Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

star wars lampe ude i rummet

Den internationale Star Wars-dag

Folk leder konstant efter grunde til at feste! Derfor er det ikke kun bagværk i mængder, der har fået hver deres dag i kalenderen, men også mors dag, silkeblusen, sæbebobler og fødder. Gennem årene har vi udformet officielle og uofficielle helligdage til alt mellem himmel og jord, og der er selvfølgelig også en særlig dag for Star Wars. Hvad er Star Wars-dagen egentlig? Hvornår og hvordan finder fejringen af Star Wars-dagen sted? Alt dette har Coolstuff selvfølgelig svaret på! Vi tilbyder også masser af sjove filmgadgets, som er perfekte at klikke hjem i forbindelse med Star Wars-dagen.

star wars lampe blinker i et mørkt rum

Star Wars

Se alt  

May the fourth be with you

Vil du ønske nogen en fantastisk Star Wars-dag? I så fald er den vittige sætning ovenfor alt hvad du behøver! Historien bag sætningen er faktisk ret ufortalt - den er et resultat af en britisk avisannonce offentliggjort den 4. maj 1979. Margaret Thatcher blev valgt til Storbritanniens første kvindelige premierminister. På baggrund af både datoen og populariteten af Star Wars-filmene på det tidspunkt, valgte magasinet at trykke en overskrift, der lød: “May the Fourth be with you, Maggie”. Sætningen blev superhurtigt opfanget af Star Wars-fans over hele verden, og den begyndte at blive brugt endnu mere udstrakt i 2005, da Star Wars-dagen endelig fik sin egen dato.

farveskiftende star wars kaffekopper

Film & TV

Se alt  

Hvordan fejres Star Wars-dagen?

Vidste du, at alle fødder i verden skal fejres på Fodsundhedsdagen den 4. maj? Fusserne ender dog ofte (næsten altid ville vi gætte) i skyggen, fordi den internationale Star Wars-dag falder på samme dato. Og hvad fortjener egentlig mest hyldest – stinkende fødder eller George Lucas' geniale rumopera? Svaret på det spørgsmål er ret simpelt, i hvert fald hvis du er en vaskeægte Star Wars-nørd.

Filmmaraton, bagværk og events

Den 4. maj nærmer sig med storm(trooper)skridt, hvilket betyder, at fans over hele verden gør sig klar til en episk dag. Men hvordan forløber fejringen egentlig? Det er selvfølgelig givet at sætte sig ned foran fjernsynet og holde et filmmaraton! Det er lidt af et must at dykke ned i historien om Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Han Solo og Chewbacca mindst en gang om året. Udover filmmaraton er der også spændende begivenheder rundt om i verden med udklædningskonkurrencer, og nogle vælger at lave bagværk, der er formet som Star Wars-figurer. Dagen er ganske enkelt ganske fri og afslappet – hovedsagen er, at du beskæftiger dig med ting, der har med din kærlighed til Star Wars at gøre.

Baby yoda lampe der lyser i et mørkt rum

Star Wars-dagen til ære - Forkæl dig selv med episk merch!

Nogle gange føles det som om, ingen forstår, hvorfor dine film- eller gaming-gadgets betyder så meget for dig. Måske har du en partner, der slet ikke forstår charmen ved hverken Star Wars eller Mandalorian? Som ikke engang har styr på forskellen mellem Yoda og Baby Yoda? Hvem tror du taler om en opvaskemaskine, når du nævner C-3PO eller R2D2? Hvem sukker højlydt, hver gang du kommer hjem med ny merch? Så har vi gode nyheder til dig! Star Wars-dagen har en anden stor fordel - du får en overraskende fornuftig undskyldning for at forkæle dig selv med cool Star Wars-merchandise! Du har måske altid ønsket dig Star Wars-logoet som lampe i stuen, eller muligvis Star Wars Baby Yoda som lampe i soveværelset? Nu har du chancen! Vi tilbyder også en episk Star Wars Stormtrooper-karaffel, der er perfekt til at servere drinks, næste gang det er tid til et filmmaraton med dine andre Star Wars-fans.

Interesser

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv