20% på kalendere ved køb af 2 eller flere!

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Himitsu-Bako

Art.nr 18195

Kan du klare at åbne denne håndlavede pusleboks, der er fremstillet med stor omhu i Japan af de fineste træsorter, som de japanske øer kan opbyde? Perfekt som eksklusiv gaveæske!

595,-

Varebeskrivelse

Både hemmelig og smuk.

Himitsu-Bako er japansk og betyder „hemmelig æske“. Og det er da klart, at alle må kunne unde sig selv at have en hemmelig æske. Ikke en hvilken som helst skodæske, men en håndlavet pusleboks, der er fremstillet med omhu i Japan af de fineste træsorter, som de japanske øer kan opbyde.

Himitsu-Bako er fremstillet med Yosegi, en træmosaik-teknik der stammer fra den kulturelt rige Edoperiode (1603-1868), og som fungerer sådan, at stykker af forskellige træsorter (japansk agurketræ til det blå, kinesisk ceder til det røde, amerikansk valnød til det purpurfarvede osv.) sættes sammen til en mosaik, saves til tynde plader og monteres som kompakte æsker uden synlig åbning. I stedet for med en lås beskyttes din hemmelige æske nemlig af flere mekanismer, så du skal flytte æskens dele i nøjagtig den rigtige rækkefølge for at kunne åbne den, præcis som hemmelige æsker skal.

Vi sælger Himitsu-Bako i to forskellige varianter. En, der kræver 14 trin og en, der kræver 7, før den kan åbnes. Du afgør selv, hvor hemmelig din æske skal være. Æskens størrelse er den såkaldte 4 sun, hvilket betyder ydre mål på 119 x 83 x 52 mm og indre mål på 82 x 62 x 38 mm. Vores Himitsu-Bako importeres direkte fra Hakone-området i Japan, hvor de ifølge traditionen produceres af specialiserede håndværkere.

Selv om Himitsu-Bako er et underfundigt puslespil, så er det frem for alt et meget smukt håndværk. Perfekt som eksklusiv gaveæske (hvis du ikke er bange for, at den kommer til at overstråle selve gaven), eller hvorfor ikke som din egen helt specielle hemmelige æske, som du gemmer dine egne helt specielle og hemmelige ting i?

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet