Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Outdoor Elias Ønskeliste

Når vores tyske country manager Elias skal tænke lidt ekstra over, hvordan vores markedsføring og SEO-optimering skal se ud, bruger han kajakken som sin personlige tænketank. Der bliver også ofte tænkt store tanker i teltet på kontoret. Det er helt normalt for den type, der elsker friluftsliv og altid glæder sig til de eventyr, der venter lige rundt om hjørnet! Fritiden går selvfølgelig med naturoplevelser og campingture. Hvis han absolut skal opholde sig indendørs, kan han godt lide at se dokumentarer om forskellige rejsedestinationer og om, hvordan man overlever ude i vildmarken.

Og når vi taler om overlevelsestricks, fortæller Elias os, at han havde en stor interesse i forskellige taktikker for at overleve en zombieapokalypse, da han var yngre, og at han altid havde en rygsæk pakket med det mest væsentlige, hvis han nu skulle blev tvunget til at tage flugten fra zombierne.

Når vi spørger ind til, hvilket Coolstuff-produkt han ville beskrive sig selv som, er det selvfølgelig en friluftsgadget, der kommer i spil: Vores 3-i-1 campinglampe! "Den har givet mig masser af skøn energi, som jeg selv forsøger at sprede videre, lidt ligesom lampens powerbank-funktion. Jeg er ofte i godt humør, og folk siger, at jeg lyser rummet op med mit smil – meget lig en lampe! Desuden er jeg ret god til at jage insekter væk, præcis som campinglampen!"

Elias Top 10

 1. 3-i-1 Campinglampe

Spar på pladsen i oppakningen til næste campingtur! 3-i-1 Campinglampen lyser op i mørket, dræber insekter og fungerer også som powerbank!

 2. KitchPro Røgfri Kulgrill

Med vores røgfri kulgrill bliver du grillaftenens stjerne! Grillen er klar på fire minutter og har et unikt system med kulbeholder og indbygget ventilator, som mindsker røgudviklingen!

 3. Oppustelig Loungesofa Softybag

Chill ud til festivalen, slap af på stranden, eller hæng ud i parken med SoftyBag – en oppustelig loungesofa!

Camping lamp and charger

 4. Zenkuru Cane Massager

Forkæl din trætte ryg og dine stive muskler med dybdegående massage!

 5. The Big Movie Quiz Spil

Hvilket blad arbejder Jenna for i 13 Going On 30? The Big Movie Quiz er et episk quizspil til dig, der gerne vil prale med dine fantastiske filmskills!

 6. Intex Excursion Pro K2 Tosædet Kajak

Tag din ven med på kajakeventyr i en to-sæders og oppustelig kajak Intex Excursion Pro K2! Kajakken er både fleksibel og bærbar samtidig med, at den kan tåle robuste tag.

 7. Ice Cube of Sweden

Fedtstensterninger, som holder din drink kold (eller varm) længe, uden at fortynde den! Kan genanvendes ubegrænset og ridser ikke glasset.

Kayak

 8. Rabbit Super Aerator Vinlufter

Vin, der iltes, smager bedre! Men drop karaflen, og lad i stedet vinen få lige nøjagtig den rette mængde ilt på vej ned i glasset ved hjælp af Rabbit Super Aerator Vinlufteren!

 9. KitchPro® Hot n' Cold Coaster

Med vores smarte og temperaturregulerende underlag, der både varmer og køler, kan du altid nyde din drik ved den rigtige temperatur!

 10. Sandwichjern til Åben Ild

Opgrader udflugtsmaden med dette sandwichjern til åben ild!

Flere outdoor-ting, som Elias kunne tænke sig

Kajak & Båd

Se alt  

Mad & Drikke

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv