Find din yndlingsjulekalender allerede nu!

coolstuff logo

We have
just the thing

Q-Ba-Maze Ultimate Stunt Kuglebane

Art.nr 18623

Byg kuglebaner, der er mere ekstreme end nogensinde med Q-Ba-Maze! Ultimate Stunt består af 156 terninger, 9 specielle stuntdele, 8 kuglefangere og 30 metalkugler - hvilken vej vil kuglerne tage gennem din labyrint?

1.199,-

Få tilbage

 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
 • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Der er tre ting, der kendetegner en rigtig god kuglebane: den er sjov at bygge, den lader tilfældighederne styre kuglernes valg af vej, og den holder dig beskæftiget i timevis. Q-Ba-Maze sætter med lethed hak ved alt det der og tager desuden den traditionelle kuglebane til helt nye niveauer! Det er nemlig her, du skaber fantasifulde kuglebaneskulpturer i alle tænkelige og utænkelige former såsom dyr, robotter, tårne og geometriske former.

Q-Ba-Maze Ultimate Stunt indeholder alt, hvad du behøver, for at blive kuglebanernes mester. Du får så mange som 156 farverige terninger til at bygge din mest overdådige kuglebane nogensinde. Derudover får du ni specielle stuntdele, otte kuglefangere og 30 metalkugler. Med stuntdelene kan du få kuglerne til at snurre, ændre retning og flyve gennem luften på deres vej gennem labyrinten. Alle delene er lige så nemme at samle som terningerne, og nogle af terningerne har dobbelt eller endda tredobbelt udgang, så du kan bygge dem oven på hinanden og lade kuglerne finde nye og uudforskede veje gennem banen. Kuglefangerne samler kuglerne sammen for enden af banen, så du kan se, hvor mange kugler, der har fundet vej gennem de forskellige svimlende veje i din bygning. Slip fantasien løs, og byg din mest overdådige bane nogensinde!

Kan du ikke få nok af Q-Ba-Maze? Suppler med de andre kuglebaner i serien: Q-Ba-Maze Big Box og Q-Ba-Maze Starter Stunt!

Fakta om Q-Ba-Maze Ultimate Stunt Kuglebane

 • Byg din mest overdådige kuglebane nogensinde med dette store sæt fra Q-Ba-Maze!
 • Delene fastgøres nemt til hinanden og kan kombineres på en række forskellige måder, så du kan bygge store kuglebaneskulpturer
 • Q-Ba-Maze lader dig eksperimentere med bevægelse, stabilitet og fysik plus en stor portion kreativitet, når du bygger i 3D
 • Lad dig inspirere af de medfølgende byggeforslag, eller design din kuglebane, lige som du vil have den
 • Ultimate Stunt består af 156 terninger, 9 specielle stuntdele, 8 kuglefangere og 30 metalkugler
 • Materiale: plast
 • Anbefales fra 5 år
 • Ikke egnet til børn under 3 år, indeholder smådele
 • Varemærke: MindWare Q-Ba-Maze 2.0 Ultimate Stunt

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv