Op til 80 % rabat på Black Week!

coolstuff logo

We have
just the thing

The Mallows Fyldte Marshmallows Julekalender

Art.nr 19190

Julen er en tid til nydelse, og nedtællingen til julen behøver ikke at være værre. Med The Mallows Julekalenderen kan du få en skøn og velsmagende start på dagen, hvor hver dags låge byder på en luftige skumfiduser fyldt med karamel i udsøgte smagskombinationer.

125,70
  • Er dette en gave? Få den sendt direkte til modtageren!
  • Denne vare kan desværre ikke pakkes ind

Varebeskrivelse

Når man kan begynde dagen med en luksuriøs skumfidus med et lækkert karamelfyld, føles hver dag som juleaften! The Mallows fyldte skumfiduser består af luftige skumfiduser fyldt med karamel i forskellige smagskombinationer, der simpelthen smelter i munden. ​ Som prikken over i'et er de overtrukket med chokolade eller dækket af et fint lag karamel, der løfter smagsoplevelsen til uanede højder!

Start hver dag med et øjeblik af nydelse, og lad dine sanser blive overrasket af de spændende smagskombinationer. Kalenderen består af 24 låger, der gemmer skumfiduser i 10 forskellige smagsvarianter, blandt andet syrligt sød rubychokolade med hindbær, forfriskende dulcechokolade med havsalt og sprød crunchy toffee. ​ Denne julekalender er perfekt til voksne, der ønsker at tælle ned til jul uden sød mælkechokolade med glade rensdyr og grinende julemænd - med The Mallows vil hver dag i stedet være velsmagende og luksuriøs!

The Mallows blev grundlagt i 2017 af Emma Bülow, lillesøster til lakridskongen Johan Bülow og datter af glaspusteren Pernille Bülow. Da Emma er vokset op med håndværk i familien, er det ikke overraskende, at hun ønskede at videreføre traditionen med sine håndlavede skumfiduser. Alle smagsvarianter er velafbalancerede og er blevet smagstestet for at opnå perfektion i hver enkelt smag, og de forskellige smagsvarianter ledsages af en karakter, der yderligere forstærker autenticiteten. Økologiske ingredienser og håndlavede skumfiduser er filosofien bag The Mallows.

Fakta om The Mallows Fyldte Marshmallows Julekalender

  • Gør julen ekstravagant og velsmagende med gourmetskumfiduser med lækkert karamelfyld fra The Mallows
  • Kalenderens 24 låger indeholder fyldte skumfiduser i 10 forskellige smagskombinationer, herunder Rich Raspberry, Ruby Chocolate, Crunchy Toffee og Double Caramel Chocolate samt nogle julesmagsvarianter i begrænset oplag.
  • Skumfiduserne er økologiske og håndlavede
  • Nettovægt: ​ 325 gram
  • Indeholder mælk og soja, kan indeholde spor af nødder. Se komplet liste over ingredienser her
  • Kalenderens mål: 34 x 34 x 7 cm
  • Bemærk: Åbent køb gælder ikke fødevarer. Denne vare kan derfor ikke returneres
  • Produktet har mindst 3 måneders holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives

Anmeldelser

Viser 0 a 0

Ingen anmeldelser endnu

du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv