Se Årets flotteste Julekalendere her

We have
just the thing

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv

Loopy Looper Fidget-legetøj

Art.nr 18408

Rastløse hænder? Det skøre fidget-legetøj Loopy Looper er som skabt til den, der ikke kan holde fingrene i ro! Du får helt enkelt kuglen til at dreje rundt inde i en cirkel, og afhængigt af, hvordan du bevæger hånden, kan du få kuglen til at bevæge sig både hurtigt og med præcision. Vælg mellem flere forskellige modeller.

59,-

Varebeskrivelse

Den bedste måde at holde rastløse fingre beskæftigede på er selvfølgelig med afslappende fidget toys, og Loopy Looper er både enkle og uimodståelige! Her gælder det om at dreje en kugle rundt og rundt inde i en cirkel. Der er noget vidunderligt tilfredsstillende ved at holde i en Loopy Looper. Måske har det noget at gøre med den imponerende hastighed, du kan få kuglen til at dreje rundt i med den rigtige teknik og erfaring. Med minimal kraft kan du skabe maksimal effekt, og når du er blevet rigtig dygtig, kan du endda lykkes med kunsten at få kuglen til at ramme forskellige mål!

Vælg mellem Flow, Edge, Jump eller Hoop, som alle har forskellige seje funktioner og udfordringer. Hoop har for eksempel et mål, der skal rammes, hvilket kræver din fulde koncentration og gør legetøjet nærmeste meditativt. Ligeledes er dette stresslegetøj aldeles fortræffeligt, når du ønsker at slappe rigtigt af. Med dette i din hånd kan selv de allermest rastløse fingre få afløb for deres behov for konstant stimulering.

Du er langt fra alene om at ønske at rode med noget, mens du tænker og koncentrerer dig! Tjek flere fidget toys, som det er helt umuligt ikke at pille ved.

Fakta om Loopy Looper Fidget Toy

  • Hold rastløse hænder beskæftigede med det rundtossede fidget-legetøj Loopy Looper!
  • Drej og ryst cirklen for at få kuglen til at dreje indeni, og se hvordan kuglens bane og hastighed påvirkes af, hvordan du bevæger hånden.
  • Vælg mellem flere forskellige modeller
  • Mål: 8,5 cm i diameter
  • Vægt: ca. 60 gram
  • Materiale: plast
  • Anbefales fra 8 år. Ikke egnet til børn under 3 år (indeholder smådele)
  • Varemærke: Blue Orange Games Loopy Looper

Art.nr

18408

Trustpilot
Fri fragt ved køb over 499,-

Gælder de fleste fragtformer

1-2 dages levering

Gælder alle standart produkter

90 dages returret

og dansk kundeservice

planet