Vil du have småkager?
KAMPAGNE: 20% rabat på mængder af Anthon Berg chokolade - køb HER!

Gavetips til en bedre Helse

Gavetips til en lidt bedre helse

Vi har alle vores problemer - alt fra stress til en sovende fornemmelse i lemmerne eller forstoppelse. Selvom vi ikke kan trylle alt det der væk, kan vi alligevel hjælpe dig lidt på vej mod en bedre sundhed. Læs videre for at høre hvordan!

hälsa

Lidt kløen for et bedre liv

Sandt nok, at det kan virke underligt, at det første vi giver tips om, er en hovedbundskløpind! Men det er ikke så underligt endda, for ved at massere knoppen eller et andet valgfrit område, reducerer du stressniveauerne og øger dit velbefindende. Og hvis du ikke har råd til at betale for massage med jævne mellemrum, kan hovedkløpinden være et godt alternativ. ”Lær et menneske at massere sig selv. Så slipper det for at betale for massage hele tiden” - Batman.

Køb hovedkløpinden her

Søvnbriller? Nej, vi laver ikke sjov!

Nye tider, nye problemer! Uanset hvor meget vi elsker den digitale verden, kan man jo ikke sove, fordi den medfører visse problemer. Såsom at de skærme, vi sidder og stirrer på hele dagen, udsender et blåt lys, der signalerer til vores kroppe, at det er midt på dagen. Måske praktisk en mandag morgen, men meget upraktisk om aftenen, når vi burde lade kroppen geare ned, så vi kan sove godt. Vores briller med blålysfilter blokerer det skarpe blå lys, så din krop faktisk forstår, at det er sengetid, selvom du vægrer dig ved at lægge telefonen fra dig. Smarte søvnbriller. Det var jo det, vi sagde! Men hvis du insisterer på at drikke ti kopper kaffe lige før sengetid og derefter farer rundt som en speedet hamster, er vi desværre nødt til at informere dig om, at det ikke hjælper at tage dobbelte briller på for lettere at falde i søvn ...

Blålysbrillerne kan hjælpe dig til en bedre søvn

Frankie says relax

Bliver du stresset af hele denne her ”købe gave”-ting? Tag det roligt! Hvis du ikke føler, at nogle af vores tips hidtil er gået rent ind, kommer der her et godt råd: slap af! Massagegadgets er perfekte som gave. Der er ingenting, der siger ”chille og have det godt” på samme måde som en massagepude eller massagepistol. Tilbringer du masser af tid foran computeren eller en mobiltelefon, er der stor risiko for, at du trækkes med stivhed og smerte, fordi en ergonomisk arbejdsstilling ikke altid er behagelig i øjeblikket. Massage hjælper på alt fra blodcirkulation til færre spændinger, mindsket stress og øget velvære.  Hvordan er det ikke en god gave at give nogen alt det?! Undtagen hvis modtageren er 10 år gammel og ønsker sig en ny Playstation. Så er det måske ikke lige så populært. Men ellers! Giv en massagepude til en, der fortjener mere afslapning i sit liv!

Køb massagegadgets her

Kvinde laver yoga udendørs

Squatty Potty, den elskede toiletskammel

Forestil dig, at du lige er startet på arbejdsdagen og kun lige har nået at skylle en kop af det flydende sorte guld ned. Pludselig kommer der en ubehagelig følelse. Det er tid til at åbne lufthangaren på rumfartøjet. Men lufthangaren fungerer ikke rigtig, som den skal. Det virker som om, noget har sat sig fast... Heldigvis giver Squatty Potty-skamlen gravitationen hjælp til at komme i gang, når der ikke kommer noget ud fra den brune grotte.  For ikke at nævne, at den også hjælper dem, der bruger lidt lang tid på at betale deres udgifter - skamlen placerer de indre organer i en mere fordelagtig position til at tage sig hurtigere og lettere af udgifterne. Hvis du ikke er med, så hjælper Squatty Potty dig med at skide bedre. Tjek bare denne anmeldelse af vores portable toiletskammel: ”Fungerer godt.” - Ho

Køb toiletskamlen her

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag