Op til 80 % rabat på Black Week!

coolstuff logo

We have
just the thing

Heavenly by Schöttinger Chokoladejulekalender

Art.nr 19170

Gør nedtællingen til julen ekstravagant og velsmagende med chokoladekalenderen fra Schöttinger, som også byder på en eksklusiv indretningsdetalje i tide til at dække julebordet.

104,70
349,-
70%

Tilbud gælder t.o.m. 04.12.2022

 • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
 • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Hvis du virkelig ønsker at starte dagen med ren nydelse, inden du tager hul på juletravlheden, er der kun én måde - chokoladekalenderen fra Heavenly by Schöttinger. Selve den runde chokoladekalender bliver en fin indretningsdetalje mellem julemænd og julekugler, og indholdet bag de 24 låger består af chokoladestykker lavet af lækker belgisk chokolade. Når hele kalenderen er nydt, kan dens spejlblanke låg bruges som serveringsbakke til alle julens lækkerier.

Heavenly by Schöttinger har udviklet tolv forskellige smagsvarianter, som er gemt bag de 24 låger i denne attraktive kalender. Pralinéen Mood med mørk chokolade med marcipan smagt til med pære og brandy er en eksplosion af smagsoplevelser på tungen. Bliss består af marcipan med lakrids, hvid chokolade og hindbær, der danner en kakofoni af spændende og luksuriøse smagsoplevelser. Giv den til en chokoladekender, eller und dig selv en luksuriøs tidlig julegave, der vil gøre ventetiden til jul ekstra speciel. Nedtællingen til jul har aldrig været så velsmagende som nu!

Hos by Schöttinger er bæredygtighed, miljø og rene smagsoplevelser i fokus. Deres pralinéer er fremstillet af belgisk chokolade, naturlige ingredienser og smagsstoffer, alt af højeste kvalitet. Konfekten er fremstillet i Sverige, og råvarerne er nøje udvalgt for at skabe spændende smagsoplevelser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle produkterne i deres sortiment er gelatinefri, og du kan nyde lækkerier, der er luksuriøse hele vejen fra praliné til emballage.

Fakta om Heavenly by Schöttinger Chokoladejulekalender

 • Sæt prikken over i'et på nedtællingen til jul med en chokoladekalender i topkvalitet fra Heavenly by Schöttinger
 • Kalenderen indeholder chokoladepralinéer lavet af belgisk chokolade i flere spændende smagskombinationer, der gør ventetiden til jul lidt ekstra luksuriøs.
 • Tolv forskellige smagsvarianter gemmer sig bag lågerne i denne luksuriøse chokoladekalender: Dark, Joy, Mood, Lust, Bliss, Amaze, Strong, The Fortunate Schwine, Hot, Infinity, Berry & Pure
 • Pralinéerne fri for gelatine og e-numre og er smagt til med naturlige ingredienser.
 • Heavenly by Schöttingers sortiment er produceret i Sverige med råmaterialer af høj kvalitet, der kommer direkte fra producenten
 • Nettovægt: 300 gram
 • Indeholder mandel, mælk, hvedemel og soja. Kan indeholde spor af andre nødder. Se komplet liste over ingredienser her
 • Kalenderens mål: 30,5 cm i diameter, 3 cm høj
 • Produktet har en holdbarhed på mindst 3 måneder ved køb, medmindre andet er angivet
 • Bemærk! Åbent køb gælder ikke fødevarer. Dette produkt kan derfor ikke returneres

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv