Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Superdeal! 40% rabat på stor Chokoladefontæne

Staycation

Hvad betyder staycation?

"Staycation" eller "hjemmeferie", som det også kaldes, betyder, at du holder ferie hjemme – måske i din hjemby, dit nærområde eller inden for landets grænser. Begrebet anvendes som modsætning til udlandsrejse, ”Bliver det Mallorca i sommer? Nej, i år bliver det hjemmeferie. Vi har lejet et sommerhus!” Når du holder hjemmeferie, holder du dig helt enkelt på hjemmebane!

Hvorfra kommer staycation?

Ordet staycation dukkede op første gang i 2003 i USA, dengang i formen stay-cation. Ordet er en kombination af det engelske ”stay” og ”vacation” - en ferie hvor man bliver hjemme. Der skulle gå indtil 2008, før brugen af ordet tog fart, og da var det på grund af en tiltagende finanskrise og rekordhøje benzinpriser, som førte til, at folk hverken ville eller kunne spendere så mange penge på rejser.

3 personer slapper af på stranden om sommeren

Hjemmerferie-tips

Hvem vil ikke gerne have nogle hjemmeferie-tips i disse tider? Vi har masser af sommerprodukter, som vil være til nytte under en staycation i Danmark. Hvad med at grille i haven og satse på at blive kvarterets ukronede grillmester, der gør naboerne grønne af misundelse, når de mærker den dejlige duft af grill fra din have? Hos os finder du grilltilbehør, som klarer bøffen til sommer.

Stik af sted og bad i den nærliggende sø, i din pool eller måske ligefrem i havet! Badning og afslapning er lige hyggeligt, uanset om du plasker rundt i en sø eller ved en sandstrand, og det er ekstra sjovt med vores store, farverige bademadrasser og baderinge.
Hvis du skal på camping, er det vel en perfekt mulighed at gøre campingen lidt ekstra luksuriøs i år? Tjek vores glamping-sortiment som gør campingvognen, teltet eller sommerhuset lidt bedre og lidt sejere!

Få afløb for din legelyst eller sæt børnene i gang ved hjælp af udendørs legetøj og vandlegetøj. Du vil få det så sjovt, at du ikke engang mærker, at du oven i købet får motion – det kan man da kalde win-win!
Naturligvis skal du sørge for at tage dig af haven, når du nu alligevel er hjemme! At rode i haven er en meget dejlig og afslappende måde at tilbringe fridage på, uanset om du tilfældigvis er udstyret med grønne fingre eller ej. Vores haveprodukter hjælper dig med at ordne den hyggeligt frodige oase, du længes efter!
Sørg for dig selv ved at lave udflugter i naturen - sommetider er du nødt til at give slip på alle pligter og bare nyde! Vi har anderledes friluftsliv-produkter, som kan forbedre din staycation og dine udflugter i ferietider!

Badedyr & baderinge

Se alt  
Flydende Hængekøje - Spralla
Enhjørning Badedyr - Spralla
Giant Donut Badering - Intex
10
Canopy Island Badeø - Intex

Ferie i Danmark

Har det nogensinde været mere passende at tilbringe sin ferie i Danmark? Nej, det tro vi ikke. Og ved du hvad, en ferie hjemme behøver virkelig overhovedet ikke at være dårligere! En ferie på hjemmebane kan være mindst lige så fantastisk og give præcis lige så megen feriefølelse som en uge ved Middelhavet - husk at vi bor i et land med masser af natur og seværdigheder, som du kan nyde! Find turisten frem i dig selv og gå på opdagelse i nærområdet. Indimellem er det ultimative feriested kun en travetur, en cykeltur eller en kort biltur væk! En gang imellem passer udtrykket ”ude godt, men hjemme bedst” jo virkelig - og du vil få en dejlig og afslappende ferie på hjemmebane!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
804 anmeldelser
Julie R.
Verificeret kunde

Jeg er godt tilfreds med at handle hos coolstuff. Jeg havde skrevet mig op til at få en besked om et produkt, når det var på lager igen. Funktionen virkede fint, og jeg fik købt min vare kort efter, jeg modtog mailen. Og levering var også tilpas. Jeg køber gerne hos coolstuff igen

Connie P.
Verificeret kunde

Alt fungerer som det skal hos Coolstuff. Bestilling, levering og returnering - som smurt i olie. Har handlet hos dem flere gange.

Berit R.
Verificeret kunde

Selvom varen vi købte er dårlig kvalitet, klarede coolstuff det godt. Vi fik vores telt meget hurtigt!

Jette P.
Verificeret kunde

Super god hjemmeside med et utal af spændende ting til fornuftige priser. Også dejlig hurtig levering

Dorthe L.
Verificeret kunde

er mega tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler hos jer kan stærk anbefales 💞🥰

Maiken R.
Verificeret kunde

hurtig og nemt at handle hos jer vil gøre det en anden gang igen

Bjarne M.
Verificeret kunde

I hvor hurtigt til at levere varer Derfor får I Fem stjerner

Birthe H.
Verificeret kunde

Det jeg kender til jer er ikke meget, men er meget tilfreds.

Eyð H.
Verificeret kunde

Modtog varen hurtigt efter bestilling, og alt var i orden!

Rita S.
Verificeret kunde

Ingen problemer med bestilling og forsendelse Hilsen Rita

Tina G.
Verificeret kunde

God og hurtig service fra bestilling til modtagelse

Janni D.
Verificeret kunde

God kundeservice. Fik penge retur for defekt vare.

Per S.
Verificeret kunde

Det altid en fornøjelse at handle med Coolstuff.

Eva L.
Verificeret kunde

Hurtig levering og rigtig god kundeservice 👌

Solveig J.
Verificeret kunde

Flot ingen klager - dejligt når det fungerer.

Cecilie V.
Verificeret kunde

Altid en fornøjelse at handle ved coolstuff

Ümran Ö.
Verificeret kunde

Hurtig levering & nemt at bestille :)!

ianke F.
Verificeret kunde

Ordren ankom hurtigt og alt var perfekt

Terry C.
Verificeret kunde

Mange gode produkter og go service..

Gitte S.
Verificeret kunde

Hurtig ekspedition og levering 👍😊

Stand with Ukraine Hashtag