Vil du have småkager?

Vi bruger cookies på vores site for at den skal fungere så godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive så fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, så klik på linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Coolstuff logo omgivet av röda Valentin hjärtan

7 måder at overraske og hylde dine venner på Valentinsdag

Når Valentinsdag nærmer sig, snakkes der selvfølgeligt en del om romantik og om hvordan du overrasker din partner - men vi synes at det er mindst lige så vigtigt at ikke glemme at hylde vennerne som findes der i medgang og modgang. Din BFF, træningspartneren, AW-gruppen, barndomsvennen der stadig hænger ved - uanset hvem er Valentinsdag den perfekte mulighed for at hylde jeres venskab. Her har vi samlet vores bedste diéer ti at overraske vennerne og give dem lidt kærlighed.

1. Filmaften

Du har mistet overblikket over hvor mange popcornbægre I har delt, og hvor mange biografpremier det er blevet til igennem årene. I ved hvor I har hinanden, dig og din filmtossede ven, og I kan hinandens filmsmag udenad. Uanset om I skal se den seneste Bond-film, Harry Potter-filmene som I har set hundrede gange, eller næste afsnit af The Mandalorian, så ved du at din ven vil elske en gave med TV- og filmtema.

 Harry Potter lampe, der blinker, tænder og slukker

2. Vær overraskende praktisk

Vi ved at det ikke er alle drøm at åbne en gave med noget super-praktisk, når det egentligt var vin der stod øverst på ønskelisten. Men alligevel, du har jo den der ven der lige er flyttet, og nu har kaos på hyllerne, eller som elsker at lave mad - så kan det faktisk være passende med en overraskende praktisk gave! Måske kan noget smart til køkkenet være den perfekte måde at værdsætte din ven på Valentinsdag? Hvis du er heldig bliver du inviteret på vaffelbrunch eller en god middag som tak!

3. Chokolade er et andet ord for venskab

En gang i mellem er det svært at sætte ord på hvor meget de venner der altid er der betyder for dig. Løsningen er nok ikke at skrive et halv-dårligt Valentinsdigt til din ven - men i stedet kunne du overraske dem med noget spiseligt! Chokolade er nemligt en universeln måde at sige "du er en fantastisk ven" på, uden at det bliver pinligt.

Two chocolate drinks with big red valentine heart

4. I har det altid sjovt sammen

Hyld personen som forstår dine jokes, tolererer din dårlige humor, og som måske har været udsat for en practical joke eller to. Det er jo absolut ikke alle som gør det, så udover et diplom for tålmodighed, så fortjener din ven måske en ekstra sjov gave på Valentinsdag? I har det jo trods alt super-sjovt sammen hver gang I ses.

5. Forkæl vennen med hygge

Valentinsdag er jo i februar, det må vi ikke glemme. På trods af at dagene langsomt bliver længere, er det stadig en mørk, kold og deprimerende vintertid vi er i - og hvad passer da bedre end at overraske din ven med en rigtig opløftende og hyggelig gave på Valentinsdag? En gave som føles som et venligt og varmt kram bliver garanteret værdsat!

White unicorn cozy indoor slippers with valentine hearts

6. Gaven til din BBF

I kender hinanden ud og ind, og du ved ærligt talt ikke hvor du ville være uden denne person i dit liv, eller hvad du skulle give dig til. Vennen som findes der på dage hvor alt er kaos, dage hvor alt er fantastisk, og alle dage derimellem. Vi hjælper dig med at finde en gave som passer til ham eller hende - det er oplagt at fejre jeres venskab på Valentinsdag!

7. Hele verden er jeres fest!

Antallet af gange I har festet sammen er højere end antallet af shots I har drukket på én aften! Er det pubben, diskoteket eller privatfesten som lokker mest? Vi ved ikke hvad vi skal vælge, men vi har i hvert fald festlige gaver som passer til din bedste gå-i-byen ven. Og du? Er du og veninderne singler? Så drop Valentinsdag og hold fest på Galentine's dag d. 13. februar i stedet!

Toplisten

Se alt  
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv