Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!
Hund med briller x4

Dyretilbehør til hunde og katte

Er det ved at være tid til at forkæle det der lille firbenede individ, som tygger eller kradser i dine møbler, sover i din seng og fylder dit hjerte med så meget kærlighed? Uanset tidspunktet på året, så er det altid en god idé at give den der lille slubbert en lille gave

Festhund

Tips til sjovt hundelegetøj til menneskets bedste ven:

Aktivitetslegetøj 

Ligesom vi mennesker indimellem har brug for hjernegymnastik til at sætte hjernen på arbejde, så har vores kære hunde også brug for det. Den rigtige aktivering er afgørende for en rolig og harmonisk hund. Det kan være svært og tidskrævende at få hverdagen til hænge sammen, både for tobenede og for firbenede. Derfor er aktiveringslegetøj altid et godt supplement! Der findes mange forskellige slags, aktivitetstæppe, bolde, og pusle, bare for at nævne et par stykker. 

Bilstol

Giv din hund sin helt egen bilstol og sørg for, at den føler sig ekstra tryg under bilturen. Det perfekte sted for din lille firbenede ven at slappe af, og du minimerer desuden snavs og hundehår i resten af bilen. 

Optageknapper 

Er det ikke bare frustrerende, når man ikke kan gøre sig forståelig i en samtale med et andet menneske? Endnu mere frustrerende er det, når man forsøger at forstå sin hund. Tænk, hvis der fandtes noget, som rent faktisk kunne hjælpe dig med at forstå, hvad din hund forsøger at fortælle dig? Gode nyheder, det eksisterer! Hvad siger du til optageknapper, som gør det muligt for din hund at trykke på en knap med den kommando, som du har valg at optage.  

Mere Hundelegetøj!

Se alt  

Tips til katteprodukter til hjemmets hersker: 

Kradsebræt

Katte er rigtige eksperter i at kradse ting i stykker, som absolut ikke skal kradses i stykker. Et godt eksempel er sofaen, som tit er i farezonen. Sørg for, at din kat har sit eget kradsebræt at hvæsse kløerne på, og red dine møbler fra at blive slagtet. 

Katteseng - til montering på vinduet! 

At katte er dovne er ingen nyhed. At de derudover elsker at ligge og kigge på fugle, mennesker eller hvad som helst, der bevæger sig, gør vinduet til det perfekte sted for observationerne. Så, hvad siger du til en katteseng, som kan sættes fast på vinduet? Jep, den findes faktisk! Kattesengen er praktisk og pladsbesparende, og du minimerer desuden risikoen for at træde på den lodne kattehale, som er så let at komme til at falde over.  

Kattelegetøj med lidt ekstra fart

Det kan være svært at imponere katte. Det skal altid være på deres vilkår, og det kan der helt sikkert ikke laves om på. Eller? Jo, måske. Hvis en legetøjsslange pludselig bugter sig gennem stuen med lysende øjne og flagrende tunge, vil det nok være svært for størstedelen af katte ikke at blive interesseret og sætte efter i en vældig fart. Det samme gælder en sprællende fisk. Som en fisk i vandet for din kat, så at sige.  

Kattelegetøj!

Se alt  
Hund med baggrund af hjerter

Tips til dyretilbehør til kæledyrsejeren:

Al ære til husdyrene, men glem ikke ejeren. Du bør unde en dyreejer i din nærhed, eller dig selv, det der lille ekstra, som kan gøre hverdagen lidt lettere og forenkle livet med dyr. 

Dørklokke - til katten 

Er din kat ude på eventyr nu og da? Kan det være svært at vide, hvornår den føler sig færdig med opdagelsesrejsen ude i haven og gerne vil ind og hygge i varmen igen? Ja, det er ikke altid nemt at holde styr på, hvornår det er tid til at åbne døren og lukke katten ind, med mindre man altså har en dørklokke til katte!  

Kattegrusskovl

En kattegrusskovl med beholder gør livet så meget nemmere, når kattebakken skal tømmes. Du indsamler efterladenskaberne i beholderen, som er monteret på skovlen, og slipper for at skidtet havner på gulvet. 

Hundegodbidspose

Alle hundeejere genkender helt sikkert frustrationen, når man opdager, at hundegodterne og hundeposerne stadig ligger derhjemme i stedet for at være med på gåturen. Med en hundegodtepose, som du let kan fastgøre til din bælte, har du altid alt med dig, hvad du behøver til gåturen med dit firbenede familiemedlem.

Shop for flere interesser
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
671 anmeldelser
Konstantin R.
Verificeret kunde

Godt og billigt produkt OG hurtig leverance. Bedre kan det ikke gøres. Mange af de billige netbutikker halter netop på den sidste del af det, med ekstrem langsom leverance og ofte enda mulighed for at spore pakken, hvilket man også kan med Coolstuff

Jannie N.
Verificeret kunde

God service og grundet den ene pære var sprunget, kontaktede jeg dem. De svarede hurtigt og har nu modtaget nye pære. Forholdsvis hurtig forsendelse.

gitte l.
Verificeret kunde

Hej Jeg synes det er meget billigere jeg vil købe nogle ting sjældent og sjovt Tak Kh Gitte

Blomstertorv Ö.
Verificeret kunde

Professional webshop hurtig levering. Handlet flere gange og fortsætter selvfølgelig.

Annette H.
Verificeret kunde

Spændende ting der kan købes til gode priser 👍 hurtig levering 👍

Rikke S.
Verificeret kunde

Det var nemt at bestille, og dagen efter modtog jeg min hanataba.

Trine G.
Verificeret kunde

I klarer jer, som altid, GODT. Hurtig levering og superservice.

Benny K.
Verificeret kunde

Hurtig levering. Og varen er fuldt ud som forventet fin.

Per P.
Verificeret kunde

lyn hurtigt levering og nem at bestille via nettet,

Britt L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og årets bedste julegave til nevøen

Heidi J.
Verificeret kunde

Jeg har intet at klage over. Alt er gået godt 👍

Ralf G.
Verificeret kunde

I gjorde det rigtig godt som i plejer at gøre.

Gitte G.
Verificeret kunde

Hurtig levering og fine varer i god kvalitet.

Therese S.
Verificeret kunde

Hurtig levering. Alt gik som det skulle. :-)

Inga G.
Verificeret kunde

Let og hurtig service og bestilling :-)

Kirsten C.
Verificeret kunde

Hurtig levering og en fin hjemmeside

Michael L.
Verificeret kunde

Nem bestilling og hurtig levering.

Dan L.
Verificeret kunde

Ganske fin og hurtig service 👍👍

Martin B.
Verificeret kunde

Godt produkt og hurtig levering

Trine W.
Verificeret kunde

Hurtig levering, pakker intakte

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv