Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 40% rabat på stor Chokoladefontæne
 smilende kvinde og prikker

Hvornår åbner man julegaver?

At give julegaver til sine kære har været en tradition i umindelige tider, og gennem årene har traditionerne omkring uddeling af julegaver været både mærkelige og mange. Ved du for eksempel, at julebukken havde det livsvigtige erhverv som julegaveuddeler, før julemanden kom ind i billedet? En anden fun fact er, at begrebet "julegave" stammer fra 1600-tallet, hvor børn på landet plejede at banke hårdt på kammeratens hoveddør, smide en jokegave i form af halm eller et stykke træ ind, før de stak af i en vældig fart. I dag er traditionerne heldigvis lidt mindre prank-inspirerede!

julegaver

Hvornår må man åbne julegaverne?

Hvilken dag åbner man julegaver efter moderne juletraditioner? De nordiske lande såsom Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Østrig og Polen plejer at åbne julegaverne selve juleaften - altså den 24. december. Men hvilken dato åbner man så julegaver i andre lande? Det er populært at vente til den 25., mens nogle lande venter til den 6. eller 7. januar. Stakler

Hvad tid åbner man julegaverne?

Det præcise tidspunkt, hvor julegaveuddelingen finder sted, er temmelig forskelligt mellem de forskellige lande. Desuden har de fleste familier deres egne traditioner. I Sverige plejer mange at begynde at uddele julegaver efter den obligatoriske Anders And-visning, mens englænderne gerne åbner deres julegaver tidligt om morgenen den 25. Der er sikkert familier, der venter til sent på aftenen, mens nogle vil åbne julegaver lige efter frokost. I sidste ende er valget dit – ingen vil anholde dig eller give dig et smæk over fingrene, hvis du skulle have lyst til at dele gaverne ud midt i sommernatten. Dejligt hva?

Hund med nissehue og en julekalender

Bliv alles yndlings-julemand takket være Coolstuff

December er en måned fyldt med varme følelser, spændende forhåbninger og frem for alt hyggelig planlægning af årets dejligste dag. I løbet af denne måned er det ikke så mærkeligt at bekymre sig om julegaver og julegavetips. Er du træt af at give den samme, kedelige gaveæske med strømper til svigerfar? Måske vil du gerne finde noget ekstra dejligt og kærligt til din elskede mor eller bedste kammerat? Så gør du helt ret i at kigge nærmere på Coolstuffs julegavetilbud!

Julegave til mor og far, der allerede har alt

En julegave til mor og en julegave til far kan være to rigtigt svære nødder at knække. Coolstuff har dog siden 2004 specialiseret sig i gaver og julegaver og ved derfor præcis, hvilken type gaver der er ekstra værdsat. Til lillemor kan du for eksempel finde alt fra luksuriøs chokolade til hyggelige varmetæpper og unikke indretningsdetaljer! Til farmand tilbyder vi finurlige tricks-og-gåder puslespil, en sej kølebrønd til sommerens øl i haven og selvfølgelig et selvrørende kaffekrus. Her finder du gadgets, der gør, at det høflige tak-smil bliver en saga blot ved julegaveuddelingen. Nu vil du snarere se begejstrede ansigtsudtryk og høre replikker som "WOW! Hvor har du fået den fra?!”

Julegaver

Se alt  
Sammenfoldeligt Badekar - Zenkuru
Tæppe med ærmer - Snug Rug Deluxe
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
279,-
Made in Germany
U-formet Kropspude - Zenkuru

Giv kæresten en gave, der er alt andet end ussel

Når man køber julegave til kæreste (ham) eller julegave til en kæreste (hende), er det nemt at køre på sikre kort hvert år. Slips, sokker, parfumer og bøger bliver ofte værdsat, men der er helt sikkert andre gadgets, som både overrasker og glæder din kæreste endnu mere. Hvorfor ikke investere i et ølbryggerisæt til din ølglade kæreste (ham)? Eller et sejt polaroidkamera til den kreative kæreste (hende)? Vi tilbyder også masser af andre gadgets til alle fra friluftsentusiasten til Star Wars-nørden og kaffeelskeren. Her er det pærelet at finde en perfekt gave, uanset om du leder efter en julegave til 30-årig, en julegave til 40-årig eller julegave til 50-årig.

Maksimer december med gaver i overflod

Elsker du konceptet med julegaver? Dumt spørgsmål egentlig - who doesn’t? Er du julegaveentusiast, der gerne vil maksimere oplevelsen, er det en god idé at arrangere en gavekalender med 24 gaver, der åbnes hver dag frem til jul. Måske kan du og en i din nærhed arrangere hver jeres kalender til hinanden? Coolstuff byder på masser af fantastiske, men billige julegaver, der er perfekte til en gavekalender. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af sjove julegaver til julegavespillet!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
804 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Bjarne M.
Verificeret kunde

I hvor hurtigt til at levere varer Derfor får I Fem stjerner

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Janni D.
Verificeret kunde

God kundeservice. Fik penge retur for defekt vare.

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Terry C.
Verificeret kunde

Mange gode produkter og go service..

Gitte S.
Verificeret kunde

Hurtig ekspedition og levering 👍😊

Stand with Ukraine Hashtag