Vil du have småkager?
15% rabat på alt personlig chokolade!

5 tips, der gør dig populær hos børnene

Gave til Børn

Tipsene, der gør dig populær hos børnene


Vi ønsker alle at opleve lykken, når nogen ser på en med øjne, der er store af beundring. Måske fordi det lige er lykkedes for en at kaste et popcorn i munden, eller fordi man tegnede en (grotesk grim) tegning af en kat. Ja, følelsen af at være den der uhyre populære person i et stykke tid, det er enormt dejligt. Og ved du hvad? Nu behøver du ikke engang anstrenge dig længere (næppe). For den allermest effektive måde at komme dertil er, som vi alle ved – gennem gaver! Gerne i form af en levende hest eller andet, men rækker budgettet ikke, har vi andre tips. Her finder du sundhedsprodukter, som barnet i os kun kan drømme om!

Far leger med sit barn

1. Dreng eller pige?

Eller måske er barnet en drengeagtig pige? Eller en pigedreng? Nå, det finder du ud af selv. Hvad vi ved er, at vi har masser af ting til begge to! En klassisk gave til dreng (i en vis meget støjende alder) er gaming-gadgets - såsom eksempelvis Minecraft-gadgets. Hvorfor ikke et vækkeur? Eller en kreativt bygget lampe? Eller er det din niece, der fylder år, og du bare skal finde århundredets gave? Bare rolig. Hos os på Coolstuff finder du uden problemer en gave til pige. Slim, udgravningssæt og sælpude, ja det er bare nogle af alle de unikke gadgets vi ligger inde med!

2. Charmer dig ind med barnets interesse

Er barnet, du kender, (eller måske slet ikke kender) en rigtig nørd? Og taler vi om nørden blandt nørder såsom Harry Potter-nørden? Så er du kommet til det rigtige sted! Vælg og vrag blandt masser af Harry Potter-gadgets såsom spil, airpod-etuier og vinglas i ægte Potter-ånd. Bare pas på, at barnet ikke kaster en forbandelse over dig, hvis han eller hun ikke er tilfreds. Det har vi nemlig ingen garantier for. En anden interesse (som man vel faktisk aldrig nogensinde vokser fra?) er Disney. Der er intet, der kan vende en dårlig dag som at kravle ned under tæppet på sofaen og tænde for en rigtig god Disney-film. Så når vi taler om Disney, lad os præsentere vores Disney-ting! Perfekt til filmelskeren. Og når vi nu er i gang med film, så glem for guds skyld ikke at tjekke vores Star Wars-ting!

Alt for nørderne

Se alt
Trivial Pursuit Friends
Mumi Decor
Mumi Decor
199,-
Harry Potter Ølkrus og Vinglas - Ravenclaw

3. Forkæl med en sjov og uventet gave

Børn har også humor, så benyt lejligheden og køb sjove gaver, så I sammen kan falde sammen i en latterpyt på gulvet! Man siger ofte, at et godt grin forlænger livet. Og hvis man starter tidligt, bliver man måske udødelig. Lad os håbe det. Og hvis man ikke er sjov – ja så skal man være cool i stedet for. Så er du garanteret down with the kids. Vi har selvfølgelig fyldt op med masser af sejt legetøj. Vi kender for eksempel alle til fidget toy. Uventet sjovt selv for voksne (!)

Far og børn leger i poolen

4. Kærlighed går gennem maven

Det er ikke kun hos voksne, at kærlighed går gennem maven. Nuvel, børn sætter måske ikke pris på et godt glas rødt med en boeuf bourguignon. Nej, her må vi tænke på noget i den sødere retning. Og ja, vi taler selvfølgelig om – slik! Hvad er der egentlig med børn og slik? Af en eller anden grund tiltrækkes de af hinanden som magneter. Så hvis du alligevel skal købe slik, kan du give sjovt slik. Sjovt slik? Hvad er det, du gerne vil vide? Ja, det kan for eksempel være Gourmet-popcorn, en gaveæske fyldt med lakrids eller rigtig stærke chili-bolcher.

5. Køb noget du selv kan få glæde af

Hvor mange gange har du (vær nu ærlig) købt noget til nogen, du selv har gavn af? Vi indrømmer, at det er sket for os. Så hvorfor bryde et vindende koncept? Køb et sjovt spil du kan vinde over barnet med (du vil helt sikkert blive opfattet som cool med et stort C) Eller hvorfor ikke udendørslegetøj? Det er bare så sjovt! Udlev din barnlighed helt, siger vi!

Der er mange måder at forkæle børn på. Hos Coolstuff finder du masser af spændende og sjove gaver, klik ind hos os for at finde lige din!

Poo head spil
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1090 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Michael E.
Verificeret kunde

Super god service som altid og hurtig levering

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

HENNING P.
Verificeret kunde

Hurtig levering perfekt service

Yesim J.
Verificeret kunde

Hurtig levering og god service

Hiilde P.
Verificeret kunde

Hurtig og sikker forsendelse👏

Stand with Ukraine Hashtag