Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 40% rabat på stor Chokoladefontæne

4 grunde til at du skal vælge et BEDRE påskeæg i år

Har du kræfter til at shoppe og ordne en masse påskeæg i år - uden samtidig at udskyde millioner af andre opgaver?? Vælg et større, flottere æg i år og læg energien der, hvor der virkelig er brug for det! Vi har listet 4 stærke grunde til, hvorfor du bør vælge færdiglavede, fyldte luksuspåskeæg i år! Og klarer samtidig nogle af påskens største spørgsmålstegn. For eksempel hvorfor kan vi lide luksuriøse påskeæg? Og at størrelsen faktisk betyder noget? Et særligt æg med smukke detaljer vil med garanti være et blikfang, der straks sætter stemningen! Og desuden kan genbruges næste år med nyt indhold. Så slæk på kravene, men ikke ambitionen! Det bliver bare ikke mere påskeagtigt end et enormt påskeæg!

easter eggs

Påskepyntet Fabergé fyldt med slik 🐣

Bild av @braakeberg

1. Alle kan lide luksuriøse påskeæg - men hvorfor? 

Påskeæg i smukke mønstre og farver. Luksuriøs mørk eller hvid chokolade, toppet med friske jordbærsmage? Eller hvorfor ikke en hel æske fuld af skinnende æg? Hvem vil ikke gerne have et påskeæg af den ekstravagante slags?! At give æg som en ekstravagant gave er ikke en ny opfindelse. Blandt de første luksusæg var strudseæg dekoreret med guld og sølv for over 5000 år siden. Og i lang tid var æg festmad for konger og andre på guldkysten. Helt frem til vore dage har æg været forbundet med luksus, status og rigdom. Langt fra de tarvelige æg i plastik og papir, vi nu kan købe i alle butikker. Men faktum er, at vi stadig elsker at give æg i gave! Så benyt lejligheden til at give et ekstra flot æg i år – til dig selv eller en du kender. Fortæl personen, at det er en kongelig gave - kun til ophøjede personer. Vi garanterer, at modtagerens smil vil stråle lige så meget som kejserens guld.

kinder

2. Små eller store påskeæg? Størrelsen betyder noget

Enorme, mellemstore eller bittesmå? Smag og behag er forskellig! Lige meget hvad du nu tænker på, drejede vores uskyldige tanke sig i hvert fald om påskeæg! (Det garanterer vi for!) Men det drejer sig bestemt også om, hvilken smag man foretrækker? Sød eller salt? Syrlig eller cremet? Heldigvis har vi fyldte påskeæg for enhver smag. Og det ville vel være bedst at vælge størrelse efter smag? (Vi tænker stadig kun på påskeæg). En lille men eksklusiv æske med overjordisk gode miniæg gør sig allerbedst - et lille og eksklusivt æg !? En kæmpemæssig Marabou mælkechokolade kræver derimod et æg med samme overflade som en Volvo. Eller er løsningen så simpel som at matche størrelse efter personlighed? Hmm ja, du forstår... Tilfredsstil chokoladeelskeren med et æg fyldt med drømmende og lækker chokolade. Så god, at ingen bekymrer sig om størrelsen! (Undtagen os!)

gnaw hot chocolate

3. Påskeæg - eksklusivt design fra naturen

Der er noget særligt ved runde former. Påskeæg. Sølvmønter. Perler. Jeff Bezos skinnende hovedbund eller Dolly Partons fornøjelige... Hvis pralefaktoren skal være høj, skal det altså være rundt! En af de mest kendte og eksklusive gadgets inspireret af ægget er stolen "Ægget” af den danske arkitekt Arne Jacobsen. Lænestolen ligner et æg og koster det samme som fire måneders løn. Helt så meget behøver du ikke at betale for god kvalitet hos Coolstuff. Men vi vil gerne opfordre dig til at prøve en af vores eksklusive slikvarianter! Cremet fudge, lakrids af højeste kvalitet og gourmetpopcorn af fineste slags. Hvorfor ikke prøve en hel gaveæske?! Benyt også lejligheden til at købe et finere påskeæg online hos os. Det bliver aldrig helt den samme følelse med en helt almindelig, ikke-eksklusiv papirpose med slik. Uanset hvor gul den er.

Favoritslik

Se alt  
S-mærke Slikjulekalender
Nya prylar
Toms Julefabrik Julekalender
Nya prylar

4. Fyldte gaver og påskeæg - højtiden med den højeste blingfaktor

Hvorfor ikke bruge nogle ekstra fine påskeæg som bordkort, når du dækker bordet? Eller stille et kæmpestort påskeæg frem, der svømmer over med slik og påskegaver? Påsken er, ved siden af julen, højtiden med den højeste blingfaktor. Og også sidste chance for ekstra imponerende pynt helt frem til Halloween! Når midsommer mere ligner friluftsliv end glamour. Med klistret myggeolie, stikkende blomsterkranse og pollenallergi. Studenterfester og bryllupper er kun i hvidt. Og sommerens krebsefest er den rene børnehave med hagesmække og slurpende lyde. Så hvis du sætter pris på fine gaver og pynt, så benyt lejligheden til at frådse i påsken!

ritter sport

Hvis du undrer dig over, hvordan malede påskeæg har set ud gennem historien, har det mest været bling-faktoren, der betød noget. På slotte og herregårde ser det ud til, at folk hele tiden har driblet rundt om æg dækket med guld og sølv. Andre farver fik man frem ved at koge æggene med planter og glansen ved hjælp af flæskesvær. De papiræg, vi køber i supermarkedet i dag, kom oprindeligt fra Tyskland, og var som regel dekoreret med bogmærker. Lidt senere lærte de at masseproducere påskeæg af billige metalplader. Og det var først da, vi almindelige dødelige havde råd til at købe kunstige påskeæg til højtiden. 

Påske

Se alt  
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
Bryg Dit Eget Øl - Brewbarrel
279,-
Made in Germany
Riesen Bland-selv slik i kasser 3 kg
Haribo Roulette Frugt Pesetos Bland-selv-slik i kasser1,2 kg
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
804 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Bjarne M.
Verificeret kunde

I hvor hurtigt til at levere varer Derfor får I Fem stjerner

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Janni D.
Verificeret kunde

God kundeservice. Fik penge retur for defekt vare.

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Terry C.
Verificeret kunde

Mange gode produkter og go service..

Gitte S.
Verificeret kunde

Hurtig ekspedition og levering 👍😊

Stand with Ukraine Hashtag