Jo flere gaver desto bedre – find julegaverne i vores 3 for 2 kategori!

coolstuff logo

We have
just the thing

Vælg og vrag frit mellem vores 3 for 2 varer: køb 3, betal for 2

Se alle vores 3 for 2 varer

Lav Din Egen Tekst Julekalender

Art.nr 19046

Giv en anderledes og personlig decembergave – her er adventskalenderen, hvor du selv skriver en besked under hver låge! Overrask din partner med 24 romantiske beskeder, skriv dine bedste filmtips til vennen, eller fyld kalenderen med sjove aktiviteter til hele familien!

 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
 • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Hver vinter køber du en helt almindelig julekalender til en, du holder af. Det er december, folk går i gang med at tælle ned til jul, og du kan lide tanken om at give en gave, der varer i fireogtyve dage. Men er denne kalender ikke meget kedelig og upersonlig? Hvis du er klar til at steppe din kalender-game op, skal du se her: denne adventskalender er helt blank og venter kun på, at du skal fylde den med sjove og personlige beskeder!

Vores Gør-det-selv-kalender består af to dele: en bagside med plads til at skrive på og en forside med låger. Skriv fireogtyve beskeder i ruderne på bagsiden og sæt forsiden ovenpå med den dobbeltklæbende tape. Når modtageren derefter åbner dagens låge, ses din besked. Du kan for eksempel skrive fireogtyve ting, som beskriver, hvorfor din sambo er den absolut bedste person i hele universet, organisere en kalender med fireogtyve tips til julefilm til vennen, der plejer at mangle julestemning eller nedskrive fireogtyve aktiviteter til at forgylde juleferien for hele familien. Kun fantasien sætter grænserne her, og én ting er i hvert fald helt sikker: dette bliver den mest personlige julekalender, du nogensinde har foræret væk!

Tjek vores anderledes og sjove julekalendere!

Fakta om Lav Din Egen Tekst-julekalender

 • Lav din egen meget personlige julekalender med tekst!
 • Du skriver selv teksterne til hver låge og kan tilpasse kalenderen til modtageren!
 • Overrask partneren med 24 romantiske beskeder, giv vennen filmtips fireogtyve dage i træk eller lav en fælles julekalender til hele familien og fyld den med sjove juleferieaktiviteter!
 • Todelt kalender, består af bagside, hvor du skriver dine tekster og en forside med låger, som sættes oven på bagsiden. Træk beskyttelsesstrimlen af tapen for at sætte begge delene sammen
 • Mål: 26,5 x 38,8 x 0,3 cm
 • Vægt: cirka 70 gram
 • Materiale: pap
 • Bemærk, at kalenderen ikke har nogen færdigskrevet tekst – det er op til dig at gøre hver luge personlig!
3.3

Sorter efter

 • T

  Super hurtig levering

  Bestilte og kom 2 dage efter

 • M

  Ideen var bedre end virkeligheden

  Lågerne springer op når man sætter de to sider sammen og folder dem ud. Generelt super sart.

 • M

  God ide

  Synes det er en rigtig god ide med en julekalender hvor man selv kan skrive for hver dag. Giver den dog kun fire stjerner, da den ikke lever helt op til mine forventninger om hvordan den ser ud, når den bliver samlet (den buler ud på midten, da den kun er samlet på alle sider). Ellers alt godt.

 • M

  God vare men ærgerligt pakket

  Er glad for den “lav selv” julekalender jeg købte. Desværre var den blevet lidt bukket under levering men det kan være svært at få tilsendt en “papirvare” med posten der så er helt intakt, når den kommer og dette er ikke nødvendigvis coolshops skyld.

 • J

  Kalender

  Fin kalender der opfylder hvad jeg skal bruge den til.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv