Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

Art.nr 19098

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 4500 kr!

 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
 • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind
Hourglass icon

Bestil inden kl 15 på hverdage med Bring, så sender vi samme dag!

| |

20-03-2023 2:00:00 PM

Varebeskrivelse

Indimellem synes vi, at det er rigtigt synd for julemanden, der kun kommer en gang om året. Intet under, at hans sæk er så fuld! Vi synes, at du skal satse på at komme fireogtyve gange (mindst!) før julemanden! Med den luksuriøse erotiske kalender fra Amorelie forvandles julemåneden nemlig til årets hedeste, og du når at gispe “Åh! Åh! Åh!” mange gange, før julemanden banker på med sin pakke!

Denne premium-kalender indeholder 24 sensuelle overraskelser, som garanteret trækker både julestrømper og andet ned på modtageren! I lugerne gemmer der sig blandt andet legetøj fra mærker såsom Vou, Moqqa og Kink, massageprodukter og fantasistimulerende bondage-tilbehør, som vækker både lyst og passion. Kalenderen indeholder produkter til en værdi af cirka 4500 kr. og forvandler hver decembernat til et nyt og hedt eventyr!

Den erotiske julekalender fra Amorelie passer både til par og singler, som har en smule erfaring med sexlegetøj fra tidligere og nu ønsker at tage sexlivet til et helt nyt niveau. Passion, sexlegetøj og bondage forvandler hurtigt december til årets hedeste måned. Dette er ganske enkelt en perfekt gave til en, du gerne vil give eller dele en sensuel advent med!

Risikå for overophedning? Tag en blødere start på julehyggen med original-varianten af Amorelies erotiske kalendere, Amorelie The Original, istedet.Tjek flere spændende og anderledes julekalendere til dig, som ønsker en rigtig magisk jul!

Fakta om Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

 • Kom fireogtyve gange før julemanden med denne erotiske julekalender i luksuriøs premium-udførelse!
 • Perfekt julekalender til par og singler, som gerne vil opdage nye sider i kærlighedslivet!
 • 24 luksuriøse og hede overraskelser inden for massage, sexlegetøj og soft bondage – til en værdi af cirka 4500 kr!
 • Passe både til kvinder og mænd uanset orientering (visse produkter kan måske kræve lidt mere kreativitet afhængigt af, hvem der skal bruge dem, men kalenderen passer til alle)
 • Indeholder produkter fra blandt andet Moqqa, VOU, AMORELIE x Beducated og Kink
 • I de tilfælde, hvor produkter drives af batterier eller skal oplades via USB, medfølger disse
 • Måle: 37,2 x 39,3 x 8,5 cm
 • Vægt: 1,69 kg
 • Model: Amorelie Advent Calendar - Luxury (Adventure)
 • En liste med kalenderens indhold kan downloades her
 • Hygiejneprodukt; åbent køb gælder kun ved ubrudt emballage
3,5

Sorter efter

 • A

  Ok julekalender men lidt dyr

  Tingene man får er egentlig gode nok, især for nybegyndere som ikke har alle mulige forskellige sex genstande som anal plug, orgasmecreme, bækkenkugler osv. Ved ikke om jeg får brugt alt, men bliver helt sikkert spændende at få afprøvet her og der (Dog kan jeg allerde sige, at der er en af genstandene som er for små til mine nipples). Som en allerede nævner, så hælder den nok mest mod kvindekønnet. Jeg købte den til mig selv, og jeg er kvinde, så jeg havde det fint med dens genstande, har dog ikke prøvet det hele endnu. Angående de forskellige slags cremer man får, så virker de spændende og varierende, og de er tilmed veganske. Jeg synes dog den fulde pris er lidt høj. Jeg købte selv julekalenderen da den var sat meget ned i pris, så for mig var det helt sikkert det værd, men med den fulde pris ville jeg måske synes det ville være lidt dyrt, selvom det nok ville være dyre hvis man købte alle tingene hver for sig. Tip: Hvis man gerne vil se hvad man kan få for pengene, så vil jeg anbefale læse den vedlagte PDF af CoolStuff eller se tyske reviews på YouTube.

 • A

  Lidt for "kvinde"fokuseret

  Savnede at der var nogle ting der fokuserede lidt mere på mandens nydelse frem for kun kvinden. Der var rigtig mange lækre ting, men jeg købte den som gave til min mand, og læste at den skulle fungere som gave til begge køn. Det synes jeg overhovedet ikke den gør. I sidste ende føltes det lidt som en ego-gave fordi tingene meget tydeligt havde fokus på kvindens nydelse.

Find lignende ting

Swipe til siden for at se flere relevante kategorier vi har udvalgt til dig.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv