Vil du have småkager?
Se de cooleste gaveidéer til Konfirmationen HER

@coolstuffgadgets

Vi elsker at se dig bruge vores gadgets og vi håber du vil dele billeder eller videoer af din seje gadget! Når du deler dine billeder med os, øger du virkeligt dine chancer for synlighed. Vi har masser af følgere på vores sociale medier, og hver uge sender vi nyhedsbreve til mere end 250.000 abonnenter - måske er det lige præcis DIT billede som kommer med?

Fedt! Hvordan deler jeg så mine billeder med jer?

Det er supernemt!

  1. Tag et sjovt/sejt/flot billede, hvor du (eller din ven, din hund eller din farfar) bruger produktet.
  2. Læg dit billede op på Instagram eller Facebook, og tag med @coolstuffgadgets. Tænk på at du skal have en offentlig konto på Instagram og Facebook, for at vi kan vise dit billede.
  3. Ved at tagge os med @coolstuffgadgets, så kan vi finde dit billede! Vi vil så kontakte dig for at spørge om vi må bruge det. Her forklarer vi også hvad du skal gøre for at give os rettigeheder til at bruge billede. Oftest sker dette ved at du skriver #yescoolstuff i kommentarerne til dit billedeDu kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og bede os fjerne dit billede ifølge reglerne for GDPR. Du kan gøre dette ved at sende en mail til info@coolstuff.dk. Læs mere herunder

Kedeligt, men viktigt! Medierettigheder #YESCOOLSTUFF

Vi elsker dit billede og ved, at andre vil sætte pris på at se det på vores websted, sociale medier med mere. Når du angiver #yescoolstuff i din billedpost, giver du os tilladelse til at offentliggøre dit billede, og vi vil gerne have dig til at forstå, hvordan vi har til hensigt at bruge det.

Ved at angive #yescoolstuff i din post giver du din tilladelse, repræsenterer og garanterer du, at du ejer billedet, og at der ikke findes andre parter med ejendomsret til billedet. Du giver Coolstuff en kommerciel ret til at gengive billedet i enhver form (herunder, men ikke begrænset til, video, internetpost, reproduktion, visning, e-mail, udgivelse og distribution). Du godkender, at dit billede kan bruges af Coolstuff, enten som det er eller i forbindelse med skitser, tegninger, billedtekster, film, kunstværker, tekstmateriale eller andre fotografier.

Du fraskriver dig din ret til at inspicere og/eller godkende det færdige arbejde med billedet eller den copy, der kan bruges i forbindelse med dette eller brugen, hvor det færdige arbejde kan vises. Desuden fraskriver du dig ethvert krav om royalties med hensyn til dit billede eller vores færdige arbejde.

Denne tilladelse til at bruge billedaftalen reguleres af EU lovgivning.

Hvis du ikke accepterer disse betingelser, forstår vi det fuldt ud, og ingen yderligere handling er påkrævet. Afstå i så fald fra at anvende #yescoolstuff i dine posts, eller kontakt os sidenhen for at trække accepten tilbage. 

Tak igen og mail os på info@coolstuff.dk, hvis du har spørgsmål.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag