Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Sidste Sekund

Sidste øjebliks gave til mor og far

En fødselsdagsgave, julegave eller mors dags-gave i sidste øjeblik behøver ikke at være trætte blomster og en kedelig kikschokolade fra tankstationen. Så længe du bare har et par dage til overs, kan du finde en perfekt gave til dine forældre hos os i Coolstuff! Vi er nemlig tilfældigvis eksperter i alle slags gaver og ved derfor præcis, hvilken slags sidste øjebliks-gave til far eller mor, der vil blive mest værdsat. Mangler du en gave i sidste øjeblik til fars dag? Når du skal købe en gave til far, er lækker Guinness-chokolade, en smart barberbladsrenser eller fantastiske grillredskaber altid sikre kort. Hvis du i stedet leder efter en passende gave til mor, tilbyder vi alt lige fra unikke indretningsdetaljer til luksuriøse varme hjemmesko og massageting!

 

Glem ikke gaven til valentinsdag - der er tid!

Er du usikker på, om du skal give en gave den 14. februar eller ej? Uanset hvor længe man har datet, er en valentinsdagsgave til kæresten (hende) eller kæresten (ham) altid værdsat! At du køber en valentinsdagsgave i sidste øjeblik betyder ikke nødvendigvis, at gaven er dårligere, i hvert fald ikke hvis du vælger at købe den hos Coolstuff. Leder du efter en sidste øjebliks-gave til kæresten (ham)? Hvis han kan lide at indrette sit hjem med cool belysning, tilbyder vi app-styrede lysstrips, baggrundsbelysning til tv'et og LED-gulvlamper! En anden fantastisk valentinsdagsgave til kæresten (ham) er lækker chokolade fra et luksuriøst brand. Leder du efter en sidste øjebliks-gave til kæresten (hende)? Forkæl hende med noget luksuriøst såsom en fodmassagemaskine eller en 24 karat guldrose! Eller hvorfor ikke virkelig overraske hende med et app-styret vibratoræg?
 

Selvfølgelig skal din ven have en sidste øjebliks-gave

Skal du købe en gave i sidste øjeblik til din ven? Der er ikke noget at skamme sig over. I en stresset hverdag er det ikke så mærkeligt, at navnedage eller endda fødselsdage nogle gange bliver glemt. Den gode nyhed er, at vi hos Coolstuff tilbyder fede gaver og lynhurtig leveringstid - så din ven vil aldrig få mistanke om, at du panikkøbte købe gaven bare et par dage før fejringen! Uanset om du leder efter en gave til hende eller en gave til ham, kan du være sikker på at finde noget, der passer! Hvad med at give en personaliseret chokolade eller et mini vaffeljern som gave til bedstevennen? Et Baby Yoda-krus eller en lampe i form af Djin Djarins hjelm til Mandalorian-nørden? Du kan også vælge og vrage mellem smarte udendørsgadgets, unikke spil, fede teknikgadgets og luksuriøse skønhedsprodukter!

Produkter i Sidste Sekund

Sorter og filtrer

25 produkter

25 produkter

Snug Rug
279,-
Mood Book Lamp
259,-
Snug Rug Hoodie
499,-
Humørkrus
Made in DE
149,-
Humørkopper
Made in DE
139,-
Viser 25 af 25
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv