Husk gaven til din far på Fars Dag!

coolstuff logo

We have
just the thing

Pop Up-hilsener

Gratuler med en overraskelse - med deres farverige 3D-motiver vil vores sjove, anderledes pop-up-hilsener være den ultimative måde at fejre på! Inden i disse kort og gaver gemmer der sig detaljerede 3D-motiver og smukke blomster, der er meget mere spændende end et almindeligt og traditionelt lykønskningskort eller takkekort!   

Pop up-kort

Uanset om du leder efter et anderledes julekort, et romantisk kort til bryllupsgaven eller et sjovt lykønskningskort, kan vi nok blive enige om én ting: kort, der overrasker, er en smule bedre end kort, der bare ligner kedelige postkort! Og netop derfor er vores pop-up kort så sjove at give, for de er nemlig alt andet end de samme gamle postkort, som du har givet i umindelige tider. Ved første øjekast, når kortet ligger uskyldigt i sin konvolut, kan det ligne et hvilket som helst andet kort. Men skinnet bedrager! Når modtageren åbner kortet, foldes et stort og detaljeret 3D-motiv ud som en farverig overraskelse. Find et postkort, der kan klare det! 

Pop up-blomster

Når almindelige blomsterbuketter visner på ingen tid, holder 3D-blomsterne sig friske dag efter dag. Hemmeligheden er selvfølgelig slet ikke at vande pop up-blomsterne, så de bliver ved med at være en farverig dekoration meget længere, end afskårne blomster holder sig friske. En 3D-buket er simpelthen en gave, der passer til de fleste allerlejligheder, når du gerne vil fejre nogen.

Sorter og filtrer

3 produkter

3 produkter

Viser 3 af 3
Trustpilot
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

ukraine

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv