Vil du have småkager?
DEAL: Badebold kun 5 kr!
 smilende kvinde og prikker

Hvornår åbner man julegaver?

At give julegaver til sine kære har været en tradition i umindelige tider, og gennem årene har traditionerne omkring uddeling af julegaver været både mærkelige og mange. Ved du for eksempel, at julebukken havde det livsvigtige erhverv som julegaveuddeler, før julemanden kom ind i billedet? En anden fun fact er, at begrebet "julegave" stammer fra 1600-tallet, hvor børn på landet plejede at banke hårdt på kammeratens hoveddør, smide en jokegave i form af halm eller et stykke træ ind, før de stak af i en vældig fart. I dag er traditionerne heldigvis lidt mindre prank-inspirerede!

julegaver

Hvornår må man åbne julegaverne?

Hvilken dag åbner man julegaver efter moderne juletraditioner? De nordiske lande såsom Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Østrig og Polen plejer at åbne julegaverne selve juleaften - altså den 24. december. Men hvilken dato åbner man så julegaver i andre lande? Det er populært at vente til den 25., mens nogle lande venter til den 6. eller 7. januar. Stakler

Hvad tid åbner man julegaverne?

Det præcise tidspunkt, hvor julegaveuddelingen finder sted, er temmelig forskelligt mellem de forskellige lande. Desuden har de fleste familier deres egne traditioner. I Sverige plejer mange at begynde at uddele julegaver efter den obligatoriske Anders And-visning, mens englænderne gerne åbner deres julegaver tidligt om morgenen den 25. Der er sikkert familier, der venter til sent på aftenen, mens nogle vil åbne julegaver lige efter frokost. I sidste ende er valget dit – ingen vil anholde dig eller give dig et smæk over fingrene, hvis du skulle have lyst til at dele gaverne ud midt i sommernatten. Dejligt hva?

Hund med nissehue og en julekalender

Bliv alles yndlings-julemand takket være Coolstuff

December er en måned fyldt med varme følelser, spændende forhåbninger og frem for alt hyggelig planlægning af årets dejligste dag. I løbet af denne måned er det ikke så mærkeligt at bekymre sig om julegaver og julegavetips. Er du træt af at give den samme, kedelige gaveæske med strømper til svigerfar? Måske vil du gerne finde noget ekstra dejligt og kærligt til din elskede mor eller bedste kammerat? Så gør du helt ret i at kigge nærmere på Coolstuffs julegavetilbud!

Julegave til mor og far, der allerede har alt

En julegave til mor og en julegave til far kan være to rigtigt svære nødder at knække. Coolstuff har dog siden 2004 specialiseret sig i gaver og julegaver og ved derfor præcis, hvilken type gaver der er ekstra værdsat. Til lillemor kan du for eksempel finde alt fra luksuriøs chokolade til hyggelige varmetæpper og unikke indretningsdetaljer! Til farmand tilbyder vi finurlige tricks-og-gåder puslespil, en sej kølebrønd til sommerens øl i haven og selvfølgelig et selvrørende kaffekrus. Her finder du gadgets, der gør, at det høflige tak-smil bliver en saga blot ved julegaveuddelingen. Nu vil du snarere se begejstrede ansigtsudtryk og høre replikker som "WOW! Hvor har du fået den fra?!”

Julegaver

Se alt
Oppustelig Rejseseng til Børn - Intex
Sammenfoldeligt Badekar - Zenkuru
Center Bland-selv slik i kasser, 2,2 kg​

Giv kæresten en gave, der er alt andet end ussel

Når man køber julegave til kæreste (ham) eller julegave til en kæreste (hende), er det nemt at køre på sikre kort hvert år. Slips, sokker, parfumer og bøger bliver ofte værdsat, men der er helt sikkert andre gadgets, som både overrasker og glæder din kæreste endnu mere. Hvorfor ikke investere i et ølbryggerisæt til din ølglade kæreste (ham)? Eller et sejt polaroidkamera til den kreative kæreste (hende)? Vi tilbyder også masser af andre gadgets til alle fra friluftsentusiasten til Star Wars-nørden og kaffeelskeren. Her er det pærelet at finde en perfekt gave, uanset om du leder efter en julegave til 30-årig, en julegave til 40-årig eller julegave til 50-årig.

Maksimer december med gaver i overflod

Elsker du konceptet med julegaver? Dumt spørgsmål egentlig - who doesn’t? Er du julegaveentusiast, der gerne vil maksimere oplevelsen, er det en god idé at arrangere en gavekalender med 24 gaver, der åbnes hver dag frem til jul. Måske kan du og en i din nærhed arrangere hver jeres kalender til hinanden? Coolstuff byder på masser af fantastiske, men billige julegaver, der er perfekte til en gavekalender. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af sjove julegaver til julegavespillet!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag