Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Valentinsgave til Ham

Valentinsdag er den mest romantiske dag om året, og findes der et bedre tidspunkt at forkæle din kæreste eller mand på? Vi har samlet alle de bedste valentinsgaveideer til ham her. Har du en kæreste, så har vi gaven! Forkæl hinanden med rosenblade, hjerter og kærlighed! Skip den kedelige chokolade - det kan gøres bedre!

Valentinsgave til ham(kaereste)

Ja, så er det tid igen. 14. februar nærmer sig med stormskridt, og du leder stadig efter en Valentinsdags-gave til din yndlingskæreste (mand)! Du har lagt hovedet så meget i blød, at der er opstået store buler omkring tindingerne i håb om, at den perfekte idé skal springe frem som en lysende glødelampe. Alligevel kan du ikke finde på det helt usædvanligt ekstra finurlige, som skulle kunne få din fyr til at hoppe af glæde (for et fitness-kort har han vel allerede, som han kan hoppe rundt på?) Strømper og underhylere fik han jo både til sin fødselsdag og til jul, og ærligt talt er det måske ikke det mest romantiske at give væk sådan en dag. Nej, her gælder det om at finde på noget rigtig godt til det perfekte kærestemateriale.

Den ultimative kærlighedsdag

Ja, det er jo det, der er formålet med det hele. Naturligvis vil du gerne opvarte ham og give dig selv fuldt ud denne dag, og det er måske det vigtigste af det hele. Men du ønsker alligevel, at han skal have dette lille ekstra, en appelsin i turbanen, prikken over i’et, forgyldning af tilværelsen, you name it. Og det er der, Coolstuff kommer ind som en hvid ridder og redder dig fra dette svære øjeblik med Valentinsdags-angst. Gør som os. Tænk over, hvordan du selv kan drage nytte af gaven. Her gælder det om at være taktisk! Hvad siges der om vores enkle, men alligevel fantastisk smarte Beard Master? Han kan lege barbershop og klare sin ansigtsbehåring samtidig med, at du slipper for at få skægstubbe i tandbørsten. Eller hvorfor ikke en Sushi Bazooka så han kan komme til at føle sig som en rigtig mesterkok samtidig med, at du blir budt på gode, hjemmelavede nori-ruller? Mulighederne er uendelige!

Et hjerte til dit hjerte

Så glem dine bekymringer om, at du skal udtænke, hvad du skal give. Her har vi fyldt op med en overflod af opfindsomme, sjove, nuttede, romantiske og erotiske sager. Det er umuligt ikke at finde noget, som passer præcis til din specielle fyrs personlighed. Og ved du hvad - skulle det nu mod forventning ikke falde i god jord, så elsker han dig alligevel mindst lige så meget, måske endda mere, fordi du faktisk ønskede at stikke ud og gøre noget anderledes. Det vigtigste er, at du er der, måske med et praktisk multiværktøj indpakket. Så kan han jo endelig sætte den hylde op, som du har bedt om det seneste halve år. Når han har gjort det, er I vel værd at skabe lidt ægte kærlighedskunst til, som I sammen kan hænge op på væggen ved siden af den nyopsatte hylde!

For flere tips og inspiration til kærlighedfulde og hyggelige gaver, tjek vores sider for Romantiske-gaverValentinsdags-gaver til kæresten (kvinde), Hyggelige gaver eller hvorfor ikke kigge blandt vores sex- og romantikprodukter.

 

Produkter i Valentinsgave til Ham

Sorter og filtrer

81 produkter

81 produkter

Rose Bear
Fra
139,-
Krystalrose
199,-
Rose Heart
179,-
Snug Rug Hoodie
499,-
Naughty Knot
Utforsaljning
139,-
Viser 48 af 81 Se flere produkter
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv