Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Tweek Fruity Fresh

Art.nr 19797

Hvad med en virkelig frugtagtig og sød smagseksplosion uden at få besøg af Karius og Baktus? Med Tweek Fruity Fresh kan du nyde sundere jelly beans med lækre smage af hindbær, jordbær, citrus og skovbær.

19,-

Få tilbage

  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Varebeskrivelse

Nej, frugt er ikke slik - uanset hvor meget man end forsøger at overbevise os om det! Men frugt kan bestemt indgå i slik, det er vi ikke imod. Som f.eks. den frugtagtige smagseksplosion Fruity Fresh fra Tweek! Fruity Fresh er en blanding af geléslik, der bedst kan beskrives som en sommerlig smagsbombe. Slikket har friske og forfriskende smage af hindbær, jordbær, lime, mandarin, citron og skovbær. Her taler vi altså om perfekte erstatninger for almindelige vingummier.

Det svenske mærke Tweek har et slogan, der klokkeklart beskriver hele deres markedsføringsidé - “sweets with benefits”. I 2015 besluttede en rigtig klog person sig for at begynde at lave velsmagende slik, men også at tage et stort skridt væk fra de kunstige tilsætningsstoffer og store mængder sukker, der normalt findes i slikproduktionen. Med andre ord er alle Tweek-slikprodukter fri for både konserveringsmidler og palmeolie, og de indeholder desuden 95 % mindre sukker og 45 % færre kalorier end traditionelle slikprodukter. Slikket indeholder også fibre og naturlige farvestoffer og smagsstoffer.

Fakta om Tweek Fruity Fresh

  • Fruity Fresh kan du spise med god samvittighed hver dag i ugen - nyd frugtagtig geléslik med smag af hindbær, jordbær, mandarin og lime
  • Slik fra svenske Tweek, som producerer velsmagende slik med mindre sukker end traditionelt slik. Alt slik fra Tweek er fri for palmeolie og konserveringsmidler
  • Nettovægt: 80 gram
  • Kan indeholde spor af mælk, se fuldstændig liste over ingredienser her
  • Pakkens mål: 11,5 x 11 x 2 cm
  • Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet angives
  • Bemærk! Åbent køb gælder ikke levnedsmidler. Denne vare kan derfor ikke returneres

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv