Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Rubiks Terning 4x4 Master

Art.nr 19490

Har du allerede løst 3x3-versionen af ​Rubiks Terning og leder efter en ny udfordring?​ Okay brainy, lad os introducere Master 4x4!​ Er du klar til at tage udfordringen op og få de fedeste pralerettigheder?

139,-

Få tilbage

  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
Hourglass icon

Bestil inden kl 15 på hverdage med Bring, så sender vi samme dag!

| |

20-03-2023 2:00:00 PM

Varebeskrivelse

De fleste mennesker har prøvet mekaniske puslespil som Rubiks Terning på et eller andet tidspunkt i deres liv, og det ender normalt på en af tre måder. Du kommer enten til at glæde dig over et vellykket resultat og føle dig som verdens klogeste person, eller også giver du op og lægger den til side med et suk. Et andet potentielt resultat er at kaste terningen i på væggen. Hvis dine oplevelser stemmer overens det første eksempel, er det måske på høje tid med en ny udfordring! Rubiks Master-terningen har felter på 4x4 i stedet for originalens 3x3, og er simpelthen en smule sværere at løse.

Rubiks cube på 4x4 har 56 små terninger på overfladen, og i modsætning til 3x3 versionen kan midterstykkerne også bevæge sig i forhold til hinanden. På den måde bliver det meget vanskeligere at samle de forskellige farver på alle sider af terningen. ​ Begynd at pusle og gå videre til Rubiks Master-niveau

Fakta om Rubiks Terning 4x4 Master

  • Rubiks Master cube er et niveau højere end originalen! Forvent en rigtig drilsk udfordring, der er væsentligt sværere at løse end før
  • 4x4 terninger i stedet for originalens 3x3
  • Mål: 6,5 x 6,5 x 6,5 cm
  • Vægt : 290 gram
  • Materiale: Plast
  • Anbefales fra 8 år

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

Find lignende ting

Swipe til siden for at se flere relevante kategorier vi har udvalgt til dig.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv