Fejr kærligheden – find Valentinsdagsgaverne i dag

coolstuff logo

We have
just the thing

Brætspil

Sjove brætspil til både store og små

Vi drømmer altid om det magiske land med sjove brætspil til voksne og børn! For hvem vil ikke gerne forsvinde ind i en anden verden uden den mindste bekymring om lektier, toiletpapirkrise eller nye kostråd? Du behøver hverken en fortryllet garderobe eller teleport! En yndlingssamling af forskellige brætspil er alt, hvad du behøver for at overleve alle livets kriser sammen med dine kære – hver gang. 

Vi sørger for kun at tage de brætspil ind i vores butik, som vi selv spiller og elsker, og da vi er lige så forskellige som strømperne i en strømpeskuffe, kan vi tilbyde udfordrende brætspil til børn, voksne og slægtninge fra det ydre rum. 

Hvis du leder efter andre typer af spil, som kan give lidt sjov derhjemme eller på arbejdet, så tjek vores selskabsspil Eller slå alle fluer med et smæk og besøg siden for alle vores spil.

 

Klassiske brætspil er jo det bedste

Et godt brætspil vinder år efter år! Nok kan det være sjovt med poo-curling til kaffepausen, men nogle gange har man lyst til at give pokker i alle nymodens ting og bare hygge sig med et af hjemmets klassiske brætspil. Slip for vrøvl med testrunder og regelbøger, da alle allerede ved, hvad spillet går ud på. Vov at blive i din komfortzone!

Vores mest populære brætspil er som regel klassikere. For at bevise, at tradition ikke betyder skrupkedeligt eller svinedyrt, har vi både traditionelle og billige brætspil. Nogle gange i et opdateret design, så alle typer lige fra gamle pirater til friske små knægte stadig får stillet deres genkendelsestrang. Er du sådan en kræsen type, der KUN vil spille quiz-spil? Måske brillere med din viden om rodbehandlingens historie? Eller mangler du et festspil, der forvandler det interne møde til festernes fest?

Produkter i Brætspil

Sorter og filtrer

14 produkter

14 produkter

Drikkeskak
10
189,-
Ludospil
Nya prylar
99,-
Viser 14 af 14
du kan opnå fri fragt
Fri fragt ved køb over 499,-

1-2 dages leveringstid!

Gave
One Stop Gift Shop

Send til modtageren, pakket ind og med et kort - vi løser alt!

90 dages retur
90 dages returret

Og dansk kundeservice

Stand with Ukraine Hashtag

Din indkøbskurv

😊

Lige et øjeblik, vi opdaterer din kurv