Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Black Friday

Hvilken dag er den bedste dag på året, hvis ikke BLACK FRIDAY!? Hele året sidder vi spændt og venter på denne dag. Man skulle næsten kunne kalde denne dag for "den helige shopping-dag"! Anyways - Her finder du alle vores bedste Black Friday Deals 2022! Klik på Læs mere-knappen herunder hvis du vil læse lidt mere om Black Friday og Black Week.

 

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid dagen efter den fjerde torsdag i november, altså dagen efter Thanksgiving - det er da nemt at huske, ikk? År 2022 falder Black Friday den 25. november.

Mange spørger sig selv om, hvornår det er “Black fredag” 2022 i Danmark, men det er altså præcis samme dag og samme huskeregel, du ska have i erindring.

Men vent lige. Du spekulerer måske på, hvornår det er Black Week 2022? Godt spørgsmål! I de senere år er begrebet Black Week blevet mere og mere almindeligt, hvilket helt enkelt betyder, at visse butikker og e-handlende begynder på deres Black Friday-tilbud allerede om mandagen og kører hele ugen - med andre ord en længere periode med flere tilbud!

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday kaldes mange gange for verdens største shoppingdag. Men hvad betyder Black Friday eller sort fredag helt præcist, hvis vi skal oversætte begrebet? Det enkleste er at begynde med at besvare spørgsmålet, hvor Black Friday kommer fra. Det hele begyndte i USA i 1960’erne, og du gættede rigtigt, det var det lokale politi i Philadelphia, som var først ude og prægede dette begreb! Det var nemlig blevet tradition, at byens butikker havde udsalg dagen efter Thanksgiving, altså den fjerde fredag i november. Viljen hos folk til at gøre gode fund denne udsalgsdag, hvor mange havde fri, førte blandt andet til et stort trafikkaos. Begrebet Black Friday spredte sig siden rundt om i USA i 70’erne.

Generelt har denne fredag allerede længe været starten på årets julehandel. Det er vel helt naturligt, at man begynder at tænke på julegaverne når Halloween, Allehelgen og Fars Dag (og i amerikanernes tilfælde Thanksgiving) er overstået? Indimellem forklares begrebet Black Friday også med, at det er ved denne tid, butikkerne siges at kunne se, om året kommer til at slutte med røde tal og tab eller glade, sorte tal, hvilket vil sige gevinst og klirren i kassen.

 

Black Friday UDSALG

Det er jo det, det handler om. Denne dag er synonym med UDSALG, eller i mere passende ord, Black Friday-deals! Mange går og venter på denne dag i måneder. Måske tjekker man ting og sager allerede om foråret og håber, at de kommer med mellem Black Frida-tilbuddene.

 

Produkter i Black Friday

Sorter og filtrer

12 produkter

12 produkter

Spralla® Pop Up-kort
Rea
29,50 59,-
50%
Rose Heart
Rea
107,40 179,-
40%
Naughty Knot
Utforsaljning
69,50 139,-
50%
Cozy Heart Varmepude
Rea
111,30 159,-
30%
Ice Shooters
Udsolgt
24,50 49,-
50%
Viser 12 af 12
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv