Vil du have smĂĽkager?

Vi bruger cookies pü vores site for at den skal fungere sü godt som muligt. Det anvendes f.eks til at vise produkter i kundevognen, til statistik og analyser som forbedrer indhold, samt til personlig markedsføring. Alt dette for at dit besøg i shoppen skal blive sü fantastisk som muligt! Hvis du vil vide mere, sü klik pü linket til cookie-indstillinger.

Giv et par personlige strømper – den ultimative gave!

Fluffy Fodvarmer - Hund

Art.nr 19502

Nür fødderne er kolde, henvender du dig selvfølgelig til menneskets bedste ven! Denne hyggelige og fluffy fodvarmer (som desuden ligner en sød hund) er klar til at varme fødderne - hvor som helst og nür som helst.

179,-

PĂĽ lager

  • Du kan sende denne gave fĂŚrdigt indpakket
  • Er dette en gave? FĂĽ den sendt direkte til modtageren!
Hourglass icon

Bestil inden kl 15 pĂĽ hverdage med Bring, sĂĽ sender vi samme dag!

| |

20-03-2023 2:00:00 PM

Varebeskrivelse

At lÌre at "gü ved fod" plejer at indgü i de fleste hundetrÌningskurser, men hvordan er det med "varm fod"? Nej, lige netop den kommando plejer vi ikke at trÌne, og hvis det lykkes dig at du stikke dine iskolde fusser ind i vovsens pels, bliver du garanteret belønnet med et surt blik. Men som ejer af denne fluffy fodvarmer kan du regne med fodvarme i topklasse uden at fornÌrme din hund! Og bare rolig. Den gør ikke!

Denne bløde fodvarmer er formet som en rejsepose, men den er designet til fødder i stedet for babyer. Den passer lige sü godt til at stille ved siden af TV-sofaen som under skrivebordet pü kontoret eller under spisebordet i køkkenet. Den bløde form betyder, at den passer til langt de fleste fodstørrelser, og da den er ikke-elektrisk, behøver du ikke bekymre dig om ting som ledninger og stikkontakter.

Fakta om Fluffy Fodvarmer

  • Red dine kolde fødder med en fluffy fodvarmer! Denne dejlige og bløde fodpose ligner en sød hund og varmer fusserne pĂĽ ingen tid
  • Fodvarmeren er ikke elektrisk – du behøver ikke holde styr pĂĽ ledninger og kan tage fodposen med dig, uanset hvor du er
  • MĂĽl: 37 x 30 x 7 cm
  • Materiale: polyester
  • Vaskeanvisning: tørres af med en fugtig klud ved behov
  • Model: Balvi Foot Warmer Woof

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnĂĽ fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv