Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Brødristertang i Træ

Art.nr 19807

Sig farvel til brændte fingre, elektriske stød, ødelagte sandwiches og krummer overalt - med en brødristertang af træ behøver du ikke at fiske brød op, der sidder fast i brødristeren, med en kniv! Genial hjælper, som bare skal være i enhver toastelskers køkken.

99,-

Få tilbage

  • Du kan sende denne gave færdigt indpakket
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!

Varebeskrivelse

Ja, så blev den morgen ødelagt. Når det ristede brød sidder fast i brødristeren. Eller endnu værre, brødristeren bliver ved med at riste, og køkkenet fyldes langsomt med lugten af brændt brød. Der er få stressede øjeblikke, der er værre, end når du skal skynde dig på arbejde, men i stedet skal stå der og samle rodet op med en kniv. Men lad være med det (og for Guds skyld, hvis du absolut skal, så tag stikket ud først). Red det ristede brød med det mest geniale værktøj, der skal findes i alle toastgufferes køkken - en brødristertang i træ.

I stedet for en kniv kan du bruge denne smarte og slanke tang til nemt at fiske brødet op. Du slipper for at få stød. Du slipper for brændte fingre. Du slipper for ødelagte sandwiches og krummer over hele køkkenbordet, eller at styrte af sted til jobbet i en sweater, der lugter af brændt brød. Tangen er sikker, da den er lavet af træ. Metal og elektricitet er jo, som vi alle allerede ved (men som vi så ofte ignorerer), en dødelig kombination. Denne tang har også en indbygget magnet, så du kan hænge den på siden af brødristeren eller på køleskabet for at få hurtig adgang til den. Nu kan du nyde en stille morgen med frisk ristet toast til din kaffe.

Fakta om Brødristertang i Træ

  • Red morgenmaden med en smart og sikker tang i træ til at fiske dit ristede brød ud, når det sidder fast i brødristeren
  • Tangen har en indbygget magnet, så den kan hænges på siden af brødristeren
  • Mål: 16,5 x 5,8 x 3 cm
  • Materiale: bøgetræ og magnet
  • Vaskes op i hånden
  • Varemærke: Kikkerland Bird Toaster Tongs

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv