Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 60% rabat på Mandolinjern

Tips til sjove udendørsaktiviteter til alle årstider

Hvorfor er der så mange, der tror, at sjove udendørsaktiviteter kun hører foråret og sommeren til? Det er meget rigtigt, at årets varme måneder er ideelle til en masse sjove udendørsaktiviteter, men hvad så med resten af året? Er efterår og vinter kun til for at sidde indenfor og kukkelure? We don’t think so! Der er masser af sjove udendørsaktiviteter for både voksne og børn – uanset årstiden – og nu er tiden inde til at lægge beviserne frem.

Hvad kan man lave ude om foråret?

Forår er en yndlingsårstid for mange. Naturen ser ud til at tage sit første åndedrag efter at have holdt vejret hele vinteren, og denne herlige følelse af en ny begyndelse smitter let af på os mennesker. Mærker du, hvordan det kribler i kroppen, fordi du gerne vil finde på noget helt nyt? Begynd!

Udfordr dig selv med noget nyt

Hvorfor ikke prøve kajakroning med en ven? En solrig forårsdag på søen med en lille god snack er måske lige, hvad du har brug for, for at kickstarte din energi for resten af året! Hos CoolStuff finder du masser af fleksible, oppustelige kajakker til at tage med i sommerhuset eller have med ud til den nærmeste sø. At prøve noget nyt behøver dog ikke at betyde noget stort som kajaksejlads, det kan også handle om noget så simpelt som nye udendørsspil, som familien kan hygge sig med, mens grillen forbereder årets første flanksteak.

De rette ting til når du vil ud og padle 🛶
Bilde av @peteraksberg

Hygge i forårssolen på et picnictæppe

Efter en lang, kold vinter er ingen så ivrige efter solens stråler som danskerne. Når mange andre stadig går rundt i vinterjakker, vil vi gerne gå rundt i T-shirt! En perfekt måde at opsuge D-vitaminstrålerne på er at pakke en stor picnic-kurv og tage familien eller vennerne med til den nærmeste græsplæne. Fejr foråret ved at pakke yndlingsmaden, yndlingsdrikkevarerne, et sjovt udendørsspil og tilbringe et par timer ude i solen. Hos os finder du naturligvis tilbehør til den perfekte picnic! Hvad med et udfoldelig picnictæppe i lommeformat eller et transportabelt picnicbord?

Hvad kan man lave ude om sommeren?

Sommertips mangler danskerne ikke direkte – du skal sikkert bruge ti par hænder for at tælle, hvor mange gange du har læst om ”de bedste grilltips” eller ”de bedste sommerfrisurer” gennem årene. Bare rolig, her hos CoolStuff tager vi selvfølgelig sommertipsene til nye niveauer! Bare ved at scrolle gennem vores udvalg af forårs- og sommerting, får du masser af inspiration til sjove udendørsaktiviteter, der er perfekte, når solen er fremme.

Alt du behøver for fantastiske sommerminder ☀️
Bilde av @taipaleenmaki

Sjove aktiviteter for børn udendørs - maksimer vandlegen!

For mange børn er sommeren synonym med en eneste ting, at bade, men selv de mest badeglade børn kan kede sig, når vandslangen bliver taget frem for tredje uge i træk. Hvorfor ikke gøre det mere luksuriøst med en ordentlig, oppustelig pool næste sommer? Eller et oppusteligt vandland med rutsjebaner, vandfald og hele molevitten? Hos os finder du de bedste overraskelser til badelystne børn! Glem heller ikke at tjekke vores kategori med bademadrasser og baderinge og klik på det perfekte tilbehør til den lidt større pool, eller til sommerudflugter til badestedet.

Badedyr & baderinge

Se alt  
Flydende Hængekøje - Spralla
Canopy Island Badeø - Intex
Vandhængekøje til To - Spralla

Nyd naturen på en måde, der passer dig

Ved du, at et aktivt friluftsliv er en hjørnesten, når det drejer sig om dit velvære? Når Danmark er allersmukkest om sommeren, er det perfekt at udnytte naturens helbredende kræfter – uanset hvordan du vælger at gøre det. Vi tilbyder campingtelte og pop-up-telte, der passer til både musikfestivalen, glampingturen eller den hårde bjergvandring. Apropos glamping: er det ikke helt skønt med de lidt mere luksuriøse campingture? At kunne nyde friluftslivet, men alligevel ikke skulle gå på kompromis med bekvemmelighederne er et koncept, der konstant vokser i popularitet. Se vores udvalg af tilbehør til glamping! Er du i festhumør, tilbyder vi også masser af festartikler og festtilbehør, der passer perfekt til sommerens udendørsfester.

Farverige festdrinks med bær og frugter med slush ice & dinkbål

Hvad kan man lave ude om efteråret?

Når efteråret nærmer sig, vil mange rent instinktivt bare krybe ned i sofaen og gå i hi, indtil foråret kommer igen. Vi ved godt, at den pludselige kulde og den stædige regn er en buzz kill, men der er faktisk også masser af sjove udendørsaktiviteter til efteråret.

Efterårscamping er undervurderet!

En efterårsdag kan i mange tilfælde være bedre egnet til camping end en solrig sommerdag! Der er masser af fordele ved at campere om efteråret – du undgår de genstridige myg, du undgår at vågne svedig om morgenen og du får en undskyldning for at grille skumfiduser på samlebånd. CoolStuff tilbyder alt til camping og til friluftsliv, uanset årstiden. Glem ikke at klikke på ekstra lækre efterårssnacks til også at gnaske på foran lejrbålet. Hvad med The Famous Grouse-trøfler eller chokoladestykker, der ligner små skovdyr?

Outlust bærbar pejs ved bredden af ​​en sø i aftenlys

Spil og lege er sjove uanset vejret

Hvis børn kan lege dag ud og dag ind i skolegården, selv i silende regn, så kan voksne også! Uanset om solen skinner eller regnen drypper, er vores udendørslegetøj lige sjovt. Hvorfor ikke investere i et sjovt frisbeespil eller kastespil for hele familien? Vi tilbyder også flere andre gadgets, der kan lokke børn væk fra sofaen og videospillet, såsom tovbaner og klatrebaner.

Hvad kan man lave ude om vinteren?

Hvad kan man lave udenfor med en ven om vinteren? Er der overhovedet noget at lave, eller skal man bare give op og smide sig på sofaen? Absolut ikke! Om vinteren får du jo mulighed for at lave flere ting, du ikke kan resten af året, så for eksempel at køre på kælk eller at lave en hyggelig vinterpicnic.

Pak picnictasken med varm mad

CoolStuffs udvalg af picnicartikler indeholder ting, der er perfekte til både varme og kolde dage. Med en bærbar og sammenklappelig vandkoger kan du lave både te og suppe ude i naturen om vinteren, mens vores bærbare espressosæt lader dig nyde en fantastisk espresso hvor som helst. Et andet hot tip er at tage en termokande med varm mælk med, supplere med nogle fine chokoladebomber og arrangere den mest luksuriøse og hyggelige vinterpicnic nogensinde. Men husk at klæde dig rigtig varmt for kun at undgå sure miner!

Gør legen i sneen så episk som muligt

Når først sneen begynder at falde om vinteren, åbner der sig en hel verden af nye muligheder med hensyn til udendørsaktiviteter. Nu kan du bygge sne-igloer, have sneboldkampe, køre på kælk og selvfølgelig også lege udendørs med sneen som base. I vores udvalg af efterårs- og vinterting finder du en oppustelig slæde i form af en hamburger, men også fedt sneboldudstyr og en sneskulptursæk, der giver dig mulighed for at lave helt perfekte snemænd.

Efterår & Vinter

Se alt  
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
U-formet Kropspude - Zenkuru
Pringles Julekalender
Nya prylar
Make-up Julekalender
Nya prylar
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
796 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Christine J.
Verificeret kunde

Bruger coolstuff engang imellem til at finde på gaveideer. Finder som ofres noget og samtidig noget til mig selv😉 Altid hurtig og rigtig levering👍

Mette H.
Verificeret kunde

Fremragende. Sendte en forkert vare og voila jeg fik den rigtige tilsendt på nul komma fem. Og fik lov at beholde den “forkerte” vare :D Tak!

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Betina G.
Verificeret kunde

Hurtig afsendelse, hurtig modtagelse, tingene er pakket ordenligt, godt tilfreds

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

Rikke L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god service. Tak

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Stand with Ukraine Hashtag