Se Årets flotteste Julekalendere her

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Puder

Alle taler om pyntepuder her og tekstil der - og det er jo selvfølgelig fordi puderne gør en kæmpe stor forskel i indretningen af dit hjem! Byt dine gamle støvede sofapuder ud med nogle sjove puder med 3D-tryk, eller giv stuen en skøn disco-feeling med pudebetræk med pailletter!


I soveværelset passer den skønne Zenkuru Kropspude og Graviditetspude perfekt ind - denne ergonomiske pude giver dig den bedste støtte når du sover, læser eller bare slapper af. Den u-formede pude bliver også en skøn aflastende graviditetspude som gør søvnen lettere for den kommende mor. Ja og så er den jo også en krammevenlig pude, selvfølgelig!

At finde den perfekte pude er ikke altid en enkelt match. Så slut derfor med at lede og vælg istedet noget sjovt eller praktisk! Her hos Coolstuff har vi puder og pudebetræk ud over det normale. Er du interesseret i at opdatere indretningen derhjemme kan du tjekke ud vores forskellige sofapuder og pyntepuder som har alt fra et sjovt motiv til seje effekter. Hvad siger du for eksempel om en pude med dyremotiv eller en paillet pude som ændre farve?


Er du i stedet ude efter noget til soveværelset kan du se nærmere på vores mere praktiske og ergonomiske puder, såsom vores Zenkuru kopspude. Ligemeget hvad du er ude efter har vi et økonomisk og sjovt alternativ helt klart får dig til at grine. Så drop det triste og kedelige hjem og køb dig din nye bedste pude i dag!

Sorter og filtrer

15 produkter

15 produkter

Viser 15 af 15
Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder alle fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet