Vil du have småkager?
KAMPAGNE: 20% rabat på mængder af Anthon Berg chokolade - køb HER!
Choklad milkshake med grädde, nutella, och godis

19 uventede tips til, hvad du kan bruge Nutella til

Lever du i troen på, at Nutella er noget, man bare smører på sandwichen og tygger lidt skødesløst i sig? Så tror du fejl. Du har levet i en falsk tro hele dit liv. Dine forældre tager også fejl, for de sagde vel, at man kun må spise Nutella i weekenden? Ved du hvad? Man må faktisk spise denne himmerigsmundfuld, lige når man vil. Ja, i hvert fald når man er flyttet hjemmefra og er blevet "voksen". Eller når ens fangevogter ikke ser det. Nå, lad os gå tilbage til det, vi er her for - at du har taget fejl hele dit liv. Vi har fundet 19 forskellige måder at bruge Nutella på, og at smøre det på en sandwich er ikke en af dem. Tillad os at invitere dig ind i en verden så cremet, så sød og så klistret, at du aldrig vil ønske at være andre steder resten af dit liv.

Nutella dessert med vaniljeis og chokolade i en kop

1. Nutellapizza

Da vi nu er begyndt at friste dine smagsløg med smagen af Nutella på brød, går vi direkte til spiselige ting – Nutellapizza! Du kan jo selv høre, at det kun kan blive en succes. En del mennesker hævder, at Nutellapizzaen er en dessert, men "en del" tager fejl. Du kan jo selv høre det - Pizza. Pizza er ikke en dessert. Det er middag. Du vil gerne have en opskrift? Ja, men selvfølgelig skal du få det.

Nutellapizza til 1 person (ja, i andre opskrifter vil der stå 4 personer, men det er løgn).

 1. Start ovnen (stil grader)
 2. Kyl en pizzadej i ovnen (tag en færdiglavet, for det er mere bekvemt OG der står grader til ovnen). Hvis du er en rigtig pizzaprof, har du en pizzasten derhjemme.
 3. Tag pizzabunden ud af ovnen (tid? Vi ved det ikke, det står vel på emballagen)
 4. NU kommer det bedste: Kom Nutella på den varme pizzadej. Temmelig meget, hvis du spørger os.
 5. Tid til tilbehør. Her kan du faktisk vælge helt frit. Måske kan du godt lide at blande chokolade med lidt salt? Tja, hvorfor ikke smide skinke på? Om du skal bruge ost, ved kun gudene. Ellers kan jordbær anbefales. 

For at forenkle dit liv som pizzabager bør du have smart køkkentilbehør til for eksempel at nippe jordbærrene eller til bare at dele pizzaen.

Pizza tilberedt over åben ild på pizzastenen

Køkken

Se alt
Slushice maskine - Slush Puppie
Humørkrus i gaveæske - Tassen
Humørkrus i gaveæske - Tassen
229,-
Made in Germany
Sorbetmaskin - KitchPro
Pizzasten Af Lava Fra Etna

2. Nutellasushi


Vi VED det godt. Hvor godt er det ikke lige? Sushi på den rigtige måde. For at være helt ærlig er sushi med fisk og ris lidt fortærsket efterhånden, ikke? Desuden er det sååå meget nemmere at tilberede Nutellasushi end fisk og risfyld. Man tager blot et enkelt fladbrød (eller flere), smører nutella på, lægger en banan på, ruller sammen, skærer i passende store stykker og - TAAADAAA.

3. Ton dit hår med Nutella

Vidste du, at man kan tone håret med Nutella? Jo, det kan man. Hvis du tror, at din hårmand bliver lækkert nøddebrun og chokoladeagtigt skinnende, så nej. Men! Det har faktisk vist sig, at man kan neutralisere gule toner i lyst hår med Nutella. Nu holder det tilsyneladende ikke så længe, men alligevel. Det du skal bruge er en Nutellaspand på 3 kg, et hoved, hår og hænder. Klask chokolade i hele hovedet og lad det virke i cirka 30 minutter. Derefter skal du i brusebad, sikkert temmelig længe. Og vips, så fik du Nutellatonet hår.

Kvinde med langt brunt hår

4. Ansigtsmaske

Når du alligevel har Nutellaspanden fremme, kan du lige så godt benytte lejligheden til at lægge Kate Middletons helt egen ansigtsmaske. Det er sandt. Hun bruger faktisk Nutella til at opnå det samme udseende som dronning Elizabeth selv. Nej, det sidste var løgn. Dronningen af England kan nok takke et behersket ansigtsudtryk for sin ret glatte hud (ved næsten 100 år). Anyway... 20 minutter med Nutella i cremen vil fugte din hud og give den en glød, der vil forbløffe andre. Og tilsyneladende skulle kuren også kunne modvirke acne. Værd at teste, synes vi.

Anis maske fra Nutella

Velvære

Se alt
Sammenfoldeligt Badekar - Zenkuru
10
WUKA Menstruationstrusser
Squatty Potty Original
LED-Fodbold - KanJam Illuminate

5. Fodomslag

Vi er jo lidt inde på et spa-tema lige nu, og når man er i spa, bør fødderne forkæles. Hvis nu ansigtet føles så himmelsk godt efter chokoladeklisteret, skal fødderne da have det mindst lige så godt. Eller? Tørre fødder ved vi alle, hvordan er, og også hvordan fodsved lugter. Du har sikkert brug for din helt egen spand Nutella til dette formål. Eller to. Tag to. En til hver fod. Så er det bare at stikke fødderne ned i en spand, mens du læner dig tilbage på sofaen og tygger en skive pizza i dig. Fødderne bliver bløde OG dufter af chokolade. Så godt.

6. Kunst

Når du sidder der med fødderne i spandene, kan du godt kede dig. Men det kan vi råde bod på. Har du længe tænkt på, at du burde blive kunstner? Eller er du allerede en kunstner, der gerne vil ud af boksen og blive den næste Picasso? Mal med Nutella! Det er der li’som INGEN, der gør, og brun er nu en meget gangbar farve. Man kan male meget med den. Heste, katte, høm-høm-pølser, høns, træer, ja du kan se, listen er uendelig. Tag dit tomme lærred frem og lav et portræt med Nutella. Det bliver en helt unik gave. For du har sikkert tænkt på gave til kæresten (ham) en gang imellem?

Maler et træ på hvidt papir med nutella

7. Frieriet above all


Er I kommet dertil? Er du begyndt at tænke på at fri, men ved ikke hvordan? Du vil gerne have, at det skal være originalt og ikke som alle andre frierier? Well, dine bønner er hørt. Du starter blot med at arrangere en lille sammenkomst med chokolade som tema. Inviter nogle venner til hjem til dig og din kærlighed og byd på drinks og mad (tips til hovedret under tip nr. 1). Køb et par dåser Nutella. Køb en ring. I et af Nutella-glassene gemmer du ringen og så har din elskede 10 minutter til at finde den gave til hende (eller gave til ham), som du siger, du har gemt i et af glassene. Det bliver klistret, hektisk, højt og hysterisk sjovt at se på. Desuden bliver det helt sikkert et frieri, der sent vil blive glemt.

Banan dyppet i nutella

8. Karneval


Hvis man ønsker det, kan man have et karnevalstema på forlovelsesaftenen. Eller du kan bare holde et karneval , fordi karneval er pokkers sjovt. Men det her med at vide, hvad man skal klæde sig ud som, er ikke altid let. Det skal være smart, sjovt og alligevel ret nemt at fikse. Vi har det! Du kan være Lorte-emojien. Det er så enkelt. Brunt tøj i form af en bunke af en slags og så Nutella på den hud, der endnu er blotlagt. Vi bliver slået af vores egen sans for det stilfulde her. Lorte-emojien - genialt.

9. List medicin i børn


Nr. 9 er faktisk et ret nyttigt lifehack (medmindre du ikke synes, at resten af ovenstående har været livsnødvendige lifehacks). At få medicin i børn kan være noget af det værste, man som forælder skal håndtere. Man ved, at barnet skal have medicin i sig, men man ved ikke hvordan. Du har prøvet alt. Du har knust en tablet i is, du har rørt medicin ud i marmelade, du har tigget og bedt, du har truet, du har givet op. Frygt ikke mere. Bare følg vores motto: En spiseskefuld Nutella om dagen får medicinen ned i maven. Desuden er det verdens bedste gave til børn i bytte for, at de tager deres medicin. Eller måske er bestikkelse et bedre ordvalg?

Dreng spiser nutella med den ene hånd

Barn

Se alt
Oppustelig Hoppeborg - Intex
Slushice maskine - Slush Puppie
LED-Fodbold - KanJam Illuminate

10. Hjemmelavet læbepomade

Sprukne læber eller bare et ønske om lidt glans og noget godt at smage på nærmest hele tiden?

DIY-truppen er her. For at lave hjemmelavet læbepomade med smag af Nutella skal du bruge følgende:

 1. 5 gram Bivax
 2. 1 spsk kokosolie
 3. En eller anden form for læbepomadebeholder
 4. Et skvæt Nutella

Bland ingredienserne sammen ved at smelte dem sammen i en skål i vandbad. Når ingredienserne er smeltet sammen, tager du bare skålen op af gryden og hælder læbepomade over i en lille krukke, og så er den færdig.

Børn med nutella chokolade rundt om munden

Spiseligt

Se alt
Anthon Berg Likørchokolade - Kaffelikør
Rea
Anthon Berg Marcipanæg Bland-selv-slik 1,8 kg
Rea
Anthon Berg Marcipanæg Bland-selv-slik 1,8 kg
319,20 399,-
20%
Made in Denmark
Anthon Berg Marcipanjulekalender
Rea
Anthon Berg Marcipanjulekalender
175,20 219,-
20%
Chili Klaus Hot n’ Sweet Gaveæske
Rea
Chili Klaus Hot n’ Sweet Gaveæske
599,25 799,-
25%
Made in Denmark

11. Pranks


Det er umuligt ikke at give tips om pranks, du kan lave med Nutella. Der er desuden kun én måde at gøre det på - lad som om det er afføring. Sæt dig på toilettet og råb til dit udvalgte offer. Spørg efter toiletpapir. Når dit offer ankommer og rækker dig papirrullen, ”kommer du til” at smøre afføring på offerets arm. Vent på reaktion. Optag situation, for søren. Syntes du, det her var barnligt? Det er det. Og barnligt bliver aldrig kedeligt. Men, for at forsikre dig om, at du ikke har givet dit offer men for livet, råder vi dig til at købe en trøstegave i form af sjovt slik eller lignende. Mest så du ender på venliglisten i tide før jul igen.

12. Chokoladekugler med nutellafyld

Umnumnumnum. Det er nok. Her har du en opskrift:

Chokoladekugler med Nutellafyld, 20 stk:

200 g smør, stuetemperatur
1,5 dl flormelis
0,75 dl kaffe
1 spsk vaniljesukker
1 spsk kakao
1 dl O’boy-pulver
9 dl havregryn
20 tsk Nutella

Start med at komme 20 teskefulde nutella på bagepapir, frys i 30 minutter.
Pisk smør, flormelis og kaffe med en elpisker, til det er luftigt.
Tilsæt vaniljesukker, kakao og o'boy-pulver under omrøring.
Bland havregryn til pulver i din foodprocessor og pisk det derefter i dejen.
Tril til 20 kugler og pres et stykke nutella i hver.
Rul derefter i kokos eller perlesukker.

Chokoladekage med chokolade og nutellakugler

Slik

Se alt
BeanBoozled Jelly Beans Box 6th Edition
Æg-stravaganza påskeæg
Nya prylar
Æg-stravaganza påskeæg
169,-
Made in Sweden
Frysetørret slik - Skull Bubblegum

13. Nutellakaffe


Kaffe og chokolade er to ting, der helt sikkert går hånd i hånd. Forestil dig så kaffe med smag af Nutella. Du bliver afhængig, og dine cravings vil gå i spin værre end en duracellkanin i 90'erne. Det er også nemt. Det eneste, du skal gøre, er at hælde kaffe i en kop/et krus/et glas/en skål, eller hvad du nu vil indtage den magiske drik af. Fade anbefales nok ikke til netop denne variant. I din friskbryggede kaffe rører du så meget nutella i, som du føler, du har behov for. Kom også et knivspidst chiliflager i, rør rundt og top med lidt flødeskum og kakaopulver. Så kan du læne dig tilbage og mærke livet strømme tilbage i din krop. Imellem vores udvalg af køkkentilbehør kan du desuden finde en 2-i-1 flødepisker med sprøjtespids for virkelig at gøre hverdagen nemmere og placere fødderne i en høj position hurtigere, end du troede.

Flødeskum på nutella

14. Nutellafyldte butterdejsvafler


Igen. Umnumnumnum. Urimeligt godt og helt klart på listen over ting, som man SKAL have mindst en gang om året. Vi kan tilbyde dig både opskriften og vaffeljernet, så du kan smage det. Først sørger du for at tjekke vores udvalg af køkkenmaskiner og derefter tager du en print screen af opskriften, der kommer her:

Fyldte butterdejsvafler med flødeskum og nutella

(4 personer)

4 plader færdig butterdej
1 spsk smør
piskefløde

Fyld, fx:
Nutella
Banan
Mini-skumfiduser
Jordnøddesmør
Chokoladestykker
Drys
Nødder

 1. Rul evt.butterdejspladerne ud. Brug en tallerken, der har omtrent samme diameter som dit vaffeljern. Mål to cirkler ud pr. ark ved hjælp af pladen og skær ud med en kniv.
 2. Varm vaffeljernet op til middel til høj varme.
 3. Smør jernet og læg derefter en butterdejscirkel i.
 4. Tilsæt fyld efter ønske (men husk, at nutella ikke er valgfrit), og top derefter med endnu en cirkel og luk vaffeljernet. Bag i cirka 5-7 minutter indtil butterdejen er gennembagt og vaflen har fået en flot farve.
 5. Serveres varm med flødeskum og valgfrit tilbehør.
Butterdejsvafler med nutella

Chokolade

Se alt
Personlig Chokolade med Tekst
Fra
139,-
Personlig
Riesen Bland-selv slik i kasser 3 kg
Baileys Trøfler i Rør
Guinness Trøfler i Rør

15. Verdens største dåsetelefon

Kan du huske, dengang man brugte dåser til at skabe en kommunikationskanal mellem to forskellige steder? Altså før mobiltelefonen kom og saboterede alt! Hvorfor gør vi det ikke længere? Det bliver faktisk både billigere og hurtigere at have en dåsetelefon mellem husets etager, eller hvorfor ikke mellem to huse. Woha. Vi slår stort op og laver en model, der er større end de fjollede eksemplarer, man legede med som barn. Og vi forestiller os, at jo større, jo bedre er lyden.

Spand med 5 kilo nutella

Du har brug for dette:

2 Nutella”glas” (ja, tomme)
1 nål eller måske et søm, for en nål kan være lidt for svag.
1 lang og uelastisk tråd (måske som bindegarn af bomuld)
1 ven

1.Lav huller i bunden af glassene, træk tråden igennem nedefra og bind så en knude, så du ikke risikerer at tabe tråden (høhøhø).
2.Hold dernæst tråden spændt mellem dig og din ven og genoplev ungdommens glade dage.

16. Genbrug


Genbrug er fedt og at være med på fede trends er cool. Jøsses hvor både du og vi er seje, hvis du vælger at følge dette råd. Når du har skrabet det sidste ud af dit nutellaglas, må du ikke smide det væk. Forstår du, hvor meget godt du kan anvende det glas til? Vask det heller ikke med det samme. Det kan se tomt ud, men hvis du hælder varm mælk i det tilsyneladende tomme glas, skal du bare se magi. Det bliver for sytten nutellachokolademælk. O'boy kan godt gå hjem og lægge sig. Dette er bedre. Når du har nippet det sidste af din drik, SÅ kan du tage opvasken. Når glasset så er vasket, kan du bruge det som kuglepenneholder, noget at have bagetilbehør i, lyslygte eller bare til at have ved sengen for at mærke den resterende duft af nøddeagtig chokolade. Du kan vælge at beholde glasset præcis, som det er eller måske male det i en eller anden farve. Tænk bare på at male et par glas i forskellige kulørte farver, vikle noget ståltråd om åbningen og så hænge lanterner i træerne en sommeraften. Hvor skønt er det ikke lige? 

Pandekager med nutella og vafler, blåbær

Bagetilbehør

Se alt
Sorbetmaskin - KitchPro
3D Brunkageforme
10
Vaffeljern med Dyremotiv - KitchPro
Boblevaffeljern - KitchPro

17. Gaveindpakning


INGEN vil kunne gætte, hvad der er i pakken, hvis du pakker gaven ind i et tomt nutellaglas, eller en spand, hvis du har købt noget rigtigt. Veninder har en tendens til at kunne gætte, hvad indholdet er, ved blot at se på formen og klemme let. Forestil dig at lægge øreringene eller koncertbilletterne i et glas i stedet for, og hun vil ikke kunne gætte noget. En gave til kæresten (hende) skal være lidt finurlig. Det ved du vel? Hvis hun desuden er et nutellamonster, ville vi have rådet dig til at også købe et glas nutella for at undgå, at hun bliver skuffet, når der kun er et par øreringe, hvor der skulle være chokolade.

18. På hamburgeren


Udskift dressingen med nutella. Om det er godt, ved vi ikke. Folk har gjort det, ikke os. Hvis du tester det, kan du måske fortælle os, om det var godt eller ulækkert?  

19. 50 måder at spise Nutella på


Da vi løb tør for ideer til forskellige måder at bruge Nutella på, tænkte vi, at vi lige så godt kunne opremse 50 forskellige måder at spise nutella på. Hvem af dem er du?

Pandekager med nutella, banan, jordbær og blåbær

50 måder at spise Nutella på:

 1. med en ske.
 2. mellem to skiver hvidt brød.
 3. smurt ud på en sprød baguette.
 4. i en crepe.
 5. i en crostata.
 6. i brioche/cornetti/croissant.
 7. i en berliner.
 8. oven på hjemmelavet is.
 9. dyppe en banan i det.
 10. på kager.
 11. med en finger.
 12. i en isvaffel.
 13. på ravioli.
 14. i en hamburger eller i et pølsebrød.
 15. på en bagel.
 16. på en muffin.
 17. oven på en vaffel.
 18. i et pitabrød.
 19. på frugtkage.
 20. i challah.
 21. på jordbær.
 22. på skiver af pære.
 23. i et æble uden kerner.
 24. på selleristænger.
 25. i toast.
 26. til brownies.
 27. på cheesecake.
 28. doseret i din morgenkaffe.
 29. frosset til en iskold granita.
 30. blandet med rice krispies.
 31. toppet på en cupcake.
 32. sprøjtet ind i en cupcake.
 33. mellem lagene i en lagkage.
 34. som glasur på en lagkage.
 35. som et twist på tiramisu.
 36. blandet med din yndlingslikør.
 37. blandet til en chokolademartini.
 38. mellem lag af trifli.
 39. blandet i din yndlingsbudding i.
 40. smeltet til varm chokolade.
 41. i creme brûlée-format.
 42. i fyldte profiteroles.
 43. i tuiles.
 44. i babka.
 45. i små filokopper.
 46. på en sød pizza.
 47. klemt inde mellem lag af pandoro eller panettone.
 48. med jordnøddesmør
 49. med en slev
 50. med marshmallowfluff i en FlufferNutterNutella.
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag