.

Manual på engelsk og tysk

4.6

Sorter efter

 • M
  Cool

  Cool stuff så meget godt og spændene ikke sidste gang jeg køber ind her Billigt sjovt og alle pengenes værd.

 • F
  Sjov lille gadget.

  Virker efter hensigten.

 • A
  Fantastisk gave

  Er ikke den første og heller ikke den sidste gang jeg bestiller varer og gaver på CoolStuff.dk. Har altid fået god service og hurtig levering både hjemme til og på de mange butikker de arbejder med . Godt gået CoolStuff !!! bare bliv ved

 • S
  Super sjov træning

  efter næsten 10 år med den gamle Powerball virkeden den ikke mere, så der måtte bestilles en ny. Powerballen er en sjov træning af især håndleddet og underarmen, men den er også et stykke sjovt legetøj. Jeg har haft brækket mit ene håndled nogle gange, og har haft en del problemer med leddet, men efter jeg fik fat i en Powerball og træner med den flere gange om ugen, har jeg stort set ikke haft nogle problemer siden. Den nye Powerball er med counter hvilket også gør den til en sjovt lille stykke legetøj, der går hurtigt konkurrence i hvem der kan får den op på flest omdrejninger. Kan varmt anbefale den, til både sjov og seriøst træning. Sonny Petersen

 • L
  Tilfreds kunde

  Et sjovt stykke "legetøj". Når man lige fanger teknikken, er der gode træningsmuligheder i en Powerball. Efter kort træning mærker man hurtigt hvordan musklerne påvirkes - især i underarmen. Det er lettest i den hånd man skriver med, så der skal lidt mere koncentration til at gøre det med modsatte hånd.

Trustpilot
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

ukraine

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv