Find din yndlingsjulekalender allerede nu!

coolstuff logo

We have
just the thing

Pop Up-hilsener

Gratuler med en overraskelse - med deres farverige 3D-motiver vil vores sjove, anderledes pop-up-hilsener være den ultimative måde at fejre på! Inden i disse kort og gaver gemmer der sig detaljerede 3D-motiver og smukke blomster, der er meget mere spændende end et almindeligt og traditionelt lykønskningskort eller takkekort!   

Pop up-kort

Uanset om du leder efter et anderledes julekort, et romantisk kort til bryllupsgaven eller et sjovt lykønskningskort, kan vi nok blive enige om én ting: kort, der overrasker, er en smule bedre end kort, der bare ligner kedelige postkort! Og netop derfor er vores pop-up kort så sjove at give, for de er nemlig alt andet end de samme gamle postkort, som du har givet i umindelige tider. Ved første øjekast, når kortet ligger uskyldigt i sin konvolut, kan det ligne et hvilket som helst andet kort. Men skinnet bedrager! Når modtageren åbner kortet, foldes et stort og detaljeret 3D-motiv ud som en farverig overraskelse. Find et postkort, der kan klare det! 

Pop up-blomster

Når almindelige blomsterbuketter visner på ingen tid, holder 3D-blomsterne sig friske dag efter dag. Hemmeligheden er selvfølgelig slet ikke at vande pop up-blomsterne, så de bliver ved med at være en farverig dekoration meget længere, end afskårne blomster holder sig friske. En 3D-buket er simpelthen en gave, der passer til de fleste allerlejligheder, når du gerne vil fejre nogen.

Sorter og filtrer

57 produkter

57 produkter

Viser 48 af 57 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv