Op til 80 % rabat på Black Week!

coolstuff logo

We have
just the thing

Blomstergaver

Blomster er en klassisk gave, uanset om du skal fejre en fødselsdag, sige tak for hjælpen eller vil forgylde en helt almindelig mandag for din yndlingsperson. Men afskårne blomster har en alt for kort levetid. Superærgerligt, hvis du spørger os! Nu er det tid til at skærpe din kreativitet og give en blomstergave med et twist. Smukke buketter med tørrede blomster, evighedsblomster, kunstige blomster eller måske en guldrose - køb din blomstergave online! Hos os kan du nemlig bestille tørrede blomster online og få sendt pakken direkte til modtageren, hvis du ønsker det.    

Buketter med tørrede blomster

Vores smukke buketter med tørrede blomster er udvalgt af florister og sammensat af et designteam - alt sammen for, at du kan forære en anderledes og unik indretningsdetalje til en, du holder af. Blomsterne holder sig pæne længe, og modtageren vælger selv, om de skal stå i en stor vase eller spredes ud i flere mindre vaser. Det er desuden praktisk at sende tørrede blomster - de leveres i en beskyttende æske, der sikrer, at buketten kommer frem i god behold. Vælg mellem flere forskellige buketter. Du vil med stor sandsynlighed kunne finde en buket med flotte detaljer, der både matcher modtagerens stil og personlighed.

Pop up-kort og blomster

Hvor almindelige blomsterbuketter visner inden for kort tid, holder 3D-blomsterne i vores pop up-kort sig pæne dag efter dag. Hemmeligheden er selvfølgelig ikke at vande pop up-blomsterne - lad dem forblive en farverig dekoration. De kan holde sig meget længere end friske blomster. En 3D-buket eller et 3D-kort er ganske enkelt en gave, der passer til de fleste lejligheder, hvor du vil fejre en, du holder af.

Produkter i Blomstergaver

Sorter og filtrer

32 produkter

32 produkter

Guldrose
399,-
Rose Bear
Rea
Fra
104,25 139,-
25%
Krystalrose
199,-
Rose Heart
Rea
125,30 179,-
30%
Viser 32 af 32
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv