Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Tweek Smoothie Chews

Art.nr 19804

Efter en lang dag er det dejligt at sætte sig foran fjernsynet med noget skumslik. Tænk, hvis slik også var sundt - sikke en drøm! Tweek Smoothie Chews smager lækkert af tutti frutti og har et sundere indhold end traditionelle alternativer.

19,-

Få tilbage

  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Varebeskrivelse

En cremet smoothie, men i slikform! Det er stort set sådan, vi vil beskrive Smoothie Chews fra Tweek: lækkert skumslik med smag af tropiske frugter, jordbær og skovjordbær, der helt sikkert minder om en rigtig sommerlig smoothie - minus det klistrede! Ligesom alt slik fra Tweek er Smoothie Chews naturligvis rige på fibre og lavet med helt naturlige farve- og smagsstoffer.

Varemærket Tweek blev født ud fra en interesse for afbalanceret kost og sunde ingredienser med spændende egenskaber. Efter en periode med eksperimenter blev innovationen mere og mere rettet mod søde sager - drømmen om at skabe lækre søde sager uden sukker var simpelthen for fascinerende til, at den kunne ignoreres. Det var starten på Tweek, som i dag tilbyder et bredt udvalg af “sweets with benefits”. Tweek producerer simpelthen en række sliksorter, der indeholder 45 % færre kalorier og 95 % mindre sukker end traditionelt slik. Slikket er desuden fri for palmeolie og konserveringsmidler!

Fakta om Tweek Smoothie Chews

  • Smoothie Chews er skumslik med smag af tropiske frugter, jordbær og skovjordbær, der minder om en virkelig cremet smoothie
  • Slik fra svenske Tweek, der producerer velsmagende slik med mindre sukker end traditionelt slik. Alt slik fra Tweek er fri er fri for palmeolie og konserveringsmidler
  • Nettovægt: 70 gram
  • Kan indeholde spor af mælk, se den fulde liste over ingredienserher
  • Pakkens størrelse: 11,5 x 11 x 2 cm
  • Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet angives
  • Bemærk! Åbent køb gælder ikke levnedsmidler. Denne vare kan derfor ikke returneres

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv