Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Tweek Toffee Caramel

Art.nr 19800

Karamel og chokolade er et match made in heaven, og mange mennesker ønsker, at de kunne spise det hver dag. Well, Tweek-brandet har gjort det muligt. Deres Toffee Caramel-slik smager himmelsk og er desuden meget kaloriefattigt og sukkerfattigt.

19,-

Få tilbage

  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Varebeskrivelse

Bare tanken om sød og cremet karamel kombineret med lækker chokolade får mundvandet til at løbe hos de fleste. Denne fantastiske kombination vil man gerne unde sig selv til en god film efter endnu en vellykket arbejdsuge, trøste sig med på dårlige dage og til at fejre med, når der er sket noget rigtig godt. Problemet er bare det der med sukker. Nogle bliver hyperaktive af det, og får bagefter et sukkerdyk, der gør, at man ikke engang orker at se filmen færdig. Tweek har løsningen på det meste, og med deres Toffee Caramel kan du nyde alle tiders smagskombination uden at blive høj af sukker.

Slik fra det svenske varemærke Tweek indeholder 45 % færre kalorier og 95 % mindre sukker end traditionelle alternativer. Toffee Caramel-posen indeholder toffee dyppet i Tweeks egen chokolade lavet med ægte kakaosmør, kakaomasse og laktosefrit mælkepulver. Chokoladen indeholder også en slags smeltet smør med et ekstra lavt laktoseindhold. Endelig er chokoladen også rig på fibre, fri for konserveringsmidler og palmeolie og fremstillet med helt naturlige farvestoffer og smagsstoffer. Superb!

Fakta om Tweek Toffee Caramel

  • Und dig selv karamelstykker med chokolade alle ugens dage. Tweek Toffee Caramel er himmelsk gode med sin kombination af karamel og bolsje
  • Slik fra svenske Tweek, som producerer velsmagende slik med mindre sukker end traditionelt slik. Alt slik fra Tweek er fri for palmeolie og konserveringsmidler
  • Nettovægt: 65 gram
  • Indeholder ghee (mælk) samt laktosefrit sødmælkspulver, se fuldstændig liste over ingredienser her
  • Pakkens mål: 11,5 x 8 x 2 cm
  • Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet angives
  • Bemærk!Åbent køb gælder ikke fødevarer. Denne vare kan derfor ikke returneres

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv