Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

40 års gave

Gave til 40-årig

Mange siger, at den bedste periode i livet begynder efter 40. Hvis du kender nogen, der nærmer sig det magiske tal, er det vigtigt at sørge for en eksklusiv 40-årsgave! Det er lige så vigtigt som at sørge for en fantastisk bryllupsgave til et nygift par, det lover vi. Uanset om du leder efter en 40-årsgave til vennen eller samboen, kan du regne med at finde unikke og sjove gaver hos Coolstuff. Mangler du tips til 40-årsgaver? Et af mange fødselsdagsgavetips er at købe noget luksuriøst, som personen nok ikke ville have købt til sig selv – for eksempel en fodmassagemaskine, lysterapilampe eller badebalje til voksne. Du kan også vælge at satse på en sjov 40-årsgave, som du overrækker med et glimt i øjet! Måske en t-shirt med en bilbane på ryggen eller en enorm vinglasflaske til den trætte småbørnsforælder?

40-årsgave til mand

"Hvad skal jeg købe som 40-årsgave til min mand?" spekulerer du måske? At købe en gave til en 40-årig mand er ikke den nemmeste sag i verden. En gave til en mand på 40 år kræver nemlig lidt ekstra kreativitet – han nærmer sig trods alt midten af livet og ejer allerede masser af ting. Hos Coolstuff er det heldigvis nemt at finde en gave til mænd, endda en gave til far der har alt! Leder du efter en gave til en far, der fylder 40? Så ville en rygmassagemaskine eller et eksklusivt barbersæt måske være passende? Her finder du også 40-årsgaven til broren, vennen eller samboen. Leder du efter en gave til din bror eller ven, tilbyder vi alt fra sjove selskabsspil til coole friluftsgadgets, og til din elskede anbefaler vi en ølhane eller luksuriøs whiskychokolade. Udforsk vores sortiment og find en perfekt gave til ham - 40 år er en milepæl, der fortjener at blive fejret.
 

40-årsgave til kvinde

En 40-årsdag skal fejres med pomp og pragt! Hos Coolstuff kan du finde den perfekte 40-årsgave til pigen, du holder af. En gave til en 40-årig kvinde skal bestemt tænkes grundigt igennem – uanset om det er en gave til mor, gave til søster eller til naboens svigerinde. Leder du efter en 40-årsgave til din bedste veninde eller en 40-årsgave til din søster? Rigtig gode gaver til hende er en enorm æske med Baileys-chokolade, eller en superstor Toblerone! Her finder du også andre luksusting såsom varme hjemmesko, hyggetæpper og massagemaskiner til både nakke og fødder. Som gave til din kæreste (hende) , der fylder 40 år, er situationen måske til noget mere romantisk, som for eksempel et hot stone massagesæt eller kærlighedspil, som du fylder med personlige beskeder.

Produkter i 40 års gave

Sorter og filtrer

79 produkter

79 produkter

Nakkemassager
Nya prylar
49,-
Viser 48 af 79 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv