Giv et par personlige strømper i julegave – den ultimative idé!

coolstuff logo

We have
just the thing

Make-up Julekalendere

Find din makeup-kalender for 2022

Har du en ven, slægtning eller partner, der elsker alt, der har med skønhed at gøre? I så fald kan en kalender med make-up eller dejlige skønhedsprodukter gøre hans eller hendes tilværelse lidt mere festlig i december. Hos Coolstuff finder du den bedste makeup-kalender til skønhedsgalningen i din omgangskreds! Vi tilbyder rene make-up-kalendere, der giver modtageren et make-up-sminkeprodukt hver dag frem til jul, men du kan også vælge en anderledes skønhedskalender, der for eksempel indeholder badebomber, neglelak eller blandede produkter. Leder du efter en julegave til samme person, bliver du heller ikke skuffet – vi tilbyder masser af unikke kropsplejeprodukter, luksuriøse massageapparater og flere spændende gadgets, der kan hjælpe modtageren med at få en bedre søvn.

 

Julekalender med makeup til hendes/hans skønhed

En julekalender betyder, at du kan nyde en skøn overraskelse hver dag i december frem til juleaften. Kender du nogen, der ikke synes, der er noget, der hedder "for meget makeup" eller "for mange kropsplejeprodukter"? Så er vi ret sikre på, at en julekalender med skønhedsprodukter af forskellig art vil få personen til at springe i luften af taknemmelighed. Hvilken variant tror du passer til den skønhedsinteresserede person i din omgangskreds? Coolstuff tilbyder en række make-up-kalendere, der er spækket med make-up, men også blandede varianter, der indeholder både make-up, negleprodukter og andre former for skønhedsprodukter. Se nærmere på vores sortiment og vælg mellem luksusmærker som Technic, BubbleT og Beauty Pro!

 

En julekalender pakket ind med makeup og skønhed

Brug pudder og mascara til at bevare jeres venskab! En julekalender med make-up og skønhed er helt klart den allerbedste gave, du kan give i 2022 – i hvert fald når det er din skønhedsinteresserede ven, partner eller familiemedlem, der er modtageren. En makeup-kalender eller skønhedskalender skaber mulighed for, at modtageren kan prøve masser af nye produkter og forhåbentlig finde nye favoritter! For slet ikke at tale om, hvilken luksuriøs følelse det er at kunne åbne en lille skønhedsgave hver dag, 24 dage i træk. Gå på opdagelse i udvalget af skønhedskalendere hos Coolstuff, og glem ikke, at du nemt kan klikke dig ind på hvert enkelt produkt for at læse mere indgående om indholdet i kalenderen.

Produkter i Make-up Julekalendere

Sorter og filtrer

5 produkter

5 produkter

Viser 5 af 5
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv