Se Årets flotteste Julekalendere her

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Kitchen Safe

Art.nr 18199

Som et pengeskab med timerfunktion, der er perfekt til kager, fjernbetjeninger og andet, der distraherer dig. Lås de forstyrrende elementer inde, og slap af – ingen andre kan få fat i dem, mens de ligger i Kitchen Safe.

349,-

Varebeskrivelse

Bor du også sammen med et kagemonster? En, der spiser kager før aftensmaden, til aftensmaden og et par stykker mere efter aftensmaden? Eller er det måske ligefrem dig, der er kagemonstret? Læg kagerne i Kitchen Safe, bestem dig for, at "på lørdag skal der minsandten spises kager", indstil timeren, og se Kitchen Safe låse sig. Bagefter kan du stå og brøle ”Mig ha' kage!”, lige så tosset du vil. Der er ingen vej tilbage.

Og lad dig ikke narre af navnet – du er ikke begrænset til kun at låse spiselige ting inde. Controlleren til Xboxen, det tyndslidte kreditkort, vandpistolen, slikposen, mobiltelefonen – uanset hvad det er, der forstyrrer husfreden, kan du roligt regne med, at det ligger i sikker forvaring, når du har låst det inde i Kitchen Safe. Perfekt, når du har brug for at fokusere på arbejdet, lektierne eller familiemiddagen (eller når du synes, at en person i din nærhed har brug for en pause fra et eller andet).

Hvis du føler, at den gennemsigtige bøtte grænser til tortur, fås den også iensfarvet plastik, så man ikke kan se, hvad der gemmer sig derinde. "Xbox-controlleren? Nej, den har jeg søreme ikke set. Men led endelig videre. Måske finder du den, hvis du vasker op."

Fakta om Kitchen Safe

  • Opbevaringsbøtte med timer-lås i låget
  • Timeren kan indstilles på alt fra ét minut til 10 døgn<
  • Fremstillet i BPA-fri plastik
  • Bøtten fås i to forskellige versioner: Gennemsigtig eller ensfarvet plast
  • Låget kan tørres af med en fugtig klud, og selve bøtten kan vaskes i hånden
  • Tåler opbevaring i køleskab, men ikke i fryseren
  • Mål: 15 cm bred, 15 cm dyb og 19 cm høj
  • Drives af 2 AA-batterier (medfølger)
  • Brugsanvisning på engelsk

Art.nr

18199

Brand

COOLSTUFF

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet