Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 40% rabat på stor Chokoladefontæne
Hund sidder foran ventilator

Køl dig ned

Køl dig ned på en anderledes måde

Find ud af hvordan du kan afkøle dig på den bedste måde i år. Uventede og sjove måder til alle aldre. Sommeren nærmer sig og kroppen har brug for at blive afkølet. Vi bor jo i og for sig ikke i troperne, men pludselig er hedebølgen et faktum. Vidunderligt og ventet med længsel, helt sikkert. Men ærlig talt også ret trættende, i hvert fald hvis du ikke har sørget for muligheder for at blive kølet af. Du kan selvfølgelig tage chancen, men der er en klar risiko for, at du ærgerligt må indse, at du er for sent ude, når varmen kommer. Når alle ventilatorer er udsolgt, og du må kæmpe som en overgearet dirigent for at sørge for gennemtræk uden lige? Det har vi ikke tid til! Når det er varmt, vil vi jo gerne kunne nyde varmen, omend med mulighed for en smule kølighed. Vi tror, at du holder med os på dette punkt, så vi har skaffet nogle nye ting, du kan køle dig ned med. Og ved du hvad, vent ikke til solen bager og asfalten smelter - her er tingene, du gerne vil stå klar med, når hedebølgen rammer, og nætterne bliver tropiske!
Isform fyldt med væske

Forlæng slushen for kølighed!

Huuuuur skønt er det ikke med en slushie? Altså en slush ice, den der alt for søde isdrik med en konsistens, der er helt uforklarlig, men samtidig fuldstændig uimodståelig? Ignorer dumme gør-det-selv-videoer og underlige opskrifter, der stadig aldrig smager som den ægte vare – køb et sæt, der ER den ægte vare i stedet! Med vores Slush Ice kit bliver fryseren til en kølende forlystelsesparkstand - med den store fordel, at du kan tilsætte alkohol efter smag og behag, hvis du har lyst. Det virker bestemt ikke i forlystelsesparken, gør det ikke! Bland og frys et par partier hjemme i køkkenet - du kommer til at ligne en rigtig narkobaron, da du laver så mange partier, at du til sidst indser, at du skal begynde at sælge det, men du har ikke tid til det selv, fordi du er fuldt optaget af at fryse nye partier. Du hyrer nogle hurtige mellemmænd og begynder at etablere dig på gaden, samtidig med at dit slush-imperium åbner nye muligheder med andre bander... Wow, nu blev det et sidespor. Slet den sidste! Ja, uanset hvad du synes om ideen om at dase Breaking Bad med et slush-imperium, kan du faktisk lave slush ice derhjemme og køle af hele sommeren. Fås i flere forfriskende smagsvarianter som Mojito og Strawberry Daiquiri - lækkert!

Slush logo fire dåser med slush og fire glas med slush

Rejs og ventilator til det

Altså, er det egentlig ikke skrupkedeligt at købe en ventilator!? Og hvorfor skal de altid være så ekstremt grimme? Men vent! Hos Coolstuff har vi tilfældigvis tryllet en flok ventilatorer frem fra nowhere, og dem kan du nyde på kontoret, udendørs, i byen, i sommerhuset eller på din road trip. De er ikke tudegrimme. Flere af dem er desuden bærbare, så du ikke behøver slæbe rundt på en sk*destor søjleventilator i sommer og se ud som en idiot. Beklager, alle tænkte det, men vi sagde det.

Du vil måske gerne have ventilatoren med nakkerem, der fjerner svedperlerne fra panden? Okay, men denne her, som du tilslutter via USB, når du hænger foran din computer - lige dejlig, hvad enten den står på filmaften eller kontorjob? Hvis det ikke er noget for dig, har vi en hyggelig bærbar variant, der passer godt i håndtasken, rygsækken eller lommen. Eller en, der blæser en kølende vandtåge ud. Vi er simpelthen store fans af ventilatorer. Den sætning er forresten meget mere rammende på engelsk!

Ventilatorer

Se alt  
Trådløs Bordventilator - Grøn
Vifte med luftfugter - Vooni
Blæser med Nakkestrop - Vooni

Køl dig ned med sport

Men vent nu CoolStuff, I mener vel ikke for alvor, at jeg skal være i bevægelse for at holde mig kølig!? Vi ved, at det lyder tosset, men lad os forklare. Hvis du bliver længe nok i vandet, sænkes din oplevede varme, så du føler dig kølig og veltilpas. Og hvis du laver noget virkelig sjovt i vandet, såsom for eksempel at spille volleyball med vennerne - ja, så bliver du sandsynligvis i vandet et stykke tid. Hvad resulterer det så i? Jo, du vil blive afkølet. Ligningen er enkel! Nu er spørgsmålet bare, hvad du vil finde på i vandet. Vi giver tip om vores favoritter: en flydende basketkurv, vandpolomålet til spændende kampe i vandet og den magiske bold Waboba Extreme, der springer på vandoverfladen.

Har du vandskræk? Tag det roligt. der er sjovere steder at hænge ud end på overfyldte strande. Hvorfor ikke grave en kølebrønd ned i haven, så du kan nyde kolde drinks i haven hele sommeren? Eller spænde en slackline op mellem to træer og øve balance i skyggen, mens du lytter til træernes stille susen?

Hvis du har småbørn, kan du også købe nogle af vores fantastiske vandrutsjebaner, vandspredere og bademadrasser. Inden du ved af det, har du omdannet haven til et vandland, og du bliver den sejeste. Forælder. Ever. Ulempen ville i så fald være, at du ikke bliver specielt afkølet af at pumpe et vandland op. Men hvis du er heldig, får du muligvis en chance for at køle dig af, når ungerne vender tilbage til en eller anden digital aktivitet, så du kan fokusere på det, vi alle bør gøre i sommer: chille.

Dreng og pige leger lykkeligt i oppustelige vandland
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
804 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Bjarne M.
Verificeret kunde

I hvor hurtigt til at levere varer Derfor får I Fem stjerner

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Janni D.
Verificeret kunde

God kundeservice. Fik penge retur for defekt vare.

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Terry C.
Verificeret kunde

Mange gode produkter og go service..

Gitte S.
Verificeret kunde

Hurtig ekspedition og levering 👍😊

Stand with Ukraine Hashtag