Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Julestress

Hvad er julestress?

Julestress er et begreb, der er lige så gammelt som julen selv. Allerede på den tid, hvor det årlige bad faldt sammen med julemandens ankomst, var der meget, der skulle ordnes på kort tid, og det er ikke blevet bedre i dag. Til trods for at julen altid falder på samme dato hvert år, står vi der, når adventskransens sidste lys er ved at være brændt ned, med en overvældende følelse af stress, og kun halvdelen af gaverne er købt ind med blot et par timer til Disney Juleshow. Nu er det heller ikke længere nok at give et stykke kul til dem, der har været slemme i løbet af året. Uanset om barnet (eller den voksne) har været artig eller slem, skal gaverne være perfekte og tilpassede efter modtageren.

Kan man mindske julestress?

Risengrøden skal koges, gåsen skal steges til perfektion, træet skal pyntes instagram-venligt, julesmåkagerne skal bages og julegaverne købes. I jagten på den perfekte juleaften glemmer vi ofte det, der faktisk er det vigtigste - at være sammen med vores nære og kære. Hvem er det overhovedet, der bestemmer, hvad der er den perfekte jul? Hvad siger I til, at vi i år slipper alt, hvad der hedder stress, og i stedet lader julen blive en tid fyldt med fred og ro og plads til at koble af, drikke gløgg til tonerne af Rasmus Seebach, mens vi lader det ene øre være på vagt, hvis nu julemanden skulle komme ned igennem den nyfejede skorsten? Lad juletræet stå lidt skævt, bestil julemaden på nettet, og læg telefonen væk for en stund. Let på presset, sænk kravene, og overlad gaveidéerne til os; vi har personlige og spændende julegaver til små og store børn, og gaver, der fylder julesokken uden at koste en bondegård.

Kan man slippe helt for julestress?

Hvor meget vi end måtte ønske det, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe alle vores kunder med juleforberedelserne. Men for at du kan tage det roligt i julen, har vi derimod fået hjælp af julemandens nisser, som har samlet vores allerbedste julegavetips og smarte trick, så du kan få julefred til at fokusere på at tælle ned til d. 24.

Vores bedste tips mod julestress:

Som om resten af året ikke har været stresset nok, så står julen for døren med alt, hvad det indebærer. Se Coolstuff som din bedste ven, så du kan få en afslappende højtid. Tag dit fineste tøj på, pynt træet i ro og mag, og kryb op i sofaen med din favoritdrink.

Med alt lige fra sjove gaveposer til de perfekte gaver til både svigermor og kusinens halvfætter, har vi alt, hvad du skal bruge for med et par klik hurtigt at kunne komme igennem ønskesedlen og tage toppen af den værste julestress. Hvorfor ikke lade denne jul blive fri for julegaveræs og i stedet lade venner og familie deltage i Secret Santa, på den måde slipper I for at købe personlige gaver til hvert eneste familiemedlem, og alle er sikre på at få en gave.

Hivs håbet om en hvid jul drukner i regnen, kan du endda skabe en rigtig hvid jul med dekorationerne (/Magisk-sne), som fører tankerne hen på Nordpolen.

Gaver i sidste øjeblik:

For dig, der altid venter til sidste øjeblik, har julemanden fået hjælp af et par firmaer, der kan levere gaverne hurtigere end Sprinter. Læs mere om de forskellige muligheder for at julegaverne leveret i sidste øjeblik, og læn dig behageligt tilbage med et krus varm gløgg.

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv