Husk gaven til din far på Fars Dag!

coolstuff logo

We have
just the thing

Kuhlen

Køl dig ned

Køl dig ned på en anderledes måde

Find ud af hvordan du kan afkøle dig på den bedste måde i år. Uventede og sjove måder til alle aldre.

Sommeren nærmer sig og kroppen har brug for at blive afkølet. Vi bor jo i og for sig ikke i troperne, men pludselig er hedebølgen et faktum. Vidunderligt og ventet med længsel, helt sikkert. Men ærlig talt også ret trættende, i hvert fald hvis du ikke har sørget for muligheder for at blive kølet af. Du kan selvfølgelig tage chancen, men der er en klar risiko for, at du ærgerligt må indse, at du er for sent ude, når varmen kommer. Når alle ventilatorer er udsolgt, og du må kæmpe som en overgearet dirigent for at sørge for gennemtræk uden lige? Det har vi ikke tid til! Når det er varmt, vil vi jo gerne kunne nyde varmen, omend med mulighed for en smule kølighed. Vi tror, at du holder med os på dette punkt, så vi har skaffet nogle nye ting, du kan køle dig ned med. Og ved du hvad, vent ikke til solen bager og asfalten smelter - her er tingene, du gerne vil stå klar med, når hedebølgen rammer, og nætterne bliver tropiske!

Køl dig ned med sport

Men vent nu CoolStuff, I mener vel ikke for alvor, at jeg skal være i bevægelse for at holde mig kølig!? Vi ved, at det lyder tosset, men lad os forklare. Hvis du bliver længe nok i vandet, sænkes din oplevede varme, så du føler dig kølig og veltilpas. Og hvis du laver noget virkelig sjovt i vandet, såsom for eksempel at spille volleyball med vennerne - ja, så bliver du sandsynligvis i vandet et stykke tid. Hvad resulterer det så i? Jo, du vil blive afkølet. Ligningen er enkel! Nu er spørgsmålet bare, hvad du vil finde på i vandet. Vi giver tip om vores favoritter: en flydende basketkurv, vandpolomålet til spændende kampe i vandet og den magiske bold Waboba Extreme, der springer på vandoverfladen.

Har du vandskræk? Tag det roligt. der er sjovere steder at hænge ud end på overfyldte strande. Hvorfor ikke grave en kølebrønd ned i haven, så du kan nyde kolde drinks i haven hele sommeren? Eller spænde en slackline op mellem to træer og øve balance i skyggen, mens du lytter til træernes stille susen?

Hvis du har småbørn, kan du også købe nogle af vores fantastiske vandrutsjebaner, vandspredere og bademadrasser. Inden du ved af det, har du omdannet haven til et vandland, og du bliver den sejeste. Forælder. Ever. Ulempen ville i så fald være, at du ikke bliver specielt afkølet af at pumpe et vandland op. Men hvis du er heldig, får du muligvis en chance for at køle dig af, når ungerne vender tilbage til en eller anden digital aktivitet, så du kan fokusere på det, vi alle bør gøre i sommer: chille.

Rejs og ventilator til det

Altså, er det egentlig ikke skrupkedeligt at købe en ventilator!? Og hvorfor skal de altid være så ekstremt grimme? Men vent! Hos Coolstuff har vi tilfældigvis tryllet en flok ventilatorer frem fra nowhere, og dem kan du nyde på kontoret, udendørs, i byen, i sommerhuset eller på din road trip. De er ikke tudegrimme. Flere af dem er desuden bærbare, så du ikke behøver slæbe rundt på en sk*destor søjleventilator i sommer og se ud som en idiot. Beklager, alle tænkte det, men vi sagde det.

Du vil måske gerne have ventilatoren med nakkerem, der fjerner svedperlerne fra panden? Okay, men denne her, som du tilslutter via USB, når du hænger foran din computer - lige dejlig, hvad enten den står på filmaften eller kontorjob? Hvis det ikke er noget for dig, har vi en hyggelig bærbar variant, der passer godt i håndtasken, rygsækken eller lommen. Eller en, der blæser en kølende vandtåge ud. Vi er simpelthen store fans af ventilatorer. Den sætning er forresten meget mere rammende på engelsk!

Køl dig ned på en anderledes måde

Find ud af hvordan du kan afkøle dig på den bedste måde i år. Uventede og sjove måder til alle aldre.
Trustpilot
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

ukraine

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv