Læg baconskiverne på Piggy Wiggy, læg låget på og stil den ind i mikroen i lige så mange minutter, som der er baconskiver. Og ud kommer sprødstegt bacon. Magi.
Få tilbage
Skal du pakke gaver ind, så har vi alt her!
Kunsten at stege bacon på den rigtige måde er meget omdiskuteret. Skal der være ekstra fedtstof i panden, eller skal der ikke? Hvilken temperatur bruger man? Hvordan drypper man baconskiverne af? Hvorfor, hvorfor, hvorfor bliver mit bacon ikke sprødt?! Når man tænker på, at der ikke er nogen der skriger ”carpe diem” eller ”yolo” lige så meget, som de mæsker sig med de små let saltede, røgede og fantastiske skiver, så føles det temmelig unødvendigt, hvis oplevelsen skal forstyrres af, at man næsten skal have kokkeeksamen for at kunne gøre det rigtigt.
Piggy Wiggy fikser bøffen, undskyld, flæsket. Fordel baconskiverne på bakken, læg låget på og stil den ind i mikroovnen på højeste effekt i omtrent lige så mange minutter, som der er baconskiver. Tag dem ud, og husk, at du ved at variere tiden kan få dem nøjagtigt lige så sprøde, som du vil. Bemærk også, at fedtet har samlet sig i bakkens riller, så du slipper for at stå med køkkenrullen og tørre baconskiverne af, som om de var et køkkenbord. Desuden ligger der ikke en tæt bacontåge i hele huset, som når du steger bacon.
Og ja, nogle vil himle med øjnene og mumle noget om ”mikro” og ”nymodens apparater” og måske hævde, at der er prestige i at stege bacon på panden. Lad dem bare. Hvis du ikke bryder dig om det, kan du altid trøste dig med en ny portion perfekt sprødstegt og afrundet bacon, mens de står og kæmper ved komfuret.
(Den svenske fødevarestyrelse anbefaler iøvrigt tilberedning af bacon i mikroovn, fordi der ikke dannes nær så mange dårlige stoffer i bacon, når man laver det i mikroovnen, som der gør når man steger det. Bare så du ved det).
Swipe til siden for at se flere relevante kategorier vi har udvalgt til dig.
1-2 dages leveringstid!
Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!
Og dansk kundeservice