Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Studentergaver for enhver smag!
barn

11 sjove lege for børn indendørs

Udendørs er der mange legemuligheder – Coolstuff byder for eksempel på masser af sjovt vandlegetøj og legetøj til at have udendørs! Men hvornår skal man egentlig være indendørs? Er det så kun mobiltelefonen, tv'et eller computeren, der tæller? Selvfølgelig ikke, med lidt fantasi kan du også finde på masser af sjove lege indendørs! Her har vi samlet elleve nemme lege til børn indendørs, der er perfekte, når vejret ikke samarbejder, eller solen er gået ned over horisonten.

  1. Op til (fem)kamp!

  At spille sjove spil for flere personer slår aldrig fejl! Det bliver desuden ekstra vellykket, hvis du laver en femkamp og tilbyder en rigtig fin præmie til vinderen. I Coolstuffs kategori med leg og spil finder du fx et kæmpestort kaste gris-spil, minibillard, det skøre og velkendte Speak Out-spil og selvfølgelig et Ludo-spil med Harry Potter-tema. Lad børnene afslutte femkampen med en omgang Poo Curling, og aftenen bliver med garanti en succes!

  Børn leger på t-shirt med bilbaneprint

  2. Hyggestund med sand, slim eller ler

  Coolstuff byder på masser af kreativt legetøj, der er perfekt til trætte børn, der har leget udendørs længe og gerne vil sætte sig ned og tage det roligt, når de kommer ind igen. Hos os kan du klikke på gammel ærlig slime, men også tryllesand, der det ene sekund kan formes til hårde klumper og sekundet efter flyder gennem fingrene som vand. Vi tilbyder også formbar skumplastler!

  3. Danseparty - når ungerne er hyperaktive og vejret er dårligt

  Indendørsleg med hyperaktive børn kan hurtigt resultere i, at hjemmet kommer til at ligne et bombet lokum, når børnene render rundt som vilde høns, starter en masse forskellige lege og samtidig vælter alt undervejs. Så er det en god idé at invitere til en fysisk, men stadig organiseret aktivitet! Tænd for højttaleren, spil børnenes yndlingsmusik og lad børnene danse al oversudsenergien væk! Eller hvorfor ikke løbe nogle runder med Dansestop eller Musikalske stole?

  Kreativt Legetøj

  Se alt  
  Figurballoner 100-pak
  Magic Toy Truck
  129,-
  Sneskulptursækken
  LCD Skrive- og Tegneplade 15" - Vooni

  4. Spændende skattejagt

  På den ene side kræver denne aktivitet lidt forberedelse af dig som forælder, på den anden side er den bestemt besværet værd! Børn vil elske at få et skattekort i hånden og prøve at finde den skjulte skat et sted i hjemmet - det giver dem sommerfugle i maven! For en ekstra supervellykket skattejagt (det vil sige, at børnene bliver underholdt i rigtig lang tid), er det en god idé at lade skatten være noget af alt det fede og sjove legetøj fra Coolstuff.

  5. Giv smagsløgene en udfordring

  En smagsudfordring er lige så enkel, som den er sjov! Den er også fremragende til de børn, der synes, at mellemmåltider er skrupkedelige. Spændende smagssensationer og en kasket, der dækker øjnene, er alt hvad du behøver for en vellykket smagsudfordring. Lad børnene gætte, hvad de får i munden, og giv dem point for hvert rigtigt svar.

  Dreng spiser nutella med den ene hånd

  6. Giv miniarkitekterne en vigtig opgave

  Træk pap ud fra genbrugsbeholderen og bland det med madkasser, lego, klodser og alt andet, der kan fungere som byggemateriale. Det er tid til at bygge din egen by! Når det derefter er tid til at rydde op i rodet, kan du også gøre det til en sjov leg – start en rigtig god rengøringssang på højeste lydstyrke og dyst om, hvem der kan rydde flest ting væk, inden sangen slutter.

  7. Hvad mangler der under tæppet?

  Læg ting på køkkenbordet, som barnet genkender, og lad ham eller hende kigge godt efter, inden du skjuler det hele med et tæppe. Så fjerner du en af tingene (uden at barnet ser det) og løfter tæppet af igen. Nu er det barnets tur til at prøve at finde ud af, hvad der mangler nedenunder! Lad legen fortsætte, så længe barnet orker det– chancerne er store for, at han eller hun kan nævne præcis alle de ting, der ligger under tæppet, uden overhovedet at skulle kigge!

  Legetøj og spil til påskemiddagen

  8. Den klassiske hviskeleg

  Her behøves ingen gadgets overhovedet, men det er vigtigt, at mindst fire personer deltager i legen. En af jer starter med at hviske en sætning på cirka fem ord til personen ved siden af. Vedkommende skal så sende det hviskede videre til den næste person, som så hvisker videre i den næste persons øre. Den sidste person, der hører det hviskede, er den, der begyndte, og denne skal så sige sætningen højt og også fortælle, hvad den oprindelige sætning var. Der bliver med garanti skraldgrinet!

  9. Byg en hule eller lille hytte

  Der er ikke meget, der kan måle sig med et gammelt, ærligt hyttebyggeri. Hjælp børnene med at bygge en hyggelig hytte eller hule ved hjælp af tæpper, stole eller andre møbler i hjemmet. En anden god idé er at klikke på Sprallas hyttesæt fra Coolstuff - så slipper børnene for at rive hytten ned efter bare et par timer! Indret boligen med tæpper og tøjdyr, og glem ikke at arrangere en hyggelig hytte-picnic, når I er færdige.

  Gaver til børn

  Se alt  

  10. Hvem er hurtigst i munden?

  Har du et barn, der er meget snakkesaligt? Så er ordkapløb en klokkeklar leg! Vælg et vers, et rim eller en sang, som alle i gruppen kan huske. Brug et stopur til at tage tiden og lad hver deltager synge sangen så hurtigt som han eller hun kan. Registrer tiderne og se, hvem der er hurtigst!

  11. Episk indendørs forhindringsbane

  Når regnen står ned i stænger, eller når vinden får huset til at knage, er det perfekt at arrangere en forhindringsbane indendørs. Vær kreativ sammen med børnene og brug ting, der allerede er i hjemmet! En vasketøjskurv og sammenrullede sokker kan bruges til at skyde til måls, mens tæpper eller puder på gulvet kan bruges til den klassiske "rør ikke gulvet udfordring". Kravl under stole, klatr over borde, gå limbo under et kosteskaft... Mulighederne er i princippet uendelige.

  du kan opnå fri fragt
  Fri fragt ved køb over 499,-

  1-2 dages leveringstid!

  Gave
  One Stop Gift Shop

  Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

  90 dages retur
  90 dages returret

  Og dansk kundeservice

  film og tv

  Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

  4,7 ud af 5 stjerner
  731 anmeldelser
  Christine J.
  Verificeret kunde

  Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

  Mette H.
  Verificeret kunde

  Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

  Betina G.
  Verificeret kunde

  Bare cool, alt var cool, varer, forsendelse og hjemmeside var alt super cool, kan kun anbefale coolshop til det du lige mangler.

  Thomas L.
  Verificeret kunde

  Varerne blev leveret lige som forventet, med god information hele vejen fra bestilling til modtagelsen

  Lisbeth E.
  Verificeret kunde

  Virkelig lækre produkter i en flot og tiltalende indpakning. Hurtig levering.

  Mette H.
  Verificeret kunde

  Hurtig forsendelse, tracking der virkede, pris var god = alt var godt.

  Trine G.
  Verificeret kunde

  I klarer jer, som altid, GODT. Hurtig levering og superservice.

  Annie G.
  Verificeret kunde

  Coolstuff sent my order so fast I received the next day.

  Birute V.
  Verificeret kunde

  Alt funger som det skulle være. Giver 5 stjerner herfra

  Christina A.
  Verificeret kunde

  Hurtig forsendelse, produktet svarer til beskrivelse

  Rikke L.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering og rigtig god service. Tak

  peder b.
  Verificeret kunde

  Rigtig god service og hurtig levering

  Klaus V.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering og værdi for pengene

  Linda A.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering. God kundeservice.

  Mette H.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering / godt pakket ind

  Ann-marie C.
  Verificeret kunde

  Hurtig forsendelse skøn chokolade

  Mette J.
  Verificeret kunde

  Sender hurtigt og godt indpakket

  jose s.
  Verificeret kunde

  Fint service og hurtig levering

  Lene N.
  Verificeret kunde

  Hurtig levering og gode priser

  Jonna J.
  Verificeret kunde

  Fin service Hurtig forsendelse

  Stand with Ukraine Hashtag

  Din indkøbskurv

  😊

  Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv