Vil du have smĂĽkager?

Vi bruger cookies pü vores site for at den skal fungere sü godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive sü fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, sü klik pü linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Blomstergaver

Blomster er en klassisk gave, uanset om du skal fejre en fødselsdag, sige tak for hjÌlpen eller vil forgylde en helt almindelig mandag for din yndlingsperson. Men afskürne blomster har en alt for kort levetid. SuperÌrgerligt, hvis du spørger os! Nu er det tid til at skÌrpe din kreativitet og give en blomstergave med et twist. Smukke buketter med tørrede blomster, evighedsblomster, kunstige blomster eller müske en guldrose - køb din blomstergave online! Hos os kan du nemlig bestille tørrede blomster online og fü sendt pakken direkte til modtageren, hvis du ønsker det.    

Buketter med tørrede blomster

Vores smukke buketter med tørrede blomster er udvalgt af florister og sammensat af et designteam - alt sammen for, at du kan forÌre en anderledes og unik indretningsdetalje til en, du holder af. Blomsterne holder sig pÌne lÌnge, og modtageren vÌlger selv, om de skal stü i en stor vase eller spredes ud i flere mindre vaser. Det er desuden praktisk at sende tørrede blomster - de leveres i en beskyttende Ìske, der sikrer, at buketten kommer frem i god behold. VÌlg mellem flere forskellige buketter. Du vil med stor sandsynlighed kunne finde en buket med flotte detaljer, der büde matcher modtagerens stil og personlighed.

Pop up-kort og blomster

Hvor almindelige blomsterbuketter visner inden for kort tid, holder 3D-blomsterne i vores pop up-kort sig pÌne dag efter dag. Hemmeligheden er selvfølgelig ikke at vande pop up-blomsterne - lad dem forblive en farverig dekoration. De kan holde sig meget lÌngere end friske blomster. En 3D-buket eller et 3D-kort er ganske enkelt en gave, der passer til de fleste lejligheder, hvor du vil fejre en, du holder af.

Produkter i Blomstergaver

Sorter og filtrer

38 produkter

38 produkter

Rose Bear
Fra
139,-
Krystalrose
199,-
Rose Heart
179,-
Side 1 af 1
du kan opnĂĽ fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner

670 anmeldelser
Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv