Vil du have småkager?
KAMPAGNE: 20% rabat på mængder af Anthon Berg chokolade - køb HER!

Hvad er friluftsliv? Noget helt fantastisk!

Hvad betyder friluftsliv? I modsætning til hvad mange tror, handler det faktisk ikke om at være den bedste til en bestemt sport eller at klatre i bjerge, indtil hele kroppen gør ondt, eller at tilberede selvfangede insekter over åben ild. Konceptet står faktisk for noget meget enkelt og skønt – at opholde sig udendørs og have det godt! Friluftslivet kan med andre ord handle om alt fra teltferie i vildmarken til hyggelig picnic i byparken, men selvfølgelig også snemandsbyggeri og sjove udendørsspil hjemme i haven.

Kvinde drikker morgenkaffe udenfor campingtelt i skoven

Hvorfor er friluftsliv vigtigt?

Hvorfor skal man egentlig have et aktivt friluftsliv? Faktisk er der ikke noget, der gør os i CoolStuff gladere, end at flere og flere foretrækker at bruge deres fridag ude i naturen end indenfor i sofaen. For du ved vel, at et aktivt friluftsliv ofte går hånd i hånd med velvære? Der er en grund til, at dine forældre konstant ævlede om at gå ud og lege i stedet for at spille videospil. Vores hjerneceller føles fantastiske – og bliver oven i købet bedre – når du lader dem stimulere af alle naturens superkræfter.

Naturens superkræfter – vi lover, at de findes!

Superkræfter? I naturen? Nu rabler det da? Nej, det er faktisk sandt, lige meget hvor tosset det lyder. Den menneskelige hjerne har brug for stimuli for at kunne udvikle sig, og den rette stimulus kan findes i mangt og meget i naturen. Hvis dette ikke er synonymt med superkræfter, så ved vi ikke, hvad det er. Men hvordan kan udendørsaktiviteter påvirke dit helbred? Når du opholder dig ude i naturen, får du både psykisk og fysisk distance til alle de krav og rutiner, der ellers overtager dit liv, hvilket hjælper dig til at koble af, stresse mindre og dermed få det bedre. Så er det heller ikke direkte en ulempe, at friluftsliv som regel betyder mere motion, hvilket er noget, som alle har brug for for at have det godt i både krop og sjæl.

Outlust bærbar pejs ved bredden af ​​en sø i aftenlys

Nyd naturen på din egen måde

Friluftslivet er bestemt i fremmarch! I de senere år har man endda talt om, at naturen ville være danskernes religion, og det er vi nok faktisk parate til at være enige i. For det er vel svært at tænke på selvangivelsen eller den voksende bunke af tallerkener, når man sidder ved et knitrende bål, går gennem smukke landskaber, bader i en smuk sø eller leger med udendørslegetøj sammen med familien? Det allerbedste ved naturen er netop dette – at den er der for dig, uanset hvilken slags friluftsmenneske du er! Og hos CoolStuff finder du naturligvis alle de gadgets, du skal bruge for at kunne nyde naturen på en måde, der passer dig.

Tilbring natten i naturen som konge eller dronning

Bliver du altid lidt skuffet, når mørket falder på, og alle omkring lejrbålet siger, at "det er tid til at tænke på at bryde op"? Så er det tid til at prøve campinglivet! At sove ude i naturen er en oplevelse, som alle burde prøve mindst én gang i deres liv, for derefter at indse, hvor fantastisk det er og gøre det igen og igen. Hos CoolStuff finder du masser af fede campingtelte til dine natlige eventyr, men også smarte og anderledes friluftsgadgets, der gør turen komplet (f.eks. vil du ikke fortryde det, hvis du investerer i nogle anti-insektprodukter). Tjek alt vores campingudstyr og friluftsudstyr og find det, du har brug for til en magisk overnatning i naturen! Vi tilbyder naturligvis også mere luksuriøst tilbehør til glamping til dig, der virkelig ikke vil gå på kompromis med bekvemmeligheden.

Softybag

Gadgets til dig, der ikke vil sidde stille

Er langsomme gåture eller svømmeture ikke din cup of tea? Så anbefaler vi stærkt, at du tjekker vores udvalg af oppustelige kajakker og både! Her finder du en række praktiske modeller, som du bare hurtigt skal puste op, inden du begiver dig ud på sommerens bedste eventyr. Du lærer hurtigt at forstå det her med naturens superkræfter, når du glider frem på en SUP på en stille sø ude i skoven.

Og ting til dig, der kan lide at sidde stille (og spise)

Friluftsliv behøver som sagt ikke altid at betyde vandreture, overnatninger eller sejlads. Du kan få lige så meget glæde og velvære fra naturen ved at slå dig ned på et picnictæppe på det nærmeste grønne område! Tag et kig på CoolStuffs-kategori med picnictilbehør og find alt, hvad du skal bruge til din udflugt - her finder du praktiske gadgets til en picnic af den enkle slags, men også mere avancerede ting såsom en sammenfoldelig vandkoger, kølerygsæk eller et transportabelt picnicbord.

Camping & Friluftsliv

Se alt
Oppustelig Rejseseng til Børn - Intex
Foldeskammel - Minimax
Oppustelig Kajak - Intex Explorer K2
Liggestolshåndklæde - Spralla
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1090 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Michael E.
Verificeret kunde

Super god service som altid og hurtig levering

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

HENNING P.
Verificeret kunde

Hurtig levering perfekt service

Yesim J.
Verificeret kunde

Hurtig levering og god service

Hiilde P.
Verificeret kunde

Hurtig og sikker forsendelse👏

Stand with Ukraine Hashtag