Vil du have småkager?
Jubilæumsudsalg - Op til 80% på masser af seje ting!

Tips til sjove udendørsaktiviteter til alle årstider

Hvorfor er der så mange, der tror, at sjove udendørsaktiviteter kun hører foråret og sommeren til? Det er meget rigtigt, at årets varme måneder er ideelle til en masse sjove udendørsaktiviteter, men hvad så med resten af året? Er efterår og vinter kun til for at sidde indenfor og kukkelure? We don’t think so! Der er masser af sjove udendørsaktiviteter for både voksne og børn – uanset årstiden – og nu er tiden inde til at lægge beviserne frem.

Hvad kan man lave ude om foråret?

Forår er en yndlingsårstid for mange. Naturen ser ud til at tage sit første åndedrag efter at have holdt vejret hele vinteren, og denne herlige følelse af en ny begyndelse smitter let af på os mennesker. Mærker du, hvordan det kribler i kroppen, fordi du gerne vil finde på noget helt nyt? Begynd!

Udfordr dig selv med noget nyt

Hvorfor ikke prøve kajakroning med en ven? En solrig forårsdag på søen med en lille god snack er måske lige, hvad du har brug for, for at kickstarte din energi for resten af året! Hos CoolStuff finder du masser af fleksible, oppustelige kajakker til at tage med i sommerhuset eller have med ud til den nærmeste sø. At prøve noget nyt behøver dog ikke at betyde noget stort som kajaksejlads, det kan også handle om noget så simpelt som nye udendørsspil, som familien kan hygge sig med, mens grillen forbereder årets første flanksteak.

De rette ting til når du vil ud og padle 🛶
Bilde av @peteraksberg

Hygge i forårssolen på et picnictæppe

Efter en lang, kold vinter er ingen så ivrige efter solens stråler som danskerne. Når mange andre stadig går rundt i vinterjakker, vil vi gerne gå rundt i T-shirt! En perfekt måde at opsuge D-vitaminstrålerne på er at pakke en stor picnic-kurv og tage familien eller vennerne med til den nærmeste græsplæne. Fejr foråret ved at pakke yndlingsmaden, yndlingsdrikkevarerne, et sjovt udendørsspil og tilbringe et par timer ude i solen. Hos os finder du naturligvis tilbehør til den perfekte picnic! Hvad med et udfoldelig picnictæppe i lommeformat eller et transportabelt picnicbord?

Hvad kan man lave ude om sommeren?

Sommertips mangler danskerne ikke direkte – du skal sikkert bruge ti par hænder for at tælle, hvor mange gange du har læst om ”de bedste grilltips” eller ”de bedste sommerfrisurer” gennem årene. Bare rolig, her hos CoolStuff tager vi selvfølgelig sommertipsene til nye niveauer! Bare ved at scrolle gennem vores udvalg af forårs- og sommerting, får du masser af inspiration til sjove udendørsaktiviteter, der er perfekte, når solen er fremme.

Alt du behøver for fantastiske sommerminder ☀️
Bilde av @taipaleenmaki

Sjove aktiviteter for børn udendørs - maksimer vandlegen!

For mange børn er sommeren synonym med en eneste ting, at bade, men selv de mest badeglade børn kan kede sig, når vandslangen bliver taget frem for tredje uge i træk. Hvorfor ikke gøre det mere luksuriøst med en ordentlig, oppustelig pool næste sommer? Eller et oppusteligt vandland med rutsjebaner, vandfald og hele molevitten? Hos os finder du de bedste overraskelser til badelystne børn! Glem heller ikke at tjekke vores kategori med bademadrasser og baderinge og klik på det perfekte tilbehør til den lidt større pool, eller til sommerudflugter til badestedet.

Badedyr & baderinge

Se alt
Håndpumpe - Intex
10
Gigantisk Flydemåtte - Bestway
Luftmadras - Bestway Pose N' Float
Rea
Selvklæbende Reparationslapper 10 stk - Bestway
Rea

Nyd naturen på en måde, der passer dig

Ved du, at et aktivt friluftsliv er en hjørnesten, når det drejer sig om dit velvære? Når Danmark er allersmukkest om sommeren, er det perfekt at udnytte naturens helbredende kræfter – uanset hvordan du vælger at gøre det. Vi tilbyder campingtelte og pop-up-telte, der passer til både musikfestivalen, glampingturen eller den hårde bjergvandring. Apropos glamping: er det ikke helt skønt med de lidt mere luksuriøse campingture? At kunne nyde friluftslivet, men alligevel ikke skulle gå på kompromis med bekvemmelighederne er et koncept, der konstant vokser i popularitet. Se vores udvalg af tilbehør til glamping! Er du i festhumør, tilbyder vi også masser af festartikler og festtilbehør, der passer perfekt til sommerens udendørsfester.

Farverige festdrinks med bær og frugter med slush ice & dinkbål

Hvad kan man lave ude om efteråret?

Når efteråret nærmer sig, vil mange rent instinktivt bare krybe ned i sofaen og gå i hi, indtil foråret kommer igen. Vi ved godt, at den pludselige kulde og den stædige regn er en buzz kill, men der er faktisk også masser af sjove udendørsaktiviteter til efteråret.

Efterårscamping er undervurderet!

En efterårsdag kan i mange tilfælde være bedre egnet til camping end en solrig sommerdag! Der er masser af fordele ved at campere om efteråret – du undgår de genstridige myg, du undgår at vågne svedig om morgenen og du får en undskyldning for at grille skumfiduser på samlebånd. CoolStuff tilbyder alt til camping og til friluftsliv, uanset årstiden. Glem ikke at klikke på ekstra lækre efterårssnacks til også at gnaske på foran lejrbålet. Hvad med The Famous Grouse-trøfler eller chokoladestykker, der ligner små skovdyr?

Outlust bærbar pejs ved bredden af ​​en sø i aftenlys

Spil og lege er sjove uanset vejret

Hvis børn kan lege dag ud og dag ind i skolegården, selv i silende regn, så kan voksne også! Uanset om solen skinner eller regnen drypper, er vores udendørslegetøj lige sjovt. Hvorfor ikke investere i et sjovt frisbeespil eller kastespil for hele familien? Vi tilbyder også flere andre gadgets, der kan lokke børn væk fra sofaen og videospillet, såsom tovbaner og klatrebaner.

Hvad kan man lave ude om vinteren?

Hvad kan man lave udenfor med en ven om vinteren? Er der overhovedet noget at lave, eller skal man bare give op og smide sig på sofaen? Absolut ikke! Om vinteren får du jo mulighed for at lave flere ting, du ikke kan resten af året, så for eksempel at køre på kælk eller at lave en hyggelig vinterpicnic.

Pak picnictasken med varm mad

CoolStuffs udvalg af picnicartikler indeholder ting, der er perfekte til både varme og kolde dage. Med en bærbar og sammenklappelig vandkoger kan du lave både te og suppe ude i naturen om vinteren, mens vores bærbare espressosæt lader dig nyde en fantastisk espresso hvor som helst. Et andet hot tip er at tage en termokande med varm mælk med, supplere med nogle fine chokoladebomber og arrangere den mest luksuriøse og hyggelige vinterpicnic nogensinde. Men husk at klæde dig rigtig varmt for kun at undgå sure miner!

Gør legen i sneen så episk som muligt

Når først sneen begynder at falde om vinteren, åbner der sig en hel verden af nye muligheder med hensyn til udendørsaktiviteter. Nu kan du bygge sne-igloer, have sneboldkampe, køre på kælk og selvfølgelig også lege udendørs med sneen som base. I vores udvalg af efterårs- og vinterting finder du en oppustelig slæde i form af en hamburger, men også fedt sneboldudstyr og en sneskulptursæk, der giver dig mulighed for at lave helt perfekte snemænd.

Efterår & Vinter

Se alt
Humørlysestage - Tassen
Soveposeoverall - Outlust
Rea
Soveposeoverall - Outlust
Fra
119,80 599,-
80%
U-formet Kropspude - Zenkuru
Rea
U-formet Kropspude - Zenkuru
279,50 559,-
50%
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag