Vil du have småkager?
DEAL: Badebold kun 5 kr!

Staycation

Hvad betyder staycation?

"Staycation" eller "hjemmeferie", som det også kaldes, betyder, at du holder ferie hjemme – måske i din hjemby, dit nærområde eller inden for landets grænser. Begrebet anvendes som modsætning til udlandsrejse, ”Bliver det Mallorca i sommer? Nej, i år bliver det hjemmeferie. Vi har lejet et sommerhus!” Når du holder hjemmeferie, holder du dig helt enkelt på hjemmebane!

Hvorfra kommer staycation?

Ordet staycation dukkede op første gang i 2003 i USA, dengang i formen stay-cation. Ordet er en kombination af det engelske ”stay” og ”vacation” - en ferie hvor man bliver hjemme. Der skulle gå indtil 2008, før brugen af ordet tog fart, og da var det på grund af en tiltagende finanskrise og rekordhøje benzinpriser, som førte til, at folk hverken ville eller kunne spendere så mange penge på rejser.

3 personer slapper af på stranden om sommeren

Hjemmerferie-tips

Hvem vil ikke gerne have nogle hjemmeferie-tips i disse tider? Vi har masser af sommerprodukter, som vil være til nytte under en staycation i Danmark. Hvad med at grille i haven og satse på at blive kvarterets ukronede grillmester, der gør naboerne grønne af misundelse, når de mærker den dejlige duft af grill fra din have? Hos os finder du grilltilbehør, som klarer bøffen til sommer.

Stik af sted og bad i den nærliggende sø, i din pool eller måske ligefrem i havet! Badning og afslapning er lige hyggeligt, uanset om du plasker rundt i en sø eller ved en sandstrand, og det er ekstra sjovt med vores store, farverige bademadrasser og baderinge.
Hvis du skal på camping, er det vel en perfekt mulighed at gøre campingen lidt ekstra luksuriøs i år? Tjek vores glamping-sortiment som gør campingvognen, teltet eller sommerhuset lidt bedre og lidt sejere!

Få afløb for din legelyst eller sæt børnene i gang ved hjælp af udendørs legetøj og vandlegetøj. Du vil få det så sjovt, at du ikke engang mærker, at du oven i købet får motion – det kan man da kalde win-win!
Naturligvis skal du sørge for at tage dig af haven, når du nu alligevel er hjemme! At rode i haven er en meget dejlig og afslappende måde at tilbringe fridage på, uanset om du tilfældigvis er udstyret med grønne fingre eller ej. Vores haveprodukter hjælper dig med at ordne den hyggeligt frodige oase, du længes efter!
Sørg for dig selv ved at lave udflugter i naturen - sommetider er du nødt til at give slip på alle pligter og bare nyde! Vi har anderledes friluftsliv-produkter, som kan forbedre din staycation og dine udflugter i ferietider!

Badedyr & baderinge

Se alt
Vandhængekøje - Spralla
Canopy Island Badeø - Intex
Opladelig Elektrisk Luftpumpe - Intex

Ferie i Danmark

Har det nogensinde været mere passende at tilbringe sin ferie i Danmark? Nej, det tro vi ikke. Og ved du hvad, en ferie hjemme behøver virkelig overhovedet ikke at være dårligere! En ferie på hjemmebane kan være mindst lige så fantastisk og give præcis lige så megen feriefølelse som en uge ved Middelhavet - husk at vi bor i et land med masser af natur og seværdigheder, som du kan nyde! Find turisten frem i dig selv og gå på opdagelse i nærområdet. Indimellem er det ultimative feriested kun en travetur, en cykeltur eller en kort biltur væk! En gang imellem passer udtrykket ”ude godt, men hjemme bedst” jo virkelig - og du vil få en dejlig og afslappende ferie på hjemmebane!

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

film og tv

Hvad vores venner (jer), siger om Coolstuff

4,7 ud af 5 stjerner
1098 anmeldelser
Sheila S.
Verificeret kunde

Da vi skrev, at den første lampe var gået lidt i stykker med både ødelagt pære og salt-støtten, fik vi uden problemer en ny. Jeg er meget taknemmelig, for det er den smukkeste og hyggeligste lampe, vi nu har i vores hus.

Robert I.
Verificeret kunde

Love games from my home land… thanks Would love to have a real Cornhole game…. The ones on Amazon are bad quality and cost way to much… send me info if you get the game… it was so popular when I was home last

Betina R.
Verificeret kunde

Rigtig hurtig levering Varen var pakket godt - så ingen skader under levering/transport. Ordre og levering fejlfri

Janni S.
Verificeret kunde

Masser af sjove, inspirerende produkter i god kvalitet. Altid hurtig levering og gode priser.

Pia W.
Verificeret kunde

Hurtig levering ,håbet medarbejdere og bud får god løn og arbejdsvilkår

Liisa V.
Verificeret kunde

Födelsedagsbarnet blev överlycklig över just denna SlushyMaker👍

Sabrina L.
Verificeret kunde

Levering passede. Fedt at kunne lave så personlig en gave.

Birgitte K.
Verificeret kunde

God kommunikation. Og hurtig levering. Ingen problemer.

Helle A.
Verificeret kunde

Virkelig flot lavet og også hurtig ekspedition 👋❤️👍

Rikke K.
Verificeret kunde

Altid super service super levering og super kvalitet

Mikkel T.
Verificeret kunde

Det kom godt frem og hurtigt og alt var bare godt

Jonas G.
Verificeret kunde

Hurtig pluk, godt indpakket og hurtig afsendelse,

Lotta N.
Verificeret kunde

Var precis lika fint som jag föreställde mig.

Torben L.
Verificeret kunde

Lynhurtig og perfekt levering, god service 😀

Charlotte G.
Verificeret kunde

Meget tilfreds…super hurtig levering👍👍👍👍

Carina E.
Verificeret kunde

En absolut nödvändighet i mitt liv….

Eva R.
Verificeret kunde

Hurtig forsendelse, ingen problemer

Asbjørn K.
Verificeret kunde

Super god service, og gode priser

Liljan V.
Verificeret kunde

Altid god og hurtig ekspedition.

Joan N.
Verificeret kunde

God service og hurtig levering.

Stand with Ukraine Hashtag