We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Fotokonkurrence - MyCoolStuff

Vi elsker at se dig bruge vores gadgets. Derfor kan du nu deltage i en konkurrence om at tage det bedste billede eller video af din seje gadget! Vi giver den heldige vinder et gavekort på 1000 kr. til at handle for her på CoolStuff. Du har en ny chance for at vinde hver måned, da vi finder en vinder blandt de billeder, som er sendt ind i løbet af den seneste måned! Alle vinderbilleder bliver vist frem på vores Instragram profil @coolStuffdanmark.

Fedt! Hvordan deltager jeg så?

Det er supernemt!

 1. Køb et eller andet fra CoolStuff.
 2. Tag et sjovt/sejt/flot billede, hvor du (eller din ven, din hund eller din farfar) bruger produktet.
 3. Læg dit billede op på Instagram eller Facebook, og tag med #mycoolstuff OG #yescoolstuff.
 4. Eller upload dit billede direkte på produktsiden via PhotoSlurp.
 5. Hvis du har lyst, kan du også skrive en sjov tekst.
 6. Nu vises dit billede snart på den produktside som tilhører produktet på fotoet, og du er herved med i konkurrencen om gavekortet.

Bemærk, at du skal have en offentlig konto på Instagram og Facebook, for at vi kan vise dit billede.

OBS: Ved at uploade dit billede til vores site, eller ved at tagge dit billede med og #mycoolstuff og #yescoolstuff, giver du os medierettighederne til billedet, dette kræves for at vi skal kunne vise billedet på vores produktsider - læs mere om dette længst nede. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og bede os fjerne dit billede ifølge reglerne for GDPR. Du kan gøre dette ved at sende en mail til info@coolstuff.dk.

Tips fra coachen

Følg disse tips, så øger du dine chancer for at være med.

Tips til at vinde

 • Stort smil

 • Sjove steder

 • Skøre ideér

Tips til at tabe

 • Produktbilleder hvor der ikke sker noget

 • Nøgne mennesker

 • Uskarpe billeder

"Jeg uploadede et billede, men det kan ikke ses på siden, hvad sker der?”

Da vi skal godkende alle billeder manuelt, kan der gå nogle dage, før billedet kan ses på siden. Vi gør vores bedste for at godkende så mange billeder som muligt, så hurtigt som muligt. En gang imellem må vi desværre afvise billeder, og det kan i så fald skyldes en af følgende årsager:

 • Billedet er for uskarpt
 • Der er ingen CoolStuff-gadget på billedet
 • Billedet er upassende
 • Billedet har et vandmærke

Kedeligt, men viktigt! Medierettigheder #YESCOOLSTUFF

Vi elsker dit billede og ved, at andre vil sætte pris på at se det på vores websted, sociale medier med mere. Når du angiver #yescoolstuff i din billedpost, giver du os tilladelse til at offentliggøre dit billede, og vi vil gerne have dig til at forstå, hvordan vi har til hensigt at bruge det.

Ved at angive #yescoolstuff i din post giver du din tilladelse, repræsenterer og garanterer du, at du ejer billedet, og at der ikke findes andre parter med ejendomsret til billedet. Du giver CoolStuff en kommerciel ret til at gengive billedet i enhver form (herunder, men ikke begrænset til, video, internetpost, reproduktion, visning, e-mail, udgivelse og distribution). Du godkender, at dit billede kan bruges af CoolStuff, enten som det er eller i forbindelse med skitser, tegninger, billedtekster, film, kunstværker, tekstmateriale eller andre fotografier.

Du fraskriver dig din ret til at inspicere og/eller godkende det færdige arbejde med billedet eller den copy, der kan bruges i forbindelse med dette eller brugen, hvor det færdige arbejde kan vises. Desuden fraskriver du dig ethvert krav om royalties med hensyn til dit billede eller vores færdige arbejde.

Denne tilladelse til at bruge billedaftalen reguleres af EU lovgivning.

Hvis du ikke accepterer disse betingelser, forstår vi det fuldt ud, og ingen yderligere handling er påkrævet. Afstå i så fald fra at anvende #yescoolstuff i dine posts, eller kontakt os sidenhen for at trække accepten tilbage. Udeladelse af #yestocoolstuff gør at du ikke deltager i konkurrencen om et gavekort

Tak igen og mail os på info@coolstuff.dk, hvis du har spørgsmål.

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 hverdages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet