Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Det her er Coolstuff

Tak alle fans!

Vi gør grundarbejdet og går igennem milioner af ting og sager og køber kun de gode ting ind, så du kan være sikker på at det du køber er gennemtestet og udværderet. Alt vi sælger er måske ikke lige dig, men vi har mange varer så at du skal kunne finde lige præcis din favorit. I videoen længere nede kan du “møde” os og høre mere om rejsens start og om hvorfor vi gør hvad vi gør.

Og som man bør, så vil vi hænge med i tiden og med vores nye profil vil vi vise hvem vi er og at vi har tænkt os at fortsætte med at sprede glæde. Al ære til det nye design - så er en ting konstant; vores kærlighed til at finde spændende og fantastiske produkter. Fortsæt med at være vores fans. Vi elsker jer og værdsætter alt jeres kommunikation, alle produktanmeldelser og sjove film I deler, samt alla tips til ting vi burde købe ind. Så tak til jer som har været med os i 17 år og tak til dig som er helt ny kunde.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv